Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2015 16:15 - ГЕРБ докара със стотици автобуси хиляди фенове, за всеки - синя гривна и бонбони
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 353 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Часове преди началото на официалната церемония по откриването на предизборната кампания на ГЕРБ хиляди хора започнаха да се стичат към зала "Арена Армеец", където събитието е с начален час 13:00.

Стотици автобуси, с които симпатизантите са докарани до столицата, изпълниха паркинга пред спортната зала.

Влизайки в самата зала, всеки откри на своето място синя торбичка с изненади от герберите. Синя гривна, пъзел с картата на България и герберски бонбони получиха симпатизантите. Върху подаръците е изписано и мотото "Видими резултати за България", с което партията на Бойко Борисов се изправя в битката на местния вот.

Орлин Павлов, Любо от група "ТЕ" и Веселин Маринов поддържат градуса на настроението от сцената. Те призоваха хората да сложат сините гривнички и да направят мексиканска вълна. След като подготвиха "публиката" за емоционалното откриване на кампанията, те отстъпиха място на фолклорен ансамбъл "Българе", който с песни и танци буквално взриви събралото се множество.

image

Море от сини плакати на ГЕРБ посрещна ръководството на ГЕРБ, начело с председателя на партията и премиер на България Бойко Борисов, както и зам.-председателите на партията Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. Хората останаха на крака за изпълнението на националния химн и този на Европа от трио "Сопрано", с което бе поставено началото на официалната церемония по обявяване на кандидатите на ГЕРБ.

Мултимедиен клип бе представен на видеостена с посланието: "Време е за десета изборна победа". Побеждаваме, защото имаме воля, декларират герберите във видеото и припомнят миговете, в които през годините са успявали.

Излъчено беше и видео обръщение на президента на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол, който каза "Браво!" за резултатите на ГЕРБ във всяка община, в която управлява. Дол изброи успехите на градоначалниците и напредъка във Варна, в Стара Загора, Благоевград, Пловдив, София и др. Чувайки похвалите за градовете си, симпатизантите избухваха с аплодисменти.

Той се обърна приятелски към Бойко Борисов и го поздрави, че България е успяла да възстанови доверието, което и липсвало само преди година. 
"Ние сме с вас за още по-убедителни резултати", заяви президентът на ЕНП.

Депутатът от немския Бундестаг Ханс Петер-Ул се качи на сцената, за да отправи лично поздравленията си. 
"Германия ще бъде истински впечатлена от начина, по който България започва тази кампания", заяви той и запечата атмосферата в пълната зала "Арена Армеец". Ул снима с телефона си симпатизантите, които вдигнаха отново плакатите за ГЕРБ и се изправиха на крака.

Няма партия в света, която да има повече победи от възрастта си, обяви бившият конституционен съдия и бивш седесар Георги Марков, предвещавайки, че 9-годишата партия на Борисов я чака десетата победа на местните избори. Марковпохвали герберите за това, че свалили доверието на БСП под 15% в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Благоевград и София.

Бившият конституционен съдия прогнозира също, че до три години Бойко Борисов ще стане министър-председател за трети път. Марков призна и усилията на партията на Борисов за създаването на едно, на пръв поглед, невъзможно правителство. 
"Трябваше да преглътнете заклинания, действия, насочени срещу вашите лидери Борисов и Цветанов", коментира още той. С поглед към близкото минало, Марков предупреди, че тези, които родили "Костинброд", са способни на всичко.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че предстоят местни избори, на които техният отбор трябва да отиде със заслужено самочувствие за свършена работа и видими резултати. Тя се похвали, че в столицата реализират големи инфраструктурни проекти. Тя визира  21 км нови метролинии, 130 км обновени основни улици и булеварди, завод за боклуци и други постижения. "В нашата програма няма обещания, а визия за развитие на София и подготвени проекти", заключи столичният градоначалник.





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20324282
Постинги: 18679
Коментари: 10030
Гласове: 71347
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930