Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2016 14:26 - Най-голямата тайна на България
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 775 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отговорът на тайната е пред нас и никой нищо не крие. Просто много хора са слепи, за да видят. Страната ни е богата. Съзнанието ни е бедно, ограничено и затворено.

Най-голямата тайна на България е, че тя е богата. В нея има всичко, достатъчно и по много. Изкуствено се създава бедно съзнание на българите, за да не забележат богатството си.

Когато пробудим съзнанието си и виждаме богатството си. Вече сме повече и скоро ще бъдем готови да превърнем Родината си в най-богата страна на света. Ето една Швейцария. Тя не притежава нашите прероден ресурси, но има банки, честност и дискретност. Япония е разкъсвана от земетресения, но притежава ред и съхранение на традицията. Франция не е по-красива, но умее да се кипри. Люксембург е педя земя. В Швеция слънцето не свети така ярко. В Германия растат само картофи… Примери колкото искате… Не размерът, не природата, не минералните запаси, не населението, не правителството, не … Съзнанието на народа определя вида на държавата му. Не случайно сега се посяга на образованието, културата, историята, на здравето на българите. Не случайно се разнасят слухове за болести, войни, насилие… Накъдето и да погледне българинът, навсякъде негативи.

Сутрин вместо с „добро утро”, ни посрещат с убийства и насилие, от екрани и вестници. И това е, за да се всява страх в главите на малки и големи. За да си повярваме, че не можем да се справим. Това ни връхлита отвсякъде. Дори много уважавани българи и българки се подават на тези внушения. Страхливият човек се управлява лесно. Всички, които осъзнаваме това, е добре да го разобличаваме. Кой от където може. Да достига и до други. Едно съзнание да събудим, успели сме. България е богата страна. Бедни са тези, които не го виждат и вярват на векове насажданите манипулиции и лъжи…в сърцата си, в мислите си, в действителността си… Единственото, от което трябва да се откажем е себеотричането. И тогава всичко ще си дойде на място. Т М

Източник: vlastta



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20131295
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031