Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 12:11 - САЩ НЕ УСПЯХА ДА ДОКАЖАТ УЧАСТИЕТО НА РУСИЯ В АВИОКАТАСТРОФАТА
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Станахме свидетели на разобличително шоу: Америка не успя да хване следите на Кремъл по катастрофата с Боинг 777. Нещо повече „доказателствата“ на САЩ се оказаха толкова нищожни, че сътрудниците от американските спецслужби помолиха да не се споменават имената им, съобщи кореспондентът на ARD.

Независимо от разследването, което се води на мястото на произшествието в източна Украйна, сътрудниците на спецслужбите във Вашингтон коментираха ситуацията около катастрофата на самолета. Преди няколко дена те заявяваха, че Вашингтон ще представи доказателства, разкриващи подробности около катастрофата, които щели да докажат, че Русия има общо със случилото се. И ето, вече се появяват първите данни- Щефан Ниман. Какво доказателства представиха американците?

Щефан Ниман, кореспондент на ARD: Те предоставиха по-малко данни, отколкото се очакваше. Колегите, които очакваха по-голямо шоу, т.е. някаква прес-конференция, на която доказателствата на американските спецслужби да се покажат пред света. Тези, които очакваха, че доказателствата ще посочат Кремъл за виновник, останаха само с очакванията си. Преди няколко часа за някои американски журналисти спретнаха малък брифинг с участието на сътудници от тайните служби, восокопоставени сътрудници. Но те не искаха да бъдат цитирани и това не е изненадващо, имайки предвид какво представиха.

Работата е в това, че американските спецслужби са само сигурни, че проруските сепаратисти са свалили пътническия самолет с помощта на ракета клас „земя-въздух“. Те смятат, че това се е случило по погрешка. Те нямат абсолютно никакви доказателства за прякото участие на руснаците, че Русия – в прав текст – е планирала да направи това.

Те дори не знаят от каква националност са били хората, които са пуснали ракетата. Информацията е достатъчно оскъдна. Те дори и не  казаха, че хората, които са пуснали ракетата, са подготвени от Русия. Беше ни представена твърде малко информация, а беше заявено, че данните ще бъдат обемни и категорични.
Но американските спецслужби представиха само доказателства, че Русия доставя оръжие на въстаниците, дори след катастрофата със самолета. Става дума за оръжие, предполага се, от Ростов на Дон.

Американските спецслужби още веднъж подчертаха, че обвиняват Путин за катастрофата, защото Русия има общо с гражданската война в Украйна.

Данните от американските спецслужби бяха значително по-малко, макар да имахме уверения за обратното, а всякакви горещи следи, доказващи прякото участие на Русия, липсваха.

Самолетът е бил свален с ракета по погрешка. Много благодаря, Щефан Ниман от Вашингтон.

В ефир на 23 юли 2014 г.
http://worldtodaybg.com/2014/07/23/ard-сащ-не-успяха-да-докажат-участието-на/




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20277340
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930