Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2014 15:03 - Фейсбук ликвидира редица български патриотични страници
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 764 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.10.2014 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image ИЗТРИВАНЕТО НА СТРАНИЦИТЕ Е ПОРЪЧКОВО

ФБ НЕ Е НЕЗАВИСИМА, А ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦРУ И КОРПОРАЦИИТЕ

ПОРЪЧКОВАТА ЦЕНЗУРА Е ЧЕСТО ЯВЛЕНИЕ ВЪВ FB

Фейсбук изтри три български страници със социално значение.
И това не е случайно, защото някой им ги е докладвал, наредил или просто е еднолично решение на някой администратор.
Вече имаме случаи, в които Фейсбук изтриват страници по нечие нареждане или по еднолично решение на някой администратор.
Нека не забравяме как преди повече от две години беше изтрита една страница против шистовия газ и друга, която беше свързана с бългрската възрожденска литература, а също и с литературата свързана с Българското възраждане, а неотдавна беше изтрита и страницата „Национален протест срещу безобразията в България“.
Ако си спомняте и доста групи бяха изтрити от ФБ без да се дават никакви обяснения, а ако имаше някакви, то те бяха мъгляви.

Също така нека не забравяме, че Фейсбук не е независима социална мрежа и те изпълняват всичко, което им се нареди от някои фондации със съмнителен произход на капиталите, както и заповеди на САЩ, ЕС и т.н. … 
ФБ, може да опровергае това твърдение на потребители в социалната мрежа само, ако възстанови четирите български страници: „Национален протест срещу безобразията в България“, „Купувайте повече български стоки“, “ Да се върнем заедно на село“ и „Съюз на българите в чужбина“, които изтри на 15.10.2014г., без те да са нарушили нито една от клаузите в Общите условия.

Въпреки, че се трият страници и групи, които имат чисто социална и културна насоченост, то се оставят такива, които промотират теророристи , като да речем „Десен сектор“ в Украйна или пък ислямистите в Сирия, Турция, Египет, че и в ЕС…
Също така се толерират страници, проповядващи различни форми на извращения като содомияскотоложствопедофилия,некрофилияинцест /кръвосмешение/ и други… Но това видиш ли според „Партията на педофилите“ в Холандия били общоевропейски ценности.

Всеки, който има смелостта да заяви, че трябва да се отстояват общочовешките ценности, че семейството се състои от мъж и жена, а че содомията, педофилията, скотоложството и т.н са не само аморални, но и ненормално поведение на индивидите бива обявен за враг на демокрацията и заклеймяван като антитолераст.
И точно затова се трият именно страниците, неотговарящи на социалното инжинерство, което ни налагат.

В тази статия се опитвам да отговоря на въпроса, който задава Калин Владимиров: 
„На кого и с какво са пречили тези страници?!?!
Отказвам да приема за нормален свят, в който нормалното се смята за ненормално и бива изтривано, а се лансират ненормални неща!“

И понеже г-н Владимиров е задал въпроса, който породи статията ми, то ще се постарая да му дам индивидуален отговор.

Уважаеми Калине,
Нали целта на налагане на въпросната цензура в социалните мрежи е да се промотират различните видове извращения в поведението и да се създаде изопачен морал, който да съвпада с възгледите за социално инжинерство на бизнескорпорациите, които по този начин, създавайки хаос в обществото, чрез неговото разбиване си осигуряват по-стабилен контрол върху масите.
Истината е там, че всички негативни прогнози давани в западноевропейската и американската литература от 20те до 90те на ХХ век се сбъдват.
Независимо дали ще говорим описаните от Оруеловите предсказания за свръхтоталитарната система, държавния терор от Нивън, фанатизма от Диксън или света на корпорациите от Хабърт.
Това е положението! Налагат и социално инжинерство, което трябва да създаде ново робство за 99% от хората…
И ФБ ще продължава да трие страници.

Препубликуваме писмото на Администрациите на страниците „Купувайте повече български стоки“, “ Да се върнем заедно на село“ и „Съюз на българите в чужбина“, с молба за помощ.

Молим за ВНИМАНИЕ!

Скъпи приятели, пишат ви администраторите на трите български страници: „Купувайте повече български стоки“, “ Да се върнем заедно на село“ и „Съюз на българите в чужбина“, с молба за помощ.

На 15 октомври в една от страниците ни пристигна съобщение, че има някакви оплаквания от нашата работа, половин час след това страниците внезапно изчезнаха.

Тъй, като няма конкретно обяснение от Facebook какво конкретно сме направили, то само може да гадаем и сътветно нямаме и представа от къде идва проблема и защо страниците липсват.

Писахме многократно на Facebook да дадат обяснение за какво става дума, но до този момент, няма никакво съобщение от тях.

Много хора вече ни писаха и се чудят къде са страниците и питат къде са?! Но всичко което знаем, е че според фейсбук сме нарушили някои от нелогичните им правила и затова сме премахнати. Пишем нелогични, защото ни премахнаха в резултат на оплаквания, които е напълно възможно да са били целенасочени от определена група хора (каквито ни са съмненията)

Така, че призоваваме всеки, които е следил тези страници и ги харесва да попита Фейсбук къде са и да поиска да бъдат върнати. Четохме, че така са били върнати много страници, които са били изтрити по погрешка.

Няколко думи какво постигнахме с тези странички за 2 години и 8 месеца:

-Купувайте повече български стоки – страница която беше четена над 20 милиона пъти, която показа над 1000 производителя, които съответно си намериха нови клиенти в страната и чужбина, на едро и дребно. Смеем да твърдим, че това е най-голямата кампания правена някога в подкрепа на българското производство. Страницата създаде търсене (вакуум) и в резултат, на което всички вериги в България заредиха български стоки. Към страницата създадохме и борса за български плодове и зеленчуци, която вече година и половина помага на стотици производители и хиляди потребители. Слава Богу не е изтрита още.

-Да Се Върнем Заедно на Село – страница, която не само пропагандира да се върнем на село, но може да се похвали и с истински резултати. Първото ИТ село в Посочница вече е създадено, именно от конкурса, който организирахме “ Купи село създай по-добро място за живеене в Българи“, където идеята на Иван Куков надделя и вече е факт. Освен Посочница, тепърва ще се създават и други села по този модел.

- Съюз на Българите в Чужбина – най-голямата страница на българите в чужбина, както един човек ни обвини и беше прав, нейната основна цел е да връща българите в чужбина обратно в България.

Всичко гореизброено е направено с много труд, над 8000 (часа), с лични средства, от държавата не сме взели нищо. Идейте са разработени от над 20 човека, и са били подкрепени от десетки хиляди българи за да станат реалност. Така, че ако желаете и мислите, че това което правим има смисъл, пишете на Фейсбук да възстанови страниците.
……………………………………………………………………….
-Формата, която можете да попълните е следната: 
https://www.facebook.com/help/contact/265114693573520
………………………………………………………………………..

Примерни писма, които можете да изпратите:

Моля въстановете любимата ми страница „Да Се Върнем Заедно на Село“ 
Please can you recover my favorite Facebook page: „Да Се Върнем Заедно на Село“

Не мога да открия една от любимите ми български страници „Купувайте повече български стоки“
I can’t find one of my favorite Bulgarian Facebook page „Купувайте повече български стоки“

Много търсих, но не мога да открия страницата „Съюз на Българите в Чужбина“ какво да правя?
I have been looking for my favorite page „Съюз на Българите в Чужбина“ what to do?

Разбира се ако искате напишете собствени изречения, на английски или на български. Благодарим на всички за съдействието. IYI

http://sieminehn.wordpress.com/2014/10/18/472-9/





Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20207764
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930