Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2015 23:02 - Американският флагман „Виксбърг“ потъна без бой в Черно море
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 7542 Коментари: 4 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Американският флагман „Виксбърг“ е потънал без бой в Черно море, докато се е опитвал да акостира в пристанище Варна, това стана ясно от съобщение на руската агенция „Новости“. Според америкнски източници, виновни за нещастния инцидент са руснаците, които използвали своята алтернатива на HАARP, за да предизвикат, никога невиждано вълнение в Черно море, като преди това техни изтребители са прелетели ниско над кораба и са всяли умишлено паника сред екипажа, който не бил свикнал да вижда други самолети, освен излитащите от американски самолетоносачи. Така стресирания и дезориентиран екипаж, в опит да спаси кожата си, се хвърли в морето, с надежда да се спаси. За съжаление, само един от екипажа е оцелял и в момента се намира на борда на германския танкер, плаващ в ескадрата на НАТО. Оцелелият споделил, че когато руският изтребител преминал над тях, всички от екипажа разбрали, че руснаците не били талибани яздещи камили, нито виетнамци криещи се в джунглите, а военни, които много приличали на тях, нещо което техните командири не им били казали и което поставяло под въпрос, всичко за което са ги обучавали. Другото, което става ясно от казаното, е че целият екипаж е искал да подаде оставка, когато стигне брега.

В централата на НАТО са силно обезпокоени от последствията за мотивацията на своите военнослужещи при реална среща с равностоен противник, още повече когато този противник не е мотивиран финансово, а от чисто лични, патриотични и емоционални подбуди. Главнокомандващият силите на НАТО в Европа се оплака, че силата на цялата им армия се състояла в това, че те непрекъснато убеждавали своите военнослужещи, че принадлежат към най-елитната и модерно въоръжена армия на която не може да противостои нито един противник, понеже такъв който да се съревновава с тях в иновации и технически средства не съществува. Това впечатление било подкрепено и с реални доказателства, при всичките участия на натовски сили във войната с Ирак, в Афганистан, Либия, Мали и т. н.

Радан Кънев и президнета Плевнелиев, лично са поднесли своите извинения на американския посланик, като са обвинили за нещастието, хилядите русофили живеещи в България, които били направили молебен за потъването на натовската фрегата. Очаква се правителството да гласува нов заем от 25 милиарда евро, с които да обезщети за загубата америкнския флот, тъй като потъването се е случило в български води. В момента флотилия про-западно настроени роми се опитва да извади флагмана, тъй-като според тях е грехота толкова желязо да ръждяса на дъното.

https://neverojatno.wordpress.com/2015/03/07/potana/




Гласувай:
19



Спечели и ти от своя блог!
1. josarian - Мунчо, чешеш ли макарите, а Мунчо, чешеш ли ги?
07.03.2015 23:14
Чеши ги, Мунчо, чеши ги - колелото на времето се върти - напред, не назад. Като се събудиш, с почуда ще установиш, че от тебе и от тия дето им удряш метани нищо не останало - само пепел.
цитирай
2. zaw12929 - ГОРКИТЕ РОМИ, КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ. . . И ...
08.03.2015 09:52
ГОРКИТЕ РОМИ, КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ... И ОЩЕ ... ПРОБЛЕМИ - ТЕ СЕ ПРЕДАДОХА БЕЗ БОЙ... НАЛИ ПОСТОЯННО ЛЕТЯТ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ НАД ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ И РУСКИ- А НЕ ЗНАМ РУСКА ФРЕГАТА ДА Е ПОТЪНАЛА... НО!!

"Очаква се правителството да гласува нов заем от 25 милиарда евро, с които да обезщети за загубата америкнския флот, тъй като потъването се е случило в български води. В момента флотилия про-западно настроени роми се опитва да извади флагмана, тъй-като според тях е грехота толкова желязо да ръждяса на дъното.
цитирай
3. ivo1 - Това, че е потънал много ме кефи. Чий ...
08.03.2015 19:54
Това,че е потънал много ме кефи. Чий го търсят тук а не си стоят в Америка? Жалкото е само дето ще се теглят тия 25 милиарда за наша сметка та и внуците ни не могат се изплати. А е под въпрос дали ще има кой да ги плаща от българска страна след евентуален сблъсък между САЩ и Русия на българска територия?!?
цитирай
4. ivo1 - Тия наши политици сигурно не знаят, ...
08.03.2015 19:57
Тия наши политици сигурно не знаят,че парите са нищо щом не си жив да ги харчиш?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127365
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031