Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2015 16:35 - Оставка на Ненчев заради подареното на Турция небе и позор за БСП за лицемерната им позиция
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АТАКА отново поиска оставката на военния министър Николай Ненчев заради подготвяните промени в Закона за отбраната и въоръжените сили, които ще позволят турски самолети да пазят българското въздушно пространство.

На брифинг в Народното събрание националистите припомниха, че в продължение на месеци настояват за оставката на американската пионка начело на военното ни министерство. Атакистите продължават да настояват за отстраняването му и предупреждават, че следващият военен министър не трябва да бъде продължител на унищожителната за България пронатовска политика, която забърква все по-големи скандали на локално и международно ниво, като например конфликтите в арабските страни.

Зам.-председателят на АТАКА Десислав Чуколов обяви искането на БСП за оставка на министър Ненчев като фалшиво и лицемерно, тъй като именно предишният министър  Ангел Найденов заяви, че България се нуждае от повече НАТО, а Русия извършва провокация спрямо страната ни.

Никой не може да проследи колко техника, колко въоръжение, колко персонал ще дойде, ако промените минат, предупреди Чуколов. Ние предлагахме на БСП да съберем достатъчен брой подписи, с които Народното събрание да инициира референдум за това трябва ли България да бъде в НАТО или не. БСП отхвърли искането ни. Те са пронатовкса партия, сподели Чуколов.

Нека българският народ да си каже думата по този въпрос, защото никой не пита българския народ, когато влизахме в НАТО. А сега си мисля с оглед и на тази ситуация, че е време българският народ да си каже приказката.

Чуколов припомни, че във военното министерство министърът е от Реформаторския блок, единият зам.-министър е от партията на Корман Исмаилов, а другият зам.-министър е от партията НФСБ,  партията на Валери Симеонов. Това са хора, които искат българското въздушно пространство да бъде охранявано от чужди самолети.

С тази поправка ще разрешим на Турция да прелита над нашето небе необезпокоявано. Всъщност българското небе ще бъде подарено на Турция, възмути се депутатът от партията на Сидеров Десислав Чуколов.

http://www.vestnikataka.bg/2015/10/оставка-на-ненчев-заради-подареното-н/




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20207990
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930