Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 17:10 - Мюсюлманите с Петиция за отменя на Октоберфест в Мюнхен
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1560 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ако досега немците са се съмнявали относно мюсюлманската инвазия и образуването на халифат в Европа, вече могат да бъдете сигурни, че тяхното нашествие е праволинейно насочено.

Доказателство затова е Петицията, която бежанците мюсюлмани изпратиха по интернет до Общинската администрация в Мюнхен за забрана на Октоберфест. В Петицията се чете:

Забрана на анти-ислямското събитие Октоберфест

Уважаеми Градски съвет на град Мюнхен,

Пишем Ви това писмо, за да обърнете внимание и да забраните провеждането на Октоберфест. Бихме искали да Ви информираме, че Октоберфест е нетолерантно и анти-ислямско събитие. Ще се опитаме да не обръщаме внимание на събитието, но има твърде много не-ислямски действия, които ще бъдат извършени на Октоберфест. Такива, като консумация на алкохол, публична голота, и т.н.

Ние разбираме, че Октоберфест е с многогодишна немска традиция, но ние мюсюлманите, не можем да понесем това анти-ислямско събитие, защото това обижда всички мюсюлмани по света. Ние искаме незабавно прекратяване на предстоящия Октоберфест 2015. Защото ние сме убедени, че Октоберфест ще обиди всички ново пристигнали мюсюлмански бежанци, пристигащи от Сирия, Ирак и Афганистан. Отмяната на Октоберфест ще помогне на бежанците да не забравят своите ислямски традиции.

Благодарим Ви за вниманието по този въпрос.

Поздрави, Морад Алмуради - а, под петицията са се подписали 500 души.

Общинската администрация на Мюнхен се чуди, как да постъпи тази година по време на Октоберфест, за да няма сблъсъци и ексцесии. Това наистина е бедствие и поставиха следният текст по билбордове в града!

МЮНХЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ Е В ПЪЛНА ГОТОВНОСТ ЗА ОПАЗВАНЕ БЕЗОПАСНОСТТА, КАКТО НА БЕЖАНЦИТЕ, ТАКА И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ОКТОБЕРФЕСТ

Полицейските органи в Мюнхен са готови за Октоберфест 2015 и са предвидили петстотин полицаи, които ще гарантират сигурността и осигуряват реда около и в зоната на фестивала. Това беше заявено на пресконференция в Мюнхен във вторник.

"Ние сме взели всички необходими предпазни мерки, както всяка година", каза в интервю зам. кмета на града Вилфрид Блуме-Байърли. Но, немските граждани са притеснени, защото около 40 000 бежанци са пристигнали в баварската столица през последните две седмици. Блуме-Байърли каза, че по време на Октоберфест, двете групи ще бъдат насочени по отделно, бежанците на север, а гостите на юг.

182-рия Октоберфест започва в събота и градът очаква да посрещне шест милиона посетители, което е повече от притеснително, като се вземат предвид и думите на кмета Дитер Райтер, че: "Мюнхен е достигнал своя лимит /на пресконференция в събота/ трудно се управлява този огромен наплив от хора и това е национален проблем“. Мнозина в Мюнхен мислят, че Германия е длъжна да помогне на тези хора в нужда, но чувството на страх заменя първоначалната еуфория Това се вижда по настроението на населението, когато пристигнат влаковете пълни с имигранти.Източник: ТУК




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. vostroto - хм.... нека, нека...
17.09.2015 22:23
Ако това е вярно, то мюсюлманите само ще улеснят германците как да постъпят с тях...
цитирай
2. oranjevia - Абе, тигъра що го няма сега да НИ р...
17.09.2015 22:28
Абе ,тигъра що го няма сега да НИ разясни тази работа и какво смятат немците по въпроса.
цитирай
3. kbalenciaga - Троянски кон или по скоро Кобилата Меркел
18.09.2015 09:23

Умишлено насочиха тази Вълна от бежанци, точно в район, в който разликите са много големи между бежанците и местното европейско население.
Логично това ще поражда Огромни конфликти!

"Разделяй и владей"!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126393
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031