Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2015 12:52 - 17-годишна холивудска звезда в паника: Олеле! Циците ми ще избухнат!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 401 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Циците на най-едрогърдата холивудска тийнзвезда са вече спихнати. През последните няколко години гърдите на актрисата с гръцки корени от сериала "Модерно семейство" Ариел Уинтър пораснаха неимоверно. От плоска като дъска девойка тя се превръща в мечта за порноиндустрията. Само за три-четири лета 17-годишната звезда стига до огромния размер на сутиен чашка F. За всички пубертетки тези цици са блян, но Ариел определено страда от факта, че има огромни гърди.
„Имах страшни болки във врата, проблеми с гръбначния стълб. Отдавна говорим с моя лекар за този проблем, накрая реших - хайде, нека го направим", разказва актрисата. Освен нетърпимата болка, която изпитва, Ариел е на път да загуби и кариерата си. В последните сезони на "Модерно семейство", където тя играе подрастващата Алекс, й се налага да носи развлечени пуловери и да пристяга циците си с колани, само и само да не изпъкват толкова.

Гърлата решава да се подложи на редукционна мамопластика, а именно смаляване на гърдите. В много държави този вид операции са забранени за непълнолетни поради факта, че в тази възраст гърдите не спират да растат. Случаят на Ариел изисква именно хирургическа намеса. Тя не крие факта, че през юни тази година се подлага на болезнената интервенция.

Ариел се разголи за първи път след редукцията на церемонията по връчването на наградите „Еми“. Тя изглежда много по-щастлива и получава подкрепата на дългогодишното си гадже Лоурен, който все още има с какво да пълни шепи. Въпреки всичко деколтето на пубертетката отново успява да закове погледите на мъжете. Според нея тя се чувства много по-добре в новия си размер сутиен. Макар привидно разликата да не е голяма за Ариел, тежестта, която е премахнала, е огромна.

"Спя много по-спокойно и се чувствам страхотно. Болката, която изтърпях, си заслужаваше. Сега мога да си купувам спокойно дрехи и сутиени каквито ми харесват", сподели развълнувана актрисата. /БЛИЦ



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20277482
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930