Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2015 17:47 - ДА СЕ ВЪВЕДЕ ВЕРОУЧЕНИЕ В УЧИЛИЩАТА, ДА СЕ ДАДЕ ОТПОР НА ПЕРВЕРЗИЯТА НА ЗАПАДА
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1485 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Хелоуин – що за “празник” е това или е поредното извращение в натрапения ни евроатланти­чески календар? С наближава­нето на нощта на 31.10. срещу 01.11. тече все по-трескава подготовка за не­що, което един разумен и трезвомислещ чо­век, човек със здрави устои и морал няма как да разбере.

И така какво е Хелоуин – един езически ри­туал, маскарад на смъртта. Костюми на скелети, вещици, призраци, магьосници, зом­бита, маски с дяволски рога, животински кожи, прилепи, черни котки и всичко дру­го, което е уродливо, страшно и от малък те прави съпричастен на евроамериканска­та дяволщина. Децата са въвлечени в тази уж безобидна, интересна и забавна, а всъщ­ност дяволска игра – игра на смърт. В това пъклено дело участници са не само учители­те в училищата, но дори и възпитателите в детските градини.

Седмица преди нощта на Хелоуин забърза­ни и задъхани родители, сякаш изпаднали в транс, надпреварвайки се, купуват ужасява­щи костюми за децата си, в усилие чие дете да бъде по-страшно на “празника”. Търговци­те, разбира се, винаги използват моментна­та глупост и умопомрачение на хората, за да се напечелят – костюми, грим, храни, фе­нери, аксесоари и куп други неща, без които няма как децата ни да се представят “подо­баващо” на този тъй “важен” карнавал.

Ние, православните християни, имаме тол­кова много празници, които можем да по­читаме и празнуваме, и да научим на това и децата си, но не… Те са скучни и безинтерес­ни. Съвсем друго е, когато е дошло от Запад – то е пищно, шумно и извратено, което означава, че е модерно и много интересно. Предполагам, че това са евроатлантически­те ценности, с които трябва да ни проми­ят мозъците и най-вече умовете на децата, защото те са нашето бъдеще. Затова ли станахме част от ЕС и НАТО, не само да сме техни роби материално, но и духовно –

да ни отдалечат от истинската вяра

ценности и морал и да ни въвлекат в тези сатанински ритуали. Под формата на уж ня­какъв безобиден карнавал да впримчат дори най-малките – невинните души – в мрежата на дявола.

Ето защо задължително трябва да се въведе вероучение в училищата. Това е най-ефектив­ният начин да се даде отпор на връхлитащата перверзия на Запада. Много е хубаво право­славните ценности да се възпитават в къщи, в семейството, но за съжаление това няма как да се случи. Родителите на тези деца са рожби на така наречената демокрация и преход след 1989 г. От детско–юношеска възраст те са за­кърмени с чалга, пошлост и издигане в култ на новия господар – парите. Тези родители (как­то и техните родители, заради комунизма), не са възпитани в духа на православните цен­ности, не са въведени във вярата в Господ, ня­мат правилния морал, защото чалгата помете всичко истинско и важно и го замени с така на­речените евроатлантически ценности. За 25 г. тази подмяна се осъществи напълно успеш­но с пълното съдействие на всички управлява­щи до момента.

Защо допуснахме това да се случи? Поради простата причина, че когато докараш един народ до просешка тояга, от сутрин до вечер да се бори за насъщния, цялата същност и ми­съл на човека е насочена в посока оцеляване и тогава духовното остава на заден план, бавно и неусетно душата закърнява и превес взима само мисълта за пари, храна и битови сметки. Планът е осъществен и

нашите мили управници

могат да си играят с нас

както е изгодно на техните господари от ЕС и Америка. Вкаран човек в тази въртележка на борба за хляба, захвърлил душата си в ъгъ­ла, забравя и не осъзнава необходимостта от духовна храна. Когато духовното тяло е занемарено, тогава много лесно ще ни облъчват и със св. Валентин, и с Хелоуин, и с други подоб­ни дяволски изкушения, и ние с отворени обя­тия ще ги приемаме, ще се кланяме на демона на парите, потъвайки все повече в непрогледния мрак, а той доволно ще потрива мръсните си ръце и ще ни се присмива.

Това нито е празник, нито е български, още по-малко православен, защото издигането в култ на дявола не трябва да се почита, на­против, трябва да бъде стъпкано, смаза­но и изтрито от лицето на земята. Колкото по-скоро го разберем, толкова по-добре. Тряб­ва да помислим за душата си, да се обърнем и вгледаме в човешката си същност, която е приспана и трябва да пробудим, да научим деца­та си на добротворство и любов към ближния, да се опълчим на господарите от Запада. Само тогава ще се върнем към истинските си коре­ни, животът ни ще стане по-лек и изпълнен със светлина и смисъл и ще станем отново чове­ци. Пътя, по който ще тръгнем, живота, кой­то ще изживеем, и ценностите, в които ще възпитаме децата си, са в наши ръце.

 

ИНЦИДЕНТИ С ДЕЦА ПРИ „ИГРАТА НА СМЪРТ”

image

„Празничен“ костюм, изобразяващ свещеник-педофил, който насилва момче

Ето на какво ставаме съучастни­ци, когато поощряваме децата си да си играят на смърт:

1967 г. – в Канада и Ню Джърси са зало­вени ябълки, раздавани на децата, с ин­жектирани наркотици.

1970 г. – умират момченце в Детройт и момиченце в Санта Моника – и двете де­чица на по 7 годинки. Причина за смъртта – наркотик в “празничните” бонбонки.

1973 г. – в Медисън деветгодишната Лиза-Ан Френч, тръгнала със “страшен” костюм да пее пред вратите на съседи­те, е брутално изнасилена. Трупът й дъл­го не е намерен.

1974 г. Хюстън, Тексас. Роналд О’Бра­йън трови собствения си син, 8-годишния Тимъти, с хелоуински бонбони с цианид. Целта му е да отрови и други деца, но Ти­мъти единствен ял от приготвените “ла­комства”.

Марта Моксли, на 15 години, е пребита със стикове за голф от племенници на Ро­бърт Кенеди, докато през 1975 г. “празну­вала” Хелоуин.

Пикът на отравянията е достиган два пъти в САЩ – през 1982 и 2001 г. Намерени са дори сладкиши, натъпкани (освен с “оби­чайната” отрова и наркотици) с малки гвоздеи и карфици.

В XXI век нещата не са по-различни, въ­преки малко по-засиления контрол. През 2012 г. деца, пеещи хелоуински песни пред къщата на 23 – годишен мъж в Ройтън, Се­верна Англия, получават вместо бонбони – пакетчета с кокаин. През 2005 г. облада­ният от Хелоуин мания Уилиам Фройнд убива двама – баща и дъщеря, а журналис­тът Питър Браунщайн, маскиран като пожарникар, изнасилва над 13 часа колеж­ката си Джейн Ларкуърти.

Многобройни са самоубийствата на лабилни деца, обладани от манията Хело­уин и съпътстващия култ към смъртта. Още по-многобройни са грабежите, из­вършени под прикритието на хелоуински маски в домове на наивници, които отва­рят вратата на всеки непознат в тази нощ.

Остава със свито сърце да очаква­ме да чуем лоши новини и от България. Уви, у нас винаги трябва първо някой да пострада, за да се събудят хората. Но трябва ли сами да подлагаме на риск де­цата си?

Само те ни останаха.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. starotomagare - За жалост глас в пустиня. Такива ...
30.10.2015 19:06
За жалост глас в пустиня.Такива мании се насаждат ,чрез медиите ,училището и се поемат и превръщат в кошмар от ,,сръхмодерни родители".Възрастните са тези които трябва да научат децата на правилното и нормалното но когато и самите те се нуждаят от обучение и възпитание ...Колкото до учителите -те отдавна са престанали да бъдат народни будители а насаждат своето невежество и абсурдите ,,спускани отгоре"
цитирай
2. liubitel - Подкрепям
31.10.2015 20:05
подкрепям
цитирай
3. varg1 - Няма
31.10.2015 23:41
да е зле.Някъде в 4 клас мисля,че имах една детска библия с картинки,която ми хареса,а също и имаше някакво детско чуждестранно,но излъчвано по канал 1 мисля,където имаше притчи от библията.Единственно,което не ми харесва в тази книга са многобройните стихове за войни,за бедстия,за унищожения и разруха.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123493
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031