Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2014 12:16 - Изповедта на герой от украинските спецчасти потресе света
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 722 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Това е един разказ на мъж от „Беркут“, който е част от най-жестоките събития на Евромайдан. В деня на професионалния си празник „Беркут“ е оплют и оклеветен. Мъжът с болка и с прости думи разказва за видяното и преживяното.

Разказът

- Средствата за масова информация в Украйна лъжат. В Донецк народът въобще не знае какво се случва в действителност!
Внушава се, че ние просто така убиваме мирното население и се гаврим с демонстрантите. И никой не показва как взривяваха и изгаряха нас, момчетата от „Беркут“. Цялата преса е купена!

Безредиците започнаха още на 23-ти. По телевизиите два дена не се появи нищо. След това също никой не показа как на Евромайдана маршируваха немски маршове и се развяваха знамена със свастики и руни на Третия Райх.

Никой не видя как 18-годишен войник беше разпънат на решетката на арката на входа на една от сградите. Не показаха как шофьорът на автобуса не тръгна срещу демонстрантите, когато го блокираха, а спря автобуса. Фашистите направиха автобуса на парчета, а там имаше десетки беркутовци. Момчетата нямаха бронежилетки, под наколенките им напъхаха взривни пакети, а ние 20 минути не успахме да се доберем до тях.

Никой не показа счупените ръце и крака, стотиците пробити шлемове и обгорелите тела на момчетата от „Беркут“, които бяха изпратени на лечение по цяла Киевска област. По нас стрелят постоянно! Едно момче на 24-ти беше редом до мене на Евромайдана и изведнъж падна на колене. Ние помислихме, че противогазът му нещо е излязъл от строя. Момчето изгуби съзнание. Когато го измъкнахме и снехме шлема му, видяхме, че противогазът му работи нормално, но под врата му стърчи шило от гърлото.

3 дена ние бяхме блокирани. Бяхме само 900, а те бяха 35 000. По телевизиите показваха нашите автобуси без прозорци…

На 10 км от Киев (във Василково) стоеше колоната на нашите тигърчета от Крим, бяха блокирани. Това беше нашата смяна. А бандитите пуснаха пред тях тълпата, не ги пускаха в града.

Нито един педераст-чиновник не взе отговорността да даде заповед бандитите да си понесат заслуженото и да се даде път на колоната. Всички генерали са или в отпуск, или са в болнични. Няма кой да командва. Всеки висш офицер в Украйна се бои за стола си и си го пази.

Когато бандитите разкъсваха младите ни момчета, ние бяхме на 500 метра от тях. Половин час чакахме да ни дадат нормална на ситуацията заповед. Тези момчета там просто ги пренесоха в жертва. На тях първоначално дори им забраняваха да използват щитовете си. Заповедта дойде, а тя беше само да държат позициите си, да не употребяват никаква физическа сила.

Оказа се, че от нас не искат да ликвидираме безредиците, а само да гарантираме обществената безопасност на мирния митинг. А по телевизиите казват, че на Евромайдана има само мирни студенти. Ако всичко това се случваше в САЩ, опозиционерите щяха да бъдат обявени за терористи и щяха да си получат заслуженото на секундата.

По върховете има само предатели! Пуснаха спецназа само, за да оберем цялата отрицателна енергия. Ако посмеем нещо да направим, тези гадове ще кажат веднага, че не са давали подобни заповеди, че са били в болнични… Имаме три водомета и 2500 момчета от „Беркут“. На Банкова ние можехме да блокираме всички и да ги смажем за минути.

Онези отгоре са герои само тогава, когато ние сме със завързани ръце…

Кой завърза ръцете на истинските герои?

„Злочинна влада“ или „демократичната опозиция“ ? Не е ли време вече да се поеме пълната отговорност?

Днес, в деня на Милицията, по време на заседанието на Върховната Рада Генералния прокурор на Украйна потвърди, че органите на реда са щит, който защитава интересите на гражданите и държавата, меч срещу престъпниците.

Източник:silnabulgaria.com




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. silviia - ...
15.10.2014 16:17
И едните, и другите са престъпници и убийци. Както повечето хетеросексуални мъже, между другото. Садизмът е част от представите на повечето хетеросексуални мъже за ,,мъжественост,,. ТОЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА МЪЧИИ УБИВА, НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАКАРАН ДА МЪЧИ И УБИВА. Ако насилието не се възпроизвежда, то ще спре. Но т.к. на мъжете обикновено им е много приятно да си играят на война, насилието в целия свят расте лавинообразно. Понякога дори бива оглавявано от извратени жени - фригидни, завистливи, тъпи к.рви. Много е просто за разбиране, но 90% от хората са по-тъпи от животните и просто им харесва да живеят така - като същества, по-тъпи и от дивите зверове.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20289457
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930