Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 10:17 - Потрес! Сваленият руски самолет възрадва отец Рафаил, докато чака трепетно да бъде избран за Човек на годината!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1400 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 25.11.2015 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  “За да се види как злото прониква в сърцето на човека, как прониква дори много лесно. Вчера е прониквало чрез комунизма, днес, о ужас, може да проникне дори чрез правослвието. Вместо великият плач на покаянието-едно зло християнство, едно зло православие!“ /Калин Янакиев/

image

 Отец Рафаил е една от скандалните фигури в родния клир – с едната ръка благославя, кръщава деца,  а с другата проклина народа и го „сортира” на правилен –проамерикански ориентиран, и неправилен – симпатизиращ на Русия. Не изпитва капка жал към хора, които не се вместват в политическата му рамка,  демонстрира повече вярност към  задокеанския Господ, отколкото към Небесния.

Но е номиниран за Човек на годината!  Ако инициаторите не четат хейтърските му статуси във ФБ, да им бъде простено.  

 

 imageЗа някои хора в расо злобната и ненавистна  реч се съчетават безпроблемно с основната им мисия -  с блага реч и толерантност да ориентират нас, грешните, в пътя ни към Бога.  Ако попитате отец Рафаил-Росен Стефанов как успява да съвмести  омразата  със съпричастността към страдующите, макар и  към една част от тях – бежанците и циганите, ще получите характерния за атеиста отговор. Отговор, който може да ви потопи в съмнения за случайно присъствие в църковните селения, поради невъзможност да създаде деноминация на името на Иван Костов, да се свети името му.

„Православното християнство се подменя с путино-дугиновото православие. Русия става особен хибрид – най-зловещото от комунизма и най-зловещото от фашизма Ако духовниците от протеста на ‚Атака“ са ръкоположени в свещен сан, трябва незабавно да бъдат лишени от него и низвергнати”, казва пред Faktor.bg игуменът на Кладнишкия манастир “ Свети Николай Мирликийски Чудотворец“ и завеждащ енорията при манастирския храм за Софийска света митрополия”.

…………..

И още от Фейсбук- „тропарите” на човека в расо

Рафаил-Росен Стефанов

 Днес съм тюркофил. Колко хубаво за всички ни би било ако Турция се включи в охраната и на нашето въздушно пространство!

Днес определено не му е ден на Путин. След като Турция свали незаконно проникнал във въздушното и пространство руски самолет, Сирийската опозиция на престъпния и поддържан от Русия режим на Асад свали руски въртолет. Днес е хубав ден за световната Демокрация, и вярваме че така ще бъде, докато Руския агресор, избиващ в Сирия мирни жени и деца не бъде прогонен окончателно. Оттам и отвсякъде.

Афганистан сложи началото на края на СССР. Вярвам че Сирия ще сложи началото на края на Русия. Днес е хубав ден за световната Демокрация. И черен за Империята на злото.

Всички много добре знаем че Русия /проклета да е!/ избива в Сирия мирни жени и деца и подкрепя Асад. И това няма да и се размине!

Той не е загинал а катапултирал, но на въпроса: агресори и бойни самолети нарушители се свалят безкомромисно, и това е хубаво. Въпроса не е в етноса на пилота /ние не знаем дали е руснак или примерно башкирец/, но доколкото воюва на страната на Русия, която е и наш враг, това е добро. По врага се стреля, и дори се убива. Във война сме, и Русия я започна. И ще я изгуби!

Да. Нарича се „хибридна“. И е съвсем официално артикурирата от Президента, двама по ред Военни министри и цяла „Визия“. И в случай че някой е забравил, да напомня: Турция е наш съюзник в NATO. Нейната Армия, авиация и въздушно пространство принадлежи на НАШИЯ ПАКТ. И когато, дори само в това си качество е свалила вражески самолет, това е повод за радост като лоялни съюзници.

…………..

Проклетата /и проклета да е на този и онзи свят / власт в тази проклета „държава“, в която Главния прокурор, /проклет да е!/ и службата му защитават, и отказват да подведат под отговорност фашизоидна полицайка-расистка, в която депутати безнаказано бълват от трибуната на Парламента расистки обиди, в която Здравния и Социалния министър са отявлени расисти и фашизоиди, за което „хората“ им ръкопляскат. В която от расистки подбуди събарят с булдозери къщи с деца в тях, в която медиите дават трибуна на всякакви националисти, фашизоиди, расисти…… , в която бежанците вместо убежище, намират затвор, терор и унижение,……. .

ПРОКЛЕТИ ДА СА! ПРОКЛЕТ ДА Е И „НАРОДА“ КОЙТО ДОРИ С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ ДОПУСКА ТОВА!

image

Да. Людмиложивковисткия бяс роди Ванга /която Русия и ченгетата творчески развиха/, Божидардимитровщината , чиято попара сърбаме, Нешкаробевизма………. целия тоя гнусен поток в който всичко смислено е на път да се удави. Много тъпа и проста, а и луда беше горката. Подвижен ужас, като цялата им kleta гнусна фамилия!

……………

Както винаги, единствената надежда, и единствената сила, способна да спаси и освободи света са САЩ, начело с Президент Републиканец!

image

Достойна номинация. В недостойна държава. Аз избирам да застана зад първата. Не зад втората. Ако българин беше осъден на 20 години в Австралия, сигурен съм че повечето от “възмутените“ сега патриоти, отдавна да са направили комитети за връщането му и да са съзряли световен заговор. Дали той, или не е физическия извършител няма как да разбера, но вече съм абсолютно сигурен че присъдата му е политическа поръчка.

 

image

Ако някой до сега е хранил някакви съмнения, какво отвратително зло е етнофилетизма, национализма, русофилството и агресивната и безпросветна глупост с претенции, то надявам се след отвратителните активни мероприятия и подли и до потрес гнусни провокации съпътстващи дългоочакваната визита на +Вселенския Патриарх те окончателно са се разсеяли!

 

image

А, не! Към тая измет и гнусна сган- никаква “политкоректност“.Както и към цялата националистическа и русофилска помия. Всеки човек е образ Божий, но някои са направили и невъзможното да добият образ несъвместим с представител на човешкия род. Докато / и ако/ се покаят и променят разбира се.          

………

Ако прочетеното е презивикало спазми в стомаха ви, потърсете добър Божий служител да ви върне душевното равновесие. Омразата е от Сатаната, а началото на разпознаването му винаги е СЛОВОТО.

Quo vadis, Domine?

image

“За да се види как злото прониква в сърцето на човека, как прониква дори много лесно. Вчера е прониквало чрез комунизма, днес, о ужас, може да проникне дори чрез правослвието. Вместо великият плач на покаянието-едно зло християнство, едно зло православие!“ /Калин Янакиев/

 

Автор: Стефания Николаева




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. bliz - Проклет да е!
25.11.2015 10:26
Да го достигне неестествена смърт!!!
цитирай
2. pando - Господ забавя
25.11.2015 15:05
Но не забравя.Това е обикновен провокатор.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20205322
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930