Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2015 20:45 - ГЕЯТ КРИСТИЯН СЕ ПРОДАВАЛ НА МЪЖЕ В ХОЛАНДИЯ.ВИЖТЕ КАК ГО ПРЕЦАКАЛИ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1586 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 22.08.2015 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

image

image

image

image
 Хомосексуалният участник в Биг Брадър Кристиян Стойков се продавал на мъже в Холандия,  научи единствено „Блиц новини“.

21-годишният устат гей обаче останал крайно разочарован от професията си там, след като го прецакали жестоко.

Кристиян заминал преди няколко месеца на секс гурбет в Грьонинген, подмамен от своя приятелка – сливенска труженичка от най-древния занаят.

Родната жрица на любовта заработвала легално в публичен дом в близост до площад „Грьот Маркт“ в холандския град. При едно от пристиганията си в България компаньонката успяла да придума Кристиян да започне работа в бардака в Грьонинген, завъртайки му главата с приказки, че в Холандия гейовете заработват минимално по 200 евро, давайки си задника на мъже.

Кристиян беше много ентусиазиран, когато заминаваше за Грьонинген. Разправяше, че след година-две щял да бъде милионер, тъй като умеел да задоволява всички мъжки желания и знаел как да побърква секс партньорите си. В главата си виждаше как на ден обслужва по петима клиенти и печели по чисти 1000 евро. Така изчисли, че за година ще има над 300 000 евро и с тези пари ще си купи апартамент в София“, спомнят си познати на дразнител №1 в къщата на „Биг Брадър“.

 

Уви, реалността се оказала твърде далечна от мечтата за богатство и просперитет на фантазьора Кристиян. 21-годишният мургав хомосексуалист бил оценен на 120 евро от собственика на публичния дом в Грьонинген, който обаче прибирал по 40 евро от всеки обслужен от нашенеца клиент. Така до Кристиян достигали, научи единствено „Блиц новини“, 

мизерните 80 евро,

а за да бъде кошмарът пълен, той почти нямал клиенти. Оказало се, че гейовете си падат по мускулести мъже, а не по слаботелесни, и подминавали с презрение клетия българин. На всичкото отгоре устатият хомосексуалист от село Жернов се изпокарал с колежките проститутки, защото се имал за нещо повече от тях.

 

Така се стигнало до ситуация, в която всички труженички отказвали да освободят помещение, в което Кристиян да вдига крака и да обслужва мъже. Те редовно му скроявали и „курвенски номера“, като му продупчвали презервативите и подменяли смазочните материали, които да улеснят проникването, с лепило.

Така след има-няма месец и половина, прекарани в Грьонинген, настоящият господар в къщата на „Биг Брадър“ се върнал безславно и без пукнат лев в България. Пред свои познатиКристиян Стойков обяснил, че се прибрал у нас не заради това, че не е оценен в Холандия, а заради групичка скинари, фенове на местен футболен отбор, които редовно устройвали засади на хомосексуалистите и ги пребивали от бой.

Веднъж спипали и Кристиян, който бил унижаван жестоко и „разкрасен“ подобаващо.„Предпочитам да живея по-бедно у нас, отколкото да бера страх в Холандия. Не е за мен там“,вдигал рамене Кристиян и се върнал с торбичката на село.

Негови познати подозират, че мургавият хомосексуалист практикува най-древната професия и у нас, тъй като нимфоманът от село Жернов непрекъснато се ровел в „специализирани“секс сайтове, вероятно за да набира клиентела. Тук тарифата му също не била особено висока – около 100 лева.

Междувременно снощи Кристиян поиска да напусне завинаги „Биг Брадър“, след като бе детрониран като Господар на Къщата. На негово място шоуто излъчи варненеца Кирил. Това доста разчувства гея, който настоя незабавно да излезе от предаването.

 

 

Гласът му е тънък, защото пие женски хормони, научи единствено „Блиц новини“.  

Зрителите на „Биг Брадър“ са учудени от тъничкия глас, с който Кристиян издава командите в „Биг Брадър“. Оказва се, че за това си има обяснение. Причината гея да говори като дама са женските хормони, които той пиел от година и половина. За да е по-нежен и да тушира окосмяването си, Кристиян редовно приемал от тях. Мечтата на гея от село Жернов била някой ден да успее да се превърне в истинска жена и да си направи пластична операция, научи единствено „Блиц новини“.




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20232129
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930