Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2016 15:23 - ВАШИНГТОН: ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ УСКОРИ!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.01.2016 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Такова послание беше отправено от екрана на ДС телевизията бТВ, буквално от Вашингтон, чрез лицето Симеон Дянков, известен още като Малката пица и изключително некадърен финансист, но силно въртяща се фурнаджийска лопата. 16 минутният режисиран разговор между Дянков и водещия (наистина не му знам името, а и не ме интересува) можете да видите и чуете от ТУК.

 

image

Любопитен ФАКТ! Тези от вас, които си направят труда да изгледат представлението на пицата в бТВ, нека обърнат внимание на забавния елемент, след 8-та минута от началото, когато се появява надпис под лицето на Дянков (на снимката) „Без фалит на НЕК – режим на тока догодина“. Работата е там, че надписът се появява почти 1 минута преди пицата да намекне за фалит на НЕК. Да, той говори за драстичен скок в цената на електроенергията, както за гражданите, така и за бизнеса. Намеква за непопулярни мерки, но не бърза да забие пирона в ковчега „несъстоятелност и банкрут на НЕК“, каквито точно думи използва той, а някой зад кадър вече „знае“ какво ще се случи и плясва на екрана „ФАЛИТ“. Умопомрачителна телепатия! Така би си помислил някой, ако не познаваше похватите на (из)родните (дез)информационни „медии и политици“.
Защо е толкова важно да внушават на народа необходимост, че НЕК непременно трябва да фалира? Защото пиесата за разграбването и е заложена още по времето когато пицата беше финансова министърка. Нали е от женски род? Нека ви припомня:

image

Така изглежда делът на Националната електрическа компания в износа на електроенергия, за последните няколко години. Видно от графиката след 2010-та г. (Данков е министър!) на НЕК и е забранено да поддържа предишният си дял от около 50 и повече проценти и практически е напълно изтласкана от този доходоносен сегмент, за сметка на „честни“ частници, които знаят как да се разплаат с покровителстващата ги политико-енерГЕПИйна мафия. От тогава и датира старта на финансовото затъване на държавната компания.
И всичко това се случва на фонът на абсолютни рекорди по износа на електроенергия, които България въобще е постигала в цялата си 1334 годишна история:

image

Става ли ясно, защо е нужно час по-скоро да фалира НЕК? Износът ще продължава да расте, а новите собственици на ВЕЦ-овете на НЕК (около 30 броя, плюс язовирите и други активи), закупили ги на безценица ще си осигурят богати старини, а за нас тока ще продължава да поскъпва.

За първи път за фалит на НЕК намекна друго другарче на Борисов – бизнесменът Домусчиев, в „Пътната карта за реформи в енергетиката“, която буквално 3 дни след публикуването и, и разобличаването и, беше свалена от интернет и вече никой не се сеща за нея.

image

Вчера на сцената беше пусната пицата. В скоро време очаквайте нови-стари муцуни да ни поучават, колко е добре да търпим престъпленията им.

И за да няма съмнение, че директивата идва директно от Вашингтон точно ТРИ часа след изцепката на пицата любимата на фондация „Америка за (унищожаване на) България“ „медиа“ на Прокопиев, в тъмните часове на нощта поставя на най-видно място:

Симеон Дянков: Бомбата енергетика ще гръмне в лицето на правителството

Прокопиев-ите „медии“ до сега НИТО ВЕДНЪЖ не са запознали читателите си, че България бележи рекорд след рекорд по износ на електроенергия за последните години. Те просто „не знаят“ за това? Да де. И аз им вЕрвам.

Георги Котев




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126685
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031