Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 22:40 - РЪКОВОДСТВО НА АРАБСКИ „ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПА“
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 17.09.2015 22:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Джонатан Самюълс, репортер на SKY News предаде шокиращото си откритие от остров Лесбос, Гърция, че на мюсюлманските „мигранти“, преди да тръгнат за Европа, се раздава ръководство или упътване, къде точно могат да се установят. Още по шокиращ е факта, че „Rough Guide“, се отпечатва и раздава от групата на Джордж Сорос „Отворено общество“imageАмериканският инвеститор и филантроп Джордж Сорос връчи наградата „Отворено общество“ на българската еврокомисарка Кристалина Георгиева.

Ръководството е отпечатано и се разпространява от групата „W2eu“ (организация, финансирана от Джордж Сорос). „W2eu“ е абревиатура на (Welcome to the EU) или „Добре дошли в ЕС“. Ръководството съдържа карти, съвети и телефонни номера на организации и правителствени агенции за хуманно отношение, които могат да им помогнат, след като пристигнат в Европа. Справочникът съдържа и препоръки как мигрантите, най-добре да се устроят и адаптират в различните европейски страни.

    image      

Арабско ръководство "ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕС" се отпечатва от групата на Джордж Сорос"Отворено общество"

Наръчникът е написан на арабски език, като по този начин поощрява имиграцията от конгломерата Ислямска Държава и Близкия изток в европейските страни. Това е напълно обратна информация, която се разпространява в Европа за мигрантите. Същата пропаганда се разпространява и в българските основни електронни медии. Ръководството е подпомогнато също и от  Червения кръст и ВКБООН. Може би малко хора знаят, че „Червения кръст“ е масонска организация.

Соня, която не иска да споменава фамилия си, е доброволка в „w2eu“ казва за Sky News: „Активисти от нашата мрежа разпространяват ръководствата безплатно в Турция“. Тя обясни, че една от целите на книжката е да се помогне на тези, които са изпаднали в беда във водата. Проблема е, че тези справочници се разпространяват в Турция, а не на бреговата ивица с Европейския Съюз. Соня разказва още, че мигрантите могат да се обадят на 24-часова гореща телефонна линия с поставен номер в ръководството, а доброволци след това предават техните данни на съответната брегова охрана. Арабски говорител, заедно със Соня приемат повиквания от дома си в Австрия. „Ние сме голяма група от около 100 души“, каза тя. „Ние сме базирани в Европа и Северна Африка.“ Това признание е доста шокиращо, само поради факта, че потвърждава версията, за умишлена и организирана от ЦРУ инвазия на мюсюлманите в Европа, която се завъртя още преди да се разрасне този проблем. На последната страница на ръководството, са поставени фотографии на слънчевите гръцки острови, главната порта на Лесбос, Митилини, и усмихнат човек, заедно с надписа: „Когато пристигнах на бреговете на Митилини, разбрах, че вече не съм дете.“ Остава всеки един от нас, внимателно да си помисли, на кого да вярва. На това с което го облъчват от телевизионния екран или на това, което се случва зад кулисите, откъдето се диктува, какво всъщност трябва да знаете!

Вижте и невероятната и бърза констатация за събитията около въпроса за „мигрантите“ на доцент Иво Христов. Истината не е пропаганда.Пропаганда са версиите за нея!

За повече инфо, вижте сайтовете и линк адресите на:  investmentwatchblog.comnews.sky.com

Също и видео репоратжа на YouTube канал „DAHBOO777“




Гласувай:
8


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20329836
Постинги: 18679
Коментари: 10030
Гласове: 71347
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930