Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2015 22:47 - Бум на жалбите за секс у комшиите
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 558 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Летните месеци са идеално време за секс, стига той да не се практикува вечер и в панелен блок. В противен случай телефон 112 прегрява от жалби, шегуват се операторите на спешната линия. Според тях през юли имало своеобразен рекорд от подобни оплаквания. Най-често се оплаквали възрастни хора от скърцащите легла у съседите си , пишат от „Всеки ден“.

Отчаян бивш военен от Бургас моли да му помогнат, защото наемателка на апартамента над него го подлудила от секс. „Съседите ми заминаха да работят в Гърция и дадоха апартамента си на една жена, която работи като барманка. Скоро тя, без да иска никакво разрешение от съседите, прибра при себе си един мъж. Той има дом някъде другаде, но не спира да се мъкне при нея“, разказва Станко Георгиев. Тъкмо когато със съпругата му си лягали да спят, онези отгоре започвали да вдигат шум. Чували се смехове, музика и викове, при това след полунощ.

„От една страна, леглото им скърца и се чуват ритмични движения напред-назад. От друга – те не го правят само в леглото. Някога той отива с нея в банята и се чуват писъци, кикотене, ахкане и охкане. Специално съм проверил – правят го и в кухнята“, възмущава се пенсионираният военен. Този тормоз продължавал всяка вечер по минимум два часа. Мъжът пет пъти звънял на телефон 112, подал жалба в кметството, говорил с домоуправителя, но нямало никакъв ефект. Вече бил решил да пише до Народното събрание, Министерския съвет и Президентството. Военният се заканва да занимава лично Бойко Борисов с този въпрос, защото „такива неща развращават нацията“.

Другият случай е от Пловдив. Там шумна двойка подлудява съседите си със секс маратон. Потърпевшите подали жалба, в която пишат, че всяка вечер точно в 20,00 часа съседите им започват да правят много шумен секс на дивана в хола. След това се местели в спалнята, където положението ставало още по-зле, защото таблата на леглото им се удряла в стената.

Жалбоподателите уверяват, че няколко пъти са опитвали да разговарят с шумната двойка, но опитите да се разберат с тях оставали безуспешни. Запознати със странния случай смятат обаче, че активният полов живот на скандалното семейство всъщност не било нищо повече от пуснат еротичен канал. Съседите обаче настояват общински служители да отидат на място и да замерят шума.

Не липсват и сигнали от столицата – те най-често са свързани със секс на терасата или за групови изпълнения. Така например преди няколко дни на телефон 112 се обадила жена от квартал „Младост“ и съобщила, че съседите й вдигали силен шум, имало музика, а всички гости играели голо хоро. При проверка на органите на реда младежите и девойките обяснили, че празнуват рожден ден и тъй като било топло, се поразхвърляли малко, но в рамките на приличното. Оказало се, че на партито били поканени двама сприптийзьори, които вдигнали адреналина на присъстващите.

Преди няколко седмици пък на 112 се обадили от рецепцията на елитен столичен хотел, за да алармират, че в президентския апартамент най-вероятно се снима порно филм. Стаята била наета срещу 430 лева от двама французи с приятна външност. По-късно през нощта дошли три дами, а след това влетели и още двама господа. На вратата на президентския апартамент била окачена табела „Моля, не ни безпокойте“. От стаята се разнасяли сладострастни звуци, както и наставленията на мъжки глас, който указвал какво да се прави.

На място дошла полиция и наистина заварила компания, която снимала порно филм. Снимките били преустановени незабавно, а всички участници в оргията били отведени от униформените, тъй като по закон порнографията в България е престъпление.

http://novavarna.net/2015/08/04/бум-на-жалбите-за-секс-у-комшиите/


 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20253860
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930