Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2016 22:42 - Скандал! ГЕРБ-депутат се изцепи: Майките да го д*хат!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1604 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

Мощен скандал разтърси парламента  заради  увеличаването на отпуските на майките с малки деца с пет дни годишно. А депутат от управляващата коалиция грозно изсъска в кулоарите на парламента чудовищната реплика: „Майките да го д*хат“

Идеята беше работещите жени да  могат да прекарат повече време с децата си, да ги заведат на почивка, да са край тях, да им отдадат любов и грижи. Това се изразяваше не в какво да е , а само с пет дни по-дълъг отпуск през годината, който може да се ползва и като болнични, ако малките се разболеят.

Това ще се отрази на бизнеса, разгневи се депутатът  от ГЕРБ Красимир Велчев, който влезе в сериозен спор с  независимите Георги Кадиев и Велизар Енчев.

Според Велчев не можело жените, само защото са майки, да отсъстват от работа по-дълго от мъжете и да правят това на няколко пъти в годината. Разпределението на грижите по децата било еднакво за двамата родители, освен това работодателите щели да се затруднят да им търсят заместници и това щяло да повлияе на бизнеса им.

Депутатите и въобще политиците от ГЕРБ ги е грижа повече за бизнеса, отколкото за бъдещото поколение на България. И резултатите са видни – младото поколение бяга от страната, защото бизнеса е в джаза!!!

Велизар Енчев иронично поиска да се намалят безкрайните ваканции на депутатите и те да почиват толкова дни, колкото работниците и служителите у нас, защото са служители на народа. Това предизвика закономерен рев в залата и твърдата намеса на самата Цецка Цачева. Тя доста нагло обяви, че депутатите имали по три почивни дни в седмицата и дълги ваканции, понеже през това време се срещали с избирателите си. „Срещат се, колкото да отрежат някоя лентичка в компанията на премиера“, понесе се ропот от редиците на опозицията. И ходят в Дубай през зимата и Ривиерата или Гърция през лятото! А едва ли избирателите им се намират там!

Така платеният годишен отпуск в страната остана 20 работни дни, а майките не получиха и ден повече.

Което си е чиста проба геноцид върху българския народ.

България е страната, в която се почива най-малко от държавите в ЕС. За сравнение – в Англия хората имат право на двумесечен отпуск, ако желаят да го ползват. В Германия – един месец.

Отдавна е изчислено, че за да си продуктивен на работа, трябва да си отпочинал достатъчно. У нас обаче държавните служители имат 20 дни отпуск, а в някои от частните фирми често работят на шест и седемдневна работна седмица. Ако поискат защита от синдикатите, собствениците просто ги уволняват и вземат други.  А то у нас и синдикати няма, понеже се издържат от бизнеса.

В България е най-ниска и раждаемостта, тъй като се получава омагьосан кръг: За да издържа децата си, майката трябва да работи, а ако работи – не може да ги гледа и възпитава пълноценно. Освен ако не е депутатка, или съпруга или любовница на близък до ГЕРБ бизнесмен.

Но ГЕРБ отдавна са доказали, че работят не за българския народ, а срещу него! В крайна сметка увеличението на отпуските на майките не се прие и то благодарение на отказа на ГЕРБ! Да се знае!

http://skandalno.net/скандал-герб-депутат-се-изцепи-майкит-166864/




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. zabavnata - КОЙ ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЗИ ДЕПУяд!
24.01.2016 09:36
Красимир Велчев - този дето си купи САМОЛЕТ от Италия на прИмоция ли? Майките са мощна гилдия и това, че се е заял с тях в момент, когато почти няма раждаемост е висша форма на затъпяване. Защо ли не се учудвам?! Да... Не е лесно да си депуЯД / звучи ми като ЧОВЕКОЯД, което си е същото де. Народни ИЗЕДНИЦИ са тези /.
Аз пък казвам "ДА ГО Д*ХАТ ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО ДЕЙСТВАТ ПРОТИВ ХОРАТА!". Явно българските деца не са желани тук, в България. Детски подигравки! Издръжката на един бежанец дори е в пъти по-висока от "детските". Но какво ли знае този дето си е купил самолет от Италия на прИмоция. Да си кара самолета и да остави МАЙКИТЕ на МИРА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20124017
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031