Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2016 19:39 - Погром срещу бежанците в Стокхолм, маскирани отмъщават за закланата Александра (ВИДЕО)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тълпа от около 40 мъже в черни дрехи и маски нападна бежанци на гарата в Стокхолм. Според очевидци, нападателите раздавали листовки на гражданите с надпис „Стига вече”, съобщи aftonbladet.se.
 Очевидци твърдят, че поне трима непълнолетни мигранти са били жестоко бити. Нападателите крещели, че отмъщават за убийството на 22-годишната шведка Александра Мезхер, намушкана от непълнолетен бежанец в лагер и починала от раните си.

Малко преди погрома на жп гарата е имало и протестна акция срещу насилието на бежанците, съобщава и RT. Около 200 активисти са скандирали „Стига!” и са раздавали листовки с призиви да не се оказва помощ на мигрантите. 

„Дойде ни до гуша! Швеция вече не е същата! Всеки ден узнаваме за нови убийства, грабежи, изнасилвания и други нападения. Ние отказваме да се примирим с постояннните нападения срещу жените ни. Ние отказваме да се примирим с унищожаването на нашето общество, което до неотдавна беше толкова сигурно. А политицитте и полицията повече симпатизират на убийците, отколкото на техните жертви, което е непростимо. Ако шведските улици вече не са безопасни за обикновените шведи , наш ДЪЛГ е да вземем мерки”, гласи листовката. 

Александра е била помощничка, която се е занимавала с проблемите на пристигналите в Швеция мигранти, но, както БЛИЦ вече информира, бе убита от 15-годишен бежанец. Самата Мезхер е от Ливан и сама е емигрирала в Швеция преди години.

Роднините й са категорични, че момичето е било истински ангел и обвиняват шведските власти, че не могат да контролират потока от хора в страната, сред които очевидно има и криминални престъпници. 

Още от петък вечерта по улиците на Стокхолм бил увеличен броят на полицейските сили, тъй като органите на реда са били предупредени за предстоящи „акции на агресия“ срещу мигранти. Полицията вече е задържала няколко от участниците в погромите. По данни на МВР на Швеция повечето от тях са членове на десни радикални групи и футболни агитки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ЖЕСТОКАТА БЕЖАНСКА КРИЗА В ЕВРОПА





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20275823
Постинги: 18676
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930