Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2015 13:10 - Психопат атакува вдовици в Бургас: Искам да суча през блузата
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Това е снимката, която така нареченият Веселин е сложил на профила си, а той ли е на нея, любопитните могат да проверят на скайпа му Снимка flagman.bg

Млад мъж атакува самотни жени от Бургаско в сайтове за запознанства. След като дамите му отговорят, той започва да им разказва измислена история на своя живот. Заедно с това ги тормози със съобщения, в които заплашва, че ще са самоубие, ако те не му покажат гърдите си дори и през дрехите.

Една от жените се свърза с "Флагман" и разказа своите преживелици:

"Мили дами, искам да споделя с вас какви опасности дебнат в Интернет, пише в сигнал до "Флагман" 55 годишната М.А.
Вдовица съм от пет години, самотата ми тежи и реших да си потърся другар в живота. Регистрирах се в сайт за запознанства и си пиша с няколко свестни мъже, също одовели. Говорим си за разични неща, на път сме с единия да излезем на кафе, той живее в село, близко до Бургас. И изведнъж получих писмо от младо момче, което ми разказа толкова сърцераздирателна история, че майчиното ми сърце не издържа и започнахме да си пишем и аз да му давам съвети и да го утешавам.

Оказа се обаче, че историята е измислена, намерих я по-късно публикувана на части в интернет, а той я пробутва на жени като мен от близо две години.

В началото беше нещастен, смирен и молещ, а после, като разбра, че живея сама, започна да ме бомбандира със съобщения, заплахи, че ще се самоубие, да ме изнудва емоционално и да иска да се премести да живее у нас. Бях му дала телефона си да ми се обажда, когато изпадне в тежко състояние, но накрая се наложи да си сменя номера и да се крия, защото мен ме доведе до истерия с исканията и претенциите си. И непрекъснатите си заплахи, че е влюбен в мен и ще сложи край на живота си и ще ми тежи на съвестта.
Прилагам подлъгващото писмо, което вероятно праща на всяка самотна жена и снимката му. Снимката е публична, защото я е сложил в профила си, а дали е той на нея, не знам. Дами, пазете се, завършва писмото си вдовицата. 

"Здравей! Искам да споделя с теб, още в самото начало, че не за първи път изпращам това съобщение. Случайността ме доведе при теб, затова реших да споделя какво преживях. Мисля, че си приятна жена и не би ме пренебрегнала. Не живота е лош в днешно време, а хората според мен. Хора изпълнени със злоба, омраза и завист. Много малко му е нужно на човек да бъде щастлив. Имах връзка с момиче, живеех с нея, тя е студентка в Перник. Една вечер ми се наложи да отида с приятел до Шумен, за да си свърши негова работа, а аз просто да му правя компания и да му помогна в шофирането в едната посока. Разстоянието беше дълго в километри и трябваше да останем да спим там, но ненадейно решихме да си тръгнем нощта. Случайно като се прибрах в къщи я видях с друг мъж в леглото на което спим. Разделихме се тогава, без да си правим лошо, но още ми липсва. Не мога да си легна с друга жена все още. Бях й казал, че ако я хвана и очите ми я видят в такава издънка, всичко приключва по между ни, без изпълнения от моя страна. Затова реших да прибегна към виртуалните отношения. Не съм го правил до сега, но всичко си има първи път все пак. Ще бъда щастлив ако ми помогнеш наистина и аз ще ти помогна с каквото мога. Хора сме все пак! Търся си компания, търся човека, който да ми помогне и случайно попаднах на теб. Затова се обръщам към теб, стига да имаш желание да ми помогнеш. Странно е това, което искам от теб, но ще ми достави удоволствие наистина и ще ми помогне да изляза от ситуацията в която се намирам, за да започна едно ново начало. Ти реши дали можеш да ми помогнеш. Намирам го също и за по безопасно да го направиш с някого тук, от колко на живо дори и с презерватив. Не съм някой си комплексар, ако за такъв ме вземаш, относно предложението ми изписаното от мен. Всяка случайност е интересна, всяко начало започва както си го направиш. Колкото до моето запитване, ако искаш го приеми, аз не мога да те задължа. Аз самият се срамувам от това, което искам, но вътрешно имам нужда да го изживея. Просто реших да се обърна към теб, тъй като те приемам за сериозна жена, както и дискретна и мисля, че би ми помогнала в случая. Треперя целия като пиша сега тези редове. Искам единствено и само да виждам гърдите ти от твоето тяло, както ти решиш с дрехи или без дрехи, за да освободя напрежението от себе си и да се почувствам щастлив. Надявам се, че ще приемеш молбата ми и ще ми помогнеш. Аз смятам, че мога да бъда добра компания като начин на коресподенция за теб и когато си в skype да общуваш с мен. Бих искал да се запознаем и да общуваме. Искам да разговарям с теб и да станем приятели. Нужен ми е човек като теб в момента! Моля те от сърце, помогни ми и аз ще ти помогна с каквото мога. 8 дни не съм излизал никъде и с никого не съм се чувал. Затова реших да се регистрирам в сайта и да открия жена, която ще ме разбере и помогне. Откровен съм и това е истина, което ти изписах. Писах на още няколко жени, обиждаха ме, след което ме блокираха. Какво толкова искам? Skype: veselin-1986"

И след съвета да потърси лекарска помощ, получих това:

"Първо искам да ти благодаря, че ми отговори! Откровен съм и това е истина, което ти изписах. Писах на още няколко жени, но само ти ми отговори. Не съм излизал от 8 дни никъде, както и не съм спал от 4 дни и 3 нощи. Търся жената, която да ми помогне, затова се регистрирах в елмаз. Толкова ли е трудно, да ме направиш щастлив? Аз не те искам гола, а с дрехи, както си облечена, само да виждам гърдите ти с дрехи, а не на голо, след като не е удобно за теб. Ако имаш желание ще ми помогнеш. Никого няма да разбере, затова. В случай, че би решила, изпиши ми skype за връзка. Не искам много, само да виждам гърдите ти, както си облечена. Не искам съвети, искам внимание и го усещам със сърцето си, че това е начина за мен за да започна едно ново начало. Всички на които писах до сега се подиграваха с мен и ме обиждаха. Днешно време има изключително малка част хора на които да се довериш и да те разберат. Надявам се да си от тях и да ми помогнеш. Аз искам уважение и внимание затова съм тук, не искам порно сайтове! С цялото си сърце и душа те моля! Няма да издържа и тази нощ ще бъда тук и ще търся жената, която вярвам, че я има и, че съществува. Какво толкова искам? Всички на които писах ме унижаваха, обиждаха и пренебергваха. Аз търся помощ, уважение и внимание!"
После се повтаря същото в различни варианти, но той става агресивен и нападателен и...опасен.", завършва драматичната си изповед жената. /БЛИЦ







Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20246574
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930