Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2015 22:51 - Боевски въртял ВИП-бардак в "Шератон"
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Гълъбин Боевски е успял да се измъкне от затвора в Бразилия далеч преди изтичането на присъдата му заради шокиращ секс запис с висш роден политик! Това разкрива ексклузивно пред вестник "Ретро" близък приятел на скандалния олимпийски шампион.

Аверът му повдигна завесата покрай мистерията как така на 23 октомври 2013 г. в 14 ч. следобед Боевски кацна изненадващо на Аерогара „София” с полет от Париж облечен само по тениска и дънки.


Два дни по-рано той е бил освободен от затвора в Сао Пауло където излежаваше 9 годишна присъда за трафик на 9.4 килограма кокаин. 
Официалната причина за прибирането в родината на щангиста звучеше горе долу така: той е бил експулсиран от Бразилия с решение на местните власти и по силата на аргумент, че осъдените за наркотрафик чужденци нямат право да живеят в Бразилия, след като излежат присъдата си, и затова те могат да бъдат експулсирани от страната още докато са в затвора.

Според нашият източник, който е близък до прочутото муле на кокаин, той се е измъкнал след като висш български политик е задействал всичките си контакти на международно ниво, в това число и с президента на Бразилия Дилма Русеф. Причината за тази активност на политика е повече от скандална – страх и изнудване. Че ще лъсне пред цяла България в секс видео и обещаващата му кариера ще рухне.
На записите се виждало как прави секс с луксозни компаньонки. Кадрите са направени в апартамент в столичния хотел „Шератон”. Жилището е било към известния стриптийз бар „Скандал” и се ползвало само от ВИП клиенти на бардака.

Гълъбин Боевски пък е собственик на бара от 2006 г. Тогава сключва сделка за придобиването му от също известно лице - бизнесмена и политик Слави Бинев. По времето на Бинев заведението се казваше „Ейнджълс”. Между 2006 и 2009 г. щангистът държал „Скандал” в сянка. Името му не фигурирало официално никъде. За първи път то излиза на бял свят през 2009 г. Тогава той престава да се крие зад поставени лица и официално поема стриптийз бара чрез дружеството „Скандал ВИП” регистрирано през 2009 г. Там Боевски е съдружник с 50% от капитала заедно с 34-годишната Ива Иванова. А бар „Ейнджълс” в Шератон е преименуван на „Скандал”.

През същата година „Скандал ВИП” декларира и нетни приходи от 10 000 лв., което според хора от бранша е в пъти по-малко от истинската им печалба. Паметливи софиянци си спомнят, че мястото е било любимо за оргии на всички популярни лица от ъндърграунда, политиката, съдебната система и службите за сигурност. Клиенти от тези сфери винаги се обслужвали от момичетата безплатно, като сметката се плащала от Боевски. Той обаче се изхитрил и решил да монтира камери в апартамента за секс. Тези кадри са му били „застраховка живот”. Според нашия източник те се пазят в сейф в банка, която се намира в чужбина. Никой освен щангиста нямал достъп до пикантно взривоопасните дискове.

Клубът за проституция беше разбит на 31 януари 2013 г. Тогава столични антимафиоти от ГДБОП удариха „Скандал” и арестуваха 5 човека. Това бяха Валери Попов, Цветан Тиманов, Стефан Марев, Георги Андреев и Гергана Лазарова. Момичетата там обслужвали основно чужденци за по 800 евро на вечер, а единствените български клиенти били заможни бизнесмени и политици. Бардакът се радвал на много големи печалби, поради което срещу задържаните бяха започнати и данъчни проверки за укрити доходи.
Само час секс с момиче от клуба струвал 200 евро. В цената обаче не влизали допълнителните екстри като шампанско масажи и танци. С тях сумата можела да скочи до 300-400 евро. За цяла нощ секс с девойките пък платежоспособните чужденци трябвало да се бръкнат с поне 800 евро.
Мястото е било подбрано много добре, тъй като се намира в много скъп хотел и там ходят хора със сериозни възможности. Освен това момичетата са били представяни като масажистки, тъй като към клуба е имало и масажно студио с джакузи. Това е било само прикритие. Едва когато някой клиент е проявявал интерес към определено момиче, му казвали, че може да получи повече от масаж.
Проститутките разказали на полицаите, че освен секс услугите предлагали на клиентите си е кокаин. Белият прах вървял на между 120 и 140 лв. на грам. Според жриците наркотикът се осигурявал от Валери Попов, а той го взимал от човек на Гълъбин Боевски.
Месечните приходи от престъпната дейност на групата била около 200 000 евро на година общо от продажба на секс и кокаин, разкриха преди 2 години ченгета.

Като свидетел беше привлечена и 31-годишна жена от Пазарджик, регистрирана за проституция в България и Холандия. Тя не беше тикната в ареста тъй като е майка на тримесечно бебе. Нейната роля в бандата била да набира момичетата. Разследващи твърдяха, че освен да вербува девойки, младата жена ги изнасяла и за работа в чужбина, където да практикуват най-стария занаят.
Към днешна дата бар „Скандал” работи отново и според източника ни пак зад бизнеса стои сянката на щангиста. Всички арестувани преди 2 години са на свобода, а съдебният процес срещу тях не е тръгнал. 

Гълъбин Боевски си живее като баровец, като дори се говори, че има интереси в бизнеса с плът и в Испания.
Записите с политикът издействал свободата му все още не са се появили. И двете страни спазват взаимноизгодната си сделка.
На 25 октомври 2011 г. в три от куфарите на олимпийският шампион бразилските митничари намериха увити в пакети и скрити в тайници общо 9.4 килограма от скъпата дрога. Това стана непосредствено преди той да тръгне обратно за страната ни. Боевски пътуваше с дъщеря си Сара, която участваше на международен турнир по тенис. Легендарният ни спортист имаше самолетен билет по направлението София-Мадрид- Сао Пауло с предвидено връщане.

Категорично беше установено, че кокаинът е бил за България. Ако трафикът беше минал през границите успешно и Боевски бе продал дрогата по цени на дребно в България щеше да спечели чиста сума в порядъка на 1 млн. лева.
На 2 май 2012 г. Федералния съд в Бразилия го осъди окончателно на 9 години и 4 месеца затвор.

България и Бразилия нямат спогодба за трансфер на лишени от свобода и той трябваше да изтърпи наказанието си в Бразилия. Вместо това той се прибра у нас и сякаш всичко беше забравено. Вече на родна територия нито МВР, нито прокуратурата дори и не си направиха труда да разследват, и повдигнат обвинения срещу Гълъбин и това при положение, че вече беше установено че кокаина е бил за нашата страна.



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123148
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031