Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2015 13:38 - Командирът на сръбските четници: Заедно с българите ще пресечем американския и ислямския тероризъм на Балканите
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 3264 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Командирът на четниците Братислав Живкович обяви, че бригадата му лично трябва да се увери, че стрелбата в Куманово е прекратена. "Имаме доклади от нашите хора по места, че сраженията са приключили, но делегацията на четническото движение взе решение да отиде в Куманово. Считаме, че е важно лично да се уверим, каква е ситуацията", каза за сръбския "Правда" Живкович.
- По време на посещението си ще срещна с различни официални лица, с които имам лични контакти вече дълго време и ще отида на най-големите исторически забележителности около Куманово. Не е нужно да ви напомням, че Куманово, както и долината на Пчиня са от историческо значение за нашето четническо движение. Тук се формирахме и официално стъпихме на историческата сцена, откъдето най-добре можем да защитим православна Сърбия. Тук ние се чувстваме като у дома си. Тероризмът няма име или фамилия. Ислямизмът е злото на света. Албанците са активирани от Америка и точно тя стои зад всичко това, смята Живкович.

- Защо сърбите трябва да защитава Македония, когато тя призна Косово и през 1999 г. позволи на войските на НАТО да окупира част от територията ни?
- Мога да отговоря, че е заради родниските, историческите и всички останали връзки, но отговорът защо четническото движение ще се противопостави на шиптърската атака е много по-прост! Там живеят сърби! Там живеят православни! С хората там сме от една и съща кръв и религия. Това, че Македония е признала несъществуваща и фалшива държава "Косово", за нас е без значение, защото ние не отиваме да защитаваме македонското предателско правителство, както и в Косово и Метохия не сме защитили Милошевич, а святата сръбска земя, Лазаревата клетва, наша люлка и завещание. 

- Добре ли са посрещнати сръбските четници в Македония?
- Дали сме добре посрещнати от македонските шовинисти? По-скоро не, но това може да се каже и за черногорските и българските, но това нас не ни интересува. обикновените хора страдат от същите злини, от които и ние сме страдали. И не се заблуждавайте, че утре албанските терористи няма да нападнат по същия начин Прешево и Буяновац, и Лесковац, може би.
Хората са щастливи от нашата подкрепа. Получихме стотици обаждания и съобщения, с които ни приветстват, подкрепят и благодарят. Змията трябва да се удари в главата, а размърдването на албанците показа, че се тя се крие в Косово и Метохия. Така че всички заедно - и Сърбия, Македония и Черна гора, където има същия проблем, трябва да я ударим. А четниците ще бъдат силната ръка за окончателния срив на американската хегемония и албанския тероризъм на Балканите.

- Вашето четническо движение си сътрудничи със сродни организации от България. Вие сте заедно в Новорусия. Сърбите и българите заедно ли ще защитават Македония от албански терористи?
- Още не съм се чул с българите, но със сигурност в близко бъдеще ще трябва да седнем заедно и да изготвим платформа за превантивни и дългосрочни действия срещу американския и ислямския тероризъм и хегемония на Балканите. Никой друг да не крои съдбата ни. Православието трябва да вземе съдбата си в свои ръце. 

http://www.blitz.bg/news/article/335788?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. ivo1 - БРАВО! От все сърце подкрепям тази ...
11.05.2015 16:27
БРАВО! От все сърце подкрепям тази идея!
цитирай
2. zzz65 - подкрепям идеята за общи действия ...
12.05.2015 11:57
подкрепям идеята за общи действия срещу ислямистите в подкрепа на макеония , стига борбата с ислямистите да не премине в расизъм ...
цитирай
3. demograph - Боже, прибери си вересиите...!
12.05.2015 19:12
Ако броя на троловете подкрепящи подобни диващини е равен на броя на коментарите им, спукана ни е работата.
Има ли по-голяма туземщина от това да се репчиш с танк, бомби, с пушка, нож,тояга..и да мечтаеш да режеш глави..!?
Каквито ислямистите, такива и тия идиоти които им се зъбят като псета. И едните и другите са псета за приспиване.
А бре глупаци...! Не разбирате ли, че ако много, много,..почти като изперкалите тук Четници желаете война, Войната ще ви се случи бе тъпаци. И после като ти опрат ножа на врата, как ще цивриш...ще бягате от казармата като дявол от тамян..НО сега се перчите без грам мисъл в тиквите. Когато числото на искащите война глупаци стане критично, политиците удовлетворяват желанието им, и пращат глупаците на смърт...ох, свещена глупост вилнее по света.
цитирай
4. varg1 - Не
12.05.2015 21:53
мисля,че е така.От война го е страх само онзи,които незнае за какво живее.
цитирай
5. zzz65 - оби4а войната онзи който не знае за ...
13.05.2015 00:27
оби4а войната онзи който не знае за какво живее . но с ислямистите не може да се примиряваме по простата при4ина 4е днеска посягат на македония утре ще посегнат на нас ...тук не става дума за война а за смазваме на тероризма ...4е подкрепяме териториалната цялост на македония , а не за нападение на страни ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20133347
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031