Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 20:58 - ПОДГОТВЯТ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗА 500 ХИЛЯДИ ИМИГРАНТИ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 604 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2016 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

За една седмица властта екзекутира „Балканджи Йово“ и премахна турското робство!

Мислите ли, че това е просто глупост или ни управляват престъпници и национални предатели в овчи кожи?

Педалите във властта успяха да узаконят почти гей браковете чрез съжителство, сега узаконяват и турското съжителство за цели пет века. От „иго“ и „робство“ стана „присъствие“ по времето на една либерална партия, а днешните педали във властта го обърнаха на „съжителство“ с турците.
Това национално предателство, нихилизъм и безродие как може да бъде описано?

Няма думи в българския речник. Ердоган тропа на вратата с боздуган, космати ислямисти превзеха столицата ни, а ние следваме директивите на смахнатия министър и неговите идиоти-експерти. Явно реформите на това смешно правителство само целят да извратят българската нация преди да я унищожат окончателно.

Какво съжителство може да има между българите и турците, които цели пет века изнасилват жените ни и превръщат децата ни в еничари-мюсюлмани. Кой изрод би могъл да напише подобни скверни думи и кой учител би ги произнесъл пред децата. Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята.

Либерализмът узаконява гейовете и със същата лекота явно е на път да узакони правото на брадати ислямисти да изнасилват бели християнки в центъра на Европа(Кьолн).

image

С такива политици като нашите безродници не ни чака по-добра съдба. Явно узаконеното съжителство с турците в учебника по история цели с научен вазелин да подготви нацията за последващото „съжителство“ с афганистански, сирийски и всякакви други ислямски елементи на територията на България.

Нямам друго логично обяснение за безумните учебници и реформи на тази псевдореформаторска и антибългарска сган във властта. Тези хермафродити между Поп Кръстьо и Бай Ганьо, които #‎НЯКОЙ ни натресе сега ще трябва да плати с кожата си, както за жалост и ние. А патриотчетата във властта сладко папкат и „съжителстват“ с голям кеф с турците и техните държанки-реформатори.

Понеже няма нищо случайно в узаконяването на съжителството между българите и исляма в учебниците, смятам, че правителството умишлено подготвя превръщането на България в буферна зона за имигрантите от Изток.

Според директивата, Борисов трябва да приеме превръщането на Южна България в огромен бежански лагер за половин милион ислямисти и мигранти от Сирия, Африка и Афганистан. С учебниците просто промиват мозъците на населението да приеме без съпротива съдбата на обезбългарена и ислямизирана България под диктата на Европа и „началниците“. /  Николай Бареков




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20280599
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930