Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2015 14:06 - Волен Сидеров уличава топ полицай в търговия с дрога
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 506 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров подготвя шокиращ сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, уличаващ висши полицаи в покровителство на наркотрафика, съобщава столичен седмичник. Според събрани данни от активисти на партията зам.-директорът на Столичната дирекция на МВР Антон Златанов е покровителствал мастити дилъри на дрога.
Комисар Антон Златанов бе сред полицаите, влезли в яростен конфликт с волен Сидеров при размириците на ул. „Раковски” с центъра на София миналата седмица. Във фаталната нощ националистът и съпартиецът му Десеслав Чуколов буйстваха пред магазин за алкохол и цигари и влязоха във физическа саморазправа с минувачи и с полицаи.

Засега белокосият националист отказва да обяви публично имената на ченгетата, толериращи търговията с друга и мнозина предположиха, че Сидеров контраатакува, за да омаловажи поредните си хулигански изтъпления. Оказа се обаче, че волен наистина е събрал обемиста папка срещу корумпирани ченгета.

„Разполагаме с данни, че комисар Антон Златанов е сътрудничил на осъдения за търговия с дрога Любо Младежа, тартор на хулиганската групировка „София Запад”, а по-рано е подпомагал дейността на Христо Вартерян. Имаме и видеозаписи от предавания по БНТ на тема „Футболно хулиганство”, на които Антон Златанов седи на една маса с осъдения за търговия с наркотици Любо Младежа и заедно обсъждат как да преборят аглесията по стадионите”, разкри активист на „Атака”. Сидеров в най-скоро време се канел да изнесе цялата информация на пресконференция.

Според неофициална информация обаче данните са постъпили от десетки футболни привърженици и симпатизанти на „Атака”. Те разкриват, че в периода 2007-2012 г. в отдел „Хулиганство, екстремизъм, спортни мероприятия” към СДВР е била създадена корупционна схема с участието на поне 10 служители на полицията.

Всички ченгета били координирани от тогавашните началници на отдела – Богдан Милчев и Антон Златанов, които пускали заповеди да не бъдат закачани видни членове на групировката „София Запад”, макар за тях да имало данни, че търгуват с наркотици на стадиона по време на мачовете на „Левски”.

Нещо повече – по нареждане на Антон Златанов за международни футболни срещи на „Левски” били командировани полицаи от отдел „Охрана на масови мероприятия”, които придружавали автобусите с организирани фенове на „сините”.

Рейсовите били използвани от Любо Младежа и свитата му за трафик на дрога и контрабанда на цигари, които се складирали в багажните отделения на абтобусите. Рейсовете обаче не били проверявани нито у нас, нито на границата. /БЛИЦ
 



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20316113
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930