Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 12:43 - Нови ужасяващи разкрития за ада в Одеса: Убитите са най-малко със 100 души повече
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 879 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 05.05.2014 12:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  В Дома на профсъюзите в украинския град Одеса са убити много повече от 42 души. Това гърмят руските социални медии.

Според версията, провокаторите са блокирали хората в сградата, където те могат да бъдат убивани безнаказанно, с наслада и без свидетели. Пише се, че пожар в сградата не е имало – огънят е бил постановка, за да припише на него масовото унищожаване на граждани на Украйна и да се прикрият следите от зверството.

Следната версия се представя в мрежите: Първо е бил подпален палатковият лагер на площада. В търсене на убежище, хората са се скрили зад масивните врати на Дома на профсъюзите. Поддръжниците на федерализацията на площада не са имали предварително подготвени бутилки с леснозапалима течност. Откъде тогава е избухнал пожарът в сградата?

Хората. скрили се зад вратите на първоя етаж, са били атакувани от активсити на „Десен сектор“, които са се намирали там много преди началото на екзекуцията. На първия етаж хората са изгорели до кости. Пожарникарите са пристигнали, едва когато са изгориели масивните входни врати.

В солидната пететажна сграда с тавани високи над 3 метра открит огън е имало само в един кабинет.

„Току що говорих по телефона с полковник от милицията Галина Запорожцева. Тя в момента се намира в родната си Одеса. Медиите лъжат, повтаряйки статистическата лъжа на хунтата. Там, в Дома на профсъюзите има над 100 труп. 43 трупа, изгорени от „Десен сектор“, това е само от първия етаж. По думите й, хунтата планира през нощта да изкара телата и да ги закопае тайно, след което да ги обяви за „безследно изчезнали“, пише потребителка на социална мрежа „Лайф журнал ру“.

В Дома Профсъюзите са намерили в мазето още 160 трупа. Труповете са обезобразени, с тях са се издевавали, правили са някакви ритуали, „Алфа“ е отцепила района и не пуска никой, трябва незабавно да изкарат труповете, за да скрият следите от издевателствата с умиращите и труповете“, пише Миша Павлов в социалната мрежа „ВКонтакте“.

На снимки се вижда как на покрива на административната сграда има лица с обозначителна лента и подготвени бутилки във вид на коктейл „Молотов“. На фотосите се вижда още, че всичките загинали са с изгорели глави и горни части на тялото. Дрехите им от кръста надолу почти не са засегнати – хората са били поливани отгоре с леснозапалима течност и запалвани. Също се вижда и бяла следа на пода. Това е прах от пожарогасителите. Предполага се, че те са били използвани от екзекуторите, след като хората са загинали, за да не изгоирят самите ие или да пострадат от дима.

Междувременно сайтът на LifeNews се сдоби с кадри, коитп потвърждават информацията, че радикално настроени активисти жестоко са пребивали ранените поддръжници на федерализацията в Одеса. На кадрите членове на „Десен сектор“ добиват хората, които се опитват да се спасят от Дома на профсъюзите, скачайки през прозорците. На кадритр се вижда как един от тях пада от прозорец на втория етаж след изстрели. Очевидци също са успели да заснемат поддръжник на Евромайдана стреля с пистолет по Дома на профсъюзите.

http://www.bgmak.eu/2014/05/българия/гореща-тема/нови-ужасяващи-разкрития-за-ада-в-одес/16467/

 








Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20215744
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930