Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2014 22:07 - Секси учителката май има силикон
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 2715 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 22.09.2014 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

28-годишната секси учителка Силвия Зубева, която помете всички родни красавици за едно денонощие само с една снимка, не страда от общия даскалски недоимък. Напротив. Макар и неомъжена, ослепителната брюнетка има зад гърба си гадже - богаташ и затова вниманието на чуждите мъже само я е подразнило, мълви пикантната клюка.

Тя сигурно е 100-процента истина, след като самата хубавица не отрече пред „Всеки ден", че разчита на сигурната прегръдка на заможен бизнесмен. „Да, имам си сериозен приятел, с него сме отдавна. И той не е учител", призна красивата брюнетка, след като не можа да отрече пикантната информация. От гимназията издадоха, че почти всяка сутрин едър мъж доставял на работа красивата учителка с луксозен автомобил. „Не го знаем какъв е, може и да е мутра. Тя не обича да говори за личния си живот. Но е факт, че разполагат с пари", коментираха преподаватели в 119-о училище.Още когато бе заснета на първия учебен ден и снимката й обиколи социалните мрежи, та дори и чуждите сайтове, модни познавачи веднага разпознаха в уж простичкия тоалет на Силвия Зубева скъпи маркови дрехи за поне няколко стотачки. Чантата й пък е „Фурла" и струва над 700 лева. Прическата и макиажа на Силвия също са бая скъпички и не отстъпват на тези, ползвани от най-глезените дами у нас. Тази жена няма как да се облече така от една учителска заплата. Отвсякъде личи, че е глезена мадама, заключиха те.Според познавачите Силвия даже има силиконов бюст. Факт е, че циците на учителката стоят доста неестествено повдигнати. Според колежки на педагожката от 119-то училище, тя наистина си е поставила импланти миналата година. „Доста пари инвестира във външния си вид. Каза, че приятелят й е платил операцията", коментират даскалици, които открито недолюбват младата си колежка.„Силвия протестира срещу вниманието на медиите, чувствала се обект на сексизъм. Ами нормално ли е да се облечеш толкова предизвикателно за първия учебен ден, на такива токчета да се качиш и да сложиш рокля, която така подчертае бюста ти?", питат учителките. Те отхвърлиха съмненията, че директора на школото се радва на прелестите й и затова я покровителства, като деликатно намекнаха, че началника на училището много-много не се интересува от жени.Иначе Силвия била възпитана млада жена и съвестно си гледала професията. Общувала сърдечно с останалите даскали. Децата също много я харесвали. „Тя просто още не е осъзнала, че в нашата професия не бива да провокираш с облекло. Момиче с възможности е и се тъкми според модата, но тук не е особено уместно. Не казвам, че трябва да тръгне със забрадка, но все пак е редно да има някаква премереност в тоалетите", казва учителка от школото.
След като класната на първолаците в 119-то училище „Академик Михаил Арнаудов" изпадна в шок от десетките обаждания на прехласнати от вида й мъже посред нощ, сега вече се е окопитила. Джиесемът й спрял да звъни, след като красавицата поряза всички мераклии с изявленията си в ефир, че има приятел. Иначе я бомбардирали с неприлични оферти, включително сексуални. „Сега нещата се поуспокоиха. Но пък всички тия идиотщини как съм омаяла бащите на първолаци, са глупости. Не мисля, че някой е дошъл в училище заради мен. Всеки е отишъл на празника, за да си види детето", сподели учителката пред „Всеки ден". Силвия не се тревожи, че може да предизвика завист от страна на останалите учителки. Колегите ми ме подкрепят, отсече тя. Красавицата призна, че й е приятно, когато получава внимание, но „не от такова естество".
http://www.vsekiden.com/158321




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. planinitenabulgaria - Специалисти, разглеждайки снимката й са констатирали, че освен в гърдите си,
22.09.2014 22:54
г/жа Силвия има силикон в хорионталните и във вертикалните си устни.
цитирай
2. silviia - ?
22.09.2014 23:45
Това училище не беше ли едно време със засилено изучаване на немски език? ,,Силвия,, е интересно като вариант.:) Аз й видях снимката и изобщо не съм скандализирана. Не мисля, че е облечена неприлично, но, разбира се, полата беше по-добре да е около коляното, според етикета на ,,сериозните,, професии. Силиконът не е 100% сигурен, а косата на празник може и да се пусне, децата обичат жени с дълга коса и им се радват.
цитирай
3. varg1 - Родителите
23.09.2014 00:01
са най-доволни от моят опит от преподавателки от женски пол над 50 годишни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20131436
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031