Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 14:28 - Черна Гора вдигна Балканите и Европа: Народите се обединяват срещу НАТО
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 27 януари в столицата на Чехия- Прага, и 28 януари в Словакия ще се проведат  общоевропейски протести срешу Нато.

Международните митинг- шествия ще обединят жители на европейските страни и Балканите, за да покажат заедно, че са против агресивната политика на САЩ и Нато.

« Отчаяната и смела борба на черногорския народ- да  отстоява правото си на свобода, да запази достойнството си на народ имащ право сам да решава съдбата си, развълнува душите на много хора, събуждайки вярата им, че борбата трябва да продължи, и че всеки народ има право да се бори.

На Балканите с братски трепет, наблюдаваха всяко усилие на  народа  на Черна Гора, всеки път когато смело се изпръвяваше за да се опълчи на чуждата воля.

И ако народът на Черна Гора отчаяно и силно извика своето  «НЕ»  на агресивния военен алианс НАТО, отговорен за смъртта на хиляди, и ако народът на Черна Гора  се осмели да се изправи срещу управляващата  власт, в лицето на правителството на Мило Джуканович, който  предава родината си,  и паметта на загиналите си събратя от бомбардировките извършени от авиацията на НАТО, през не толкова далечната 1999 година. Значи е време всички да чуят гласът им.

Народът на Черна Гора настоя за провеждане на референдум — нека хората да кажат искат ли да се присъединят към Нато,  и щастливи ли са от циничното предложение.

Виждайки смелостта на черногорци, българите, които бяха вкарани в Нато, без да ги питат, без съгласието на народа, и без провеждане на референдум, по същата схема, по която сега готвят членството на Черна Гора, искрено разбират ситуацията, в която се намират черногорци. И именно заради това, българите заявиха намерението си да подкрепят усилията им, и да излязат рамо до рамо на съвместна балканска акция срещу Нато ( България като член, който настоява за излизане от Нато, и Черна Гора, която по не иска да бъде вкарана в Нато). Време е да Балканите да заговорят и гласът им да се чуе.

Балканския глас се понесе в Европа като призив за обединение. В столицата на Чехия на 27 януари, и в Словакия на 28 януари се подготвя мощно международно протестно митинг-шествие срешу НАТО и колониалната, агресивна политика на САЩ целяща подчинение и поробване на народите.

Народите се изправят срещу Нато, обединявайки усилията си в общ единен фронт.

Обединение в общ международен фронт срещу тероризма, срещу агресията на САЩ

«Много страни от Европейския Съюз и Балканите ще се присъединят, и тогава, обединили усилията си  ще успеем да се сплотим в единен АНТИ -натовски фронт, за да защитим правото си на свобода, достоен живот и независимост, щом като политиците не са в състояние»- заявяват организаторите на инициативата.

САЩ изпитват огромен страх, и не биха допуснали, Европа и Балканите да се обърнат към Русия.

Въпреки прозападната пропаганда, народите все повече и все по-силно подкрепят Русия, и виждат надежда именно в нея. Все повече страни от ЕС започнаха да надигат глас срещу санкциите по отношение на Русия, от които полза има единствено САЩ.

Балканите носят пулса на Европа, и  ако днес Европа се събужда осъзнавайки, че се намира в капан, ще се вслуша ли в гласа на сърцето си?

източник: News Front.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20274443
Постинги: 18676
Коментари: 10030
Гласове: 71337
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930