Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2015 22:55 - Разплита ли се случаят Людмила Живкова и мистериозната й смърт ?
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.09.2015 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Резултати от аутопсията на Людмила Живкова излязоха на светло

Ще се разплете ли случаят Людмила Живкова и нейната мистериозна смърт, след появата на новите разтърсващи резултати от нейната аутопсия?

Смъртта на Людмила Живкова е обвита с мистерия, която май повече се заплита, отколкото да се изясни. Става ясно, че в кръвта на наследницата на бившия Първи са открити следи от морфин. И то в смъртоносно количество, а хора близки до Живкова твърдят, че тя никога не е употребявала от този наркотик.

image

Цялото семейство на Тодор Живков

Резултатите от кръвните проби са били строго секретни и дълго пазени в тайна. Според здравното досие на Людмила Живкова и други документи от посещенията при лекарят й не са открити следи от документи, които да сочат, че някога й е бил предписван морфин по здравословни причини. Остава загадка и до днес откъде са се взели такива огромни количества в кръвта й от строго контролирания медикамент.

image

Людмила Живкова и Иван Славков

Изненадващите разкрития направи бившия управител на Правителствена болница и Военномедицинска академия професор Йовчо Топалов.

Професорът е генерал от запаса и военен лекар. Скандалната новина професор Топалов научава от своя колега и токсиколог д-р Никола Александров при един случайно проведен разговор. Токсикологът е един от членовете на лекарската комисия извършила аутопсията на Людмила Живкова.

Д-р Александров помолил професор Топалов да не разгласява името му, защото бил се заклел да не казва публично дълбоко пазената тайна, а да разкаже на когото трябва и където е необходимо получената информация. Само, че професорът, колкото и да му тежи думата не може с нищо да докаже истинността на твърденията на токсиколога, защото няма никакви документи по случая, а всичко се основава на лична информация.

Интересен е факта, че д-р Никола Александров е лекувал и дъщерята на Президента Желев Станка.

Май никога няма да разберем и да научим какво се е случило на фаталната дата с наследницата на Тодор Живков и кой е отговорен за нейната мистериозна смърт.

http://www.chudesa.net/разплита-ли-се-случаят-людмила-живков/

 



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20321160
Постинги: 18679
Коментари: 10030
Гласове: 71345
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930