Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2014 21:09 - МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА НАМЕРЕНА ЗАКЛАНА В ЛЮБОВНО ГНЕЗДО
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 715 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 13.08.2014 21:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 42-годишна жена от Шумен, майка на три деца, е била намерена заклана в любовното гнездо, което нейният приятел наел за срещите им. Той е заподозрян за убийството й, но все още се издирва. От свои източници репортер на вестника научи, че засега е открита само колата му, “Рено“. Тя била зарязана до Военното учлище, незаключена и с ключове, оставени на таблото.
Тялото на 42-годишната Небает е било намерено във вторник около 17 часа в квартирата на ул. „Ален мак” 67, наета от предполагаемия убиец, 32-годишният шуменец Веселин Ч. Жената била с няколко прободни рани във врата, цялата стая била в кръв, която била вече засъхнала, разказват съседи. Лежала гола върху спалнята, кухненският нож, с който е била убита, бил на пода. Все още не е ясно кога е станало убийството. Същия ден предобед съпругът й се обадил в полицията, че в понеделник вечерта жена му не се прибрала вкъщи. Семейството с трима сина живеело в кв. „Боян Българанов”. Жената веднага е била обявена за издирване. Буквално за няколко часа мистерията била разкрита и тялото на мъртвата жена намерено .Съпругът не е знаел за извънбрачната връзка на жена си и за наетата квартира. На криминалистите за квартирата съобщила приятелка на убитата жена. Така те веднага отишли на адреса. До 23 часа във вторник правили оглед на стаята, в която се е разиграла драмата. Сега помещението е запечатано. Младият шуменец наел квартирата в събота. На 82-годишната хазяйка Цанка обяснил, че работи в София в обществена пералня, но ще идва тук от време на време, защото имал приятелка. Много я обичал, но напоследък тя се дърпала, оплакал се той. Казал, че наема квартирата за дълго време, предплатил наема за един месец – 80 лева, и наел спалнята на първия етаж. Настанил се само с багаж, събран в две торби. Споделил, че родителите му живеят в Дивдядово, но били разведени. Казал, че приятелката му е много по-голяма от него. „Викам му, баби, че тя е дърта за тебе, защо не си намериш друга”, разказва баба Цанка. Бил висок и слаб, с брада. „Ако се обръснеш, всяка ще те хареса”, му казала хазяйката, а той отговорил, че не иска по-млада. Споменал и името на любимата си, било българско. Според неофициални източници младият мъж работел като таксиметров шофьор в Бургас.
Хазяйката така и не видяла жената, тъй като баба Цанка живее на приземния етаж, а квартирата е по стъпалата нагоре, на първия етаж. Дори не знае кога двамата са влезли, нито кога е станала трагедията. От тяхната стая не е чувала разправии и скандали. Веско се нанесъл в събота, но същата нощ срещу неделя към 3 ч. излязъл с колата си и се прибрал около 5 часа. Запоследно хазяйката видяла Веселин към 17 часа в понеделник. С една съседка двете жени седели на пейка в двора и той седнал замалко при тях, разказа възрастната му хазяйка, вдовица от няколко години.Във вторник, за да не я изплашат, полицаите първо позвънили на дъщеря й, която живее в Балчик, и я попитали на кого са дали квартирата. „Дъщеря ми се обади, че мъж и жена щели да дойдат вкъщи. И те търсели квартира”. Това били дознатели, които веднага поискали ключа от спалнята, но не пуснали старицата до стаята. „Мислех, че търсят наркотици, пък то труп”, още не може да дойде на себе си жената. От полицията отказват всякакви подробности по случая. Съобщават само, че във вторник съпругът съобщил в полицията, че жена му е в неизвестност от понеделник и тя била обявена за общодържавно издирване. „При проведените оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на издирваното лице последната е установена мъртва в частен дом в град Шумен. При извършения първоначален оглед са установени данни за насилствена смърт. Трупът е транспортиран в МБАЛ – Шумен за аутопсия”, пишат от полицията.Аутопсията ще бъде тройна, за целта ще дойдат и съдебни лекари от Варна.


СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ОТ ТОНКА ПЕТРОВА ОТ МЕСТНИЯТ ВЕСТНИК ""ШУМЕНСКА ЗАРЯ"".



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20136153
Постинги: 18643
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031