Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2015 22:50 - НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЯ КРЕТЕН – ПРЕЗИДЕНТ!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1365 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 15.11.2015 22:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пред британския вестник „Индипендънт“ българският президент Росен Плевнелиев обявил, че Кремъл води хибридна война на Балканите, насочена към дестабилизацията на цяла Европа. Плевнелиев настоява Европейският съюз (ЕС) и НАТО да направят повече, за да противодействат на руската агресия.

Най-ефективният и надежден за Русия начин да дестабилизира Европа е посредством Балканите и именно върху него се фокусира ПутинНашето послание към ЕС, генералния секретар на НАТО, нашите партньори и съюзници от Запада е, че Балканите трябва да бъдат в самото сърце на европейската политика за сигурност. Направете повече за нас, за да направите повече за себе си“.

Плевнелиев рекъл, че на 25 октомври уебсайтовете на Министерски съвет, парламента и ЦИК бяха жертва на кибер атаки. „Посочвайки с пръст към руския президент Владимир Путин, той (Плевнелиев) заявява: „Малко страни в света могат да организират такива атаки“, пише „Индипендънт“. Плевнелиев посочва, че след Кримската криза руски самолети 10 пъти са нарушавали въздушното ни пространство. Президентът твърди, че основните партньори в НАТО не са били достатъчно убедителни в отговора си на хибридната война на Русия на Балканите. Плевнелиев обяснява, че България работи с бежанците единствено според Дъблинските регулации: „Всеки бежанец, дошъл в България, ще бъде регистриран. Това не е случаят с Италия или Гърция, нито случаят с Хърватия, Словения, Македония, Сърбия, Унгария или Австрия“, казва българският президент пред британското издание, пише „Епицентър“.
НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЯ КРЕТЕН – ПРЕЗИДЕНТ? Възможно ли е да сме толкова претръпнали, че да ПОЕМАМЕ БЕЗДУШНО ПРОДАЖНИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ, ПРОИЗВОДЕН И СЪТВОРЕН ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ?!

Afera.bg




Гласувай:
12



Спечели и ти от своя блог!
1. ivo1 - Няма! Явно на западняците им е за...
16.11.2015 11:18
Няма! Явно на западняците им е забавно да чуват простотиите му и да казват "Ето това са българите олицетворени от представителя им"Срам и позор за всеки нормален българин е това посмешище!Ако имаше поне малко мозък и съвест,отдавна да си беше подал оставката и засрамил?!?
цитирай
2. oia - Спомняте ли си началото на м. април ...
16.11.2015 14:58
Спомняте ли си началото на м. април 2013г., как същия този се изцепи, че е поканил представители на две религии да се молят за укрепването на българския дух. Този молебен беше в синагогата единия, а другия в джамията. Мислите ли, че точно тези ще се молят за укрепването на българския дух. Това посмешище и пародия на човек, едва ли има ценностна система. Който има ценностната система, си подава оставка. Кой от всички, които ни натрапват да ни управляват до сега си е подавал оставката доброволно. По- голям клоун за българския цирк няма. Дано не ни докара и някой от ислямска държава да се моли за повдигане на българския дух, че тогава хептен ще я оплескаме.
цитирай
3. varg1 - Спомняме
16.11.2015 15:26
си го,но само тези от нас чиито очи на са заслепени от пачки с пари.
цитирай
4. pando - Той представя
17.11.2015 18:29
Себе си и ибрикчиите около него ,които му внушават ,че е нормален.
цитирай
5. demograph - Що за истерия е това срещу Плевнелиев?..Освен да во е платено.
18.11.2015 03:14
Образован, спокоен, малко непохватен, деликатен, почтен човек демократ, при това уважаван сред съюзниците ни..какъв президент искате вие!?
- Простак, като ...?- Неук, като...? - Американски слуга, като...? - Руски слуга, като...
Всичко което е казал е вярно и е казвано и от ваши кумири. АБВ му гласуваха и закона за НсО, И БЮДЖЕТА..А СЕГА импийчмънт заради закон и бюджета на НСО...!??? Искате Бойко за президент ли? Или задачката е Калфин...!? Или Царя ви е на душата. Царя е бита карта. Калфин е хванат от руснаците. За Бойко вие ми кажете. Други няма. Колкото и да ви карат да помпите с въздух някой нов балон, той няма шансове, който и да е. Плевнелиев ще спечели и е полезният за България президент в момента. Какво ви дразни толкова? Инструкциите ви са да бъде оплют и свален по какъвто и да е начин...Зашо? Защото казал, че хакерската атака е работа на Русия и че Русия клати властта в България. Все доказани неща. И вие ги знаете. И какво, да не ги ли казва тези работи? Ето че заставате на позициите на омразния ви Бойко...странни хора сте.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127432
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031