Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2014 15:01 - Турция плътно зад Борисов. ГЕРБ разчитат на мюсюлманите и ромите
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 474 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.10.2014 15:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  1 млн. души от „лошия човешки материал“, за който Борисов говореше в Чикаго сега се превърнаха в негови любимци и надежда за втори мандат

 

 

Направете си услугата и отидете на стената на Бойко Борисов във ФБ и на принципа на случайността разгледайте профилите на хората, които са му харесали страницата. Ще останете изненадани, почти всички позират щастливо на разни екзотични места по света, облечени са делово, като висши администратори и от лицата им лъха самочувствието, че са елит. Няма какво да се учудвате, че все още има истерично крещящи привърженици на този крупен бизнес-политик. Причината? Бойко процедира като Сталин, още с встъпването си в длъжност раздава бонуси на своите лоялни поддръжници и сподвижници, осигурява им достъп до проекти на ЕС, усвояват еврофондове, получават постове в администрацията, раздават си концесии и какво ли не. Лоялността им към партията, не към държавата, се заплаща. Да не мислите, че на тези хора им пука за страната ни, за бедните, болните, безперспективните или за това кой и какъв е Бойко Борисов? Ах! Блажени са верующите! Същевременно дори променения от социалистите Избирателен кодекс поддържа практиката на „изборната контрабанда“, което означава де юре и де факто, че ако гласувате за партия, различна от онези, които имат шанс да прескочат 4% изборна бариера, то вашият глас ще бъде разпределен, тоест, откраднат против вашата изрична воля и право на свободен избор, в полза на онези партии, които са влезли в парламента, ако пък не гласувате, влизате автоматично в категорията на гласувалите „мъртви души“ (виж видео).  Тук се задава въпроса, ние ли избираме българския парламент или той си се самоизбира по негови си интерни, антидемократични правила, изцяло в разрив с основните права на човека?!?! Цялата ни Демокрация е такава – бутафорна, лъжлива, деструктивна, несправедлива и гладна. Който и да дойде на власт, ако не се обединим и не сменим статуквото с родолюбиво и загрижено за българите и бъдещето на България управленческо тяло, ще търпим негативите и последиците от своите действия и бездействия. (Коментар на ОСБ)


 

Борисов прави всичко възможно, за да се хареса или директно да подкупи ромите и мохамеданите предизборно. В последните месеци действията и изказванията на Борисов целят да откраднат част от вота на ДПС. Днес пък Ердоган заяви, че Турция желае успех на ГЕРБ в изборната битка.
Дойдоха изборите и партиите отново се сетиха за циганите – техните добри приятели, които продават гласовете си за кебапчета и дребни суми. От всички партии ГЕРБ бяха разобличени в най-много купувания на гласове, а „инструктажа“ в хотела на депутат от ГЕРБ тотално онагледи наглостта на тези люде. На местните избори през 2011г. Европа ясно каза, че е имало груби нарушения при провеждането на изборите, ГЕРБ се направиха на „дръж ми шапката“. Малко след като подаде оставка Бойко Борисов се скри в болницата, за да не отговаря на неудобните въпроси за това в какво състояние заварва държавата служебното правителство, което също отказа да коментира, защото масовите протести нямаше да затихнат, ако истината беше казана в очите на хората. По това време вече няколко души се самозапалиха, но главния мюфтия беше по-притеснен за Бойко Борисов за това и го посети в болницата където го разцелува и му пожела бързо оздравяване. Жест, който е изключително показателен.

 

 

Малко по-късно Цветанов поиска от главния мюфтия да му изготви списък с джамии, за които ГЕРБ да отделят пари за ремонт. И всичко това – седмици преди изборите. На всичкото отгоре главния мюфтия написа писмо до имамите с призив да гласуват за ГЕРБ.

 

Писмото е изпратено в сряда, 3 април, то е част от мащабна кампания на ГЕРБ и близки до партията среди за овладяване на вота на българските мюсюлмани. Стратегията включвала все по-бързото интегриране на цялото българско население към бъдещия балкански център Анкара. Това са и част от глобалните планове на САЩ за следващите две десетилетия. В много от най-новите разработки на Белия дом Турция е сочена като бъдещ стълб в Европа и близък съюзник на Щатите. За Бойко Борисов е отредена ролята на комисионер в сделката за България.

 

 

Сега ГЕРБ остана без подкрепа от САЩ и Европа. Единствената подкрепа отвън остана само Европейската Народна Партия, всички други в Европарламента настояват да се разследват незаконните подслушвания. Борисов има още един подръжник отвън и се оказа, че това е Реджеп Ердоган – министър на Турция. Изказването на Ердоган в навечерието на изборите е очевиден сигнал към турците и мохамеданите да гласуват за ГЕРБ.

 

Във Варна, където Борисов никак не е обичан, партия ГЕРБ докара рейсове пълни с цигани, които на слизане гордо развяваха покани на ГЕРБ и торби с кебапчета. Картинката е повече от жалка, а още по-жалки са т.нар. „социологически проучвания“, които всеки ден излизат с нови „резултати“. Но с тях сме свикнали, както и с кебапчетата, бирите и купуването на гласове.
www.globaledemokratischeunion.com/турция-плътно-зад-борисов-герб-разчит/




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20297073
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930