Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 16:12 - Слепи и глухи ли сте?! Плевнелиев е опасен за националната сигурност!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 670 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За мен е очевидно, че безотговорното, мижитурско и арогантно поведение на Росен Плевнелиев по случващото се в Сирия, и в частност по отношенията на България с Русия, е крайно опасно за националната сигурност на страната ни.

Този хленчещ субект с претенцията за мъж не е просто проамериканска креатура. Той е креатура на онзи тип поставени лица, който със своята липса на компетентност, характер и липса на смислена позиция изпълняват единствено функцията на чудовищен провокатор в ситуация, в която всяка излишна дума, а дори и жест, биха имали ужасни последици за бъдещето на всеки гражданин на тази държава.

Очевидно е също, че позицията му да представлява тази държава към настоящия момент дава само негативи, които всички ние съвсем реално бихме могли да понесем през следващите години. И тези негативи няма да бъдат единствено от икономически и дипломатически характер. Те заплашат директно начина на живот и функционалност на държавата България.

Само един напълно сляп глупак не би могъл да прозре, че реплики от типа „Русия е опасна и вредна“ носят не само политико-дипломатическо малоумие, но и напълно реална и жива опасност за крайна дестабилизация не само на Балканите, но и на цяла Европа. Пред последната година Плевнелиев в пълна степен доказа, че самият той представлява най-голямата заплаха за националната сигурност на страната ни.

Затова е крайно време отговорността, която носи позицията му на държавен глава, да му бъде отнета и при нужда моментално да бъдат проведени спешни предсрочни президентски избори. Защото всеки допълнителен час, в който това лице продължава да бъде начело на държавата, дава все по-голяма възможност България да бъде вкара в непоправим и ужасен като последствия международен конфликт.

Затова моля и призовавам отговорните лица и сили да вземат мерки и да отстранят спешно от постта президент на България лицето Росен Плевнелиев. Той е опасен и по никакъв начин не трябва в бъдеще да участва в изграждането и представянето на българската външна политика пред света. Време е народът ни сам да понесе отговорността за своето бъдеще. А в случай, че действително желае някакво нормално бъдеще, то импичмънт на Плевнелиев е повече от задължителен!

Васил Петев, BIG5.BG





Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20226735
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930