Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2014 18:52 - ЕТО ГО ДВОЙНИЯТ УБИЕЦ ОТ ДЖЕБЕЛ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1652 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 27.04.2014 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. mt46 - http://pik.bg/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D1%8F%D0%
27.04.2014 19:18
Няма справедливост, няма мир! Начукай го на полицията. Това гласи един от последните коментари във "Фейсбук" на 18-годишният Мерт Мехмед, който посече майка и детето й в Джебел.

"Аллах да те накаже, психопат!, „Как можа да посегнеш на майка и дете за пари, изрод", „Да гниеш в затвора", това пишат джебелчани на стената на момчето.

Двойното убийство е било извършено с брадва. Според една от версиите на полицията тийнейджърът и убитата майка са били близки. Във фаталната нощ той е влязъл е през терасата, за да вземе пари. Знаел е, че тя държи в себе си големи суми. Знаел е и мястото, на което се намират. Предполага се, че Джейлян Юсуф се е събудила и го е видяла и така е станало убийството.
цитирай
2. mt46 - http://temadaily.bg/publication/17907-%D0%94%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%BE%D1%82-%D0%94%D0%B6%D0%B5%D0%B1%D0%B
27.04.2014 19:22
Проклятия за задържания убиец



Приятелката на 18-годишния ученик Мерт, задържан за двойното убийство в Джебел, е написала гневно проклятие в профила му във Фейсбук, а градчето е настръхнало от шока и никой не желае да коментира на глас.

"Аллах да те накаже, как прежали две невинни души заради пари? Болен мозък, психопат, бъди проклет!", изригнала е Мерджан Б. Под постинга й в напълно достъпния профил на тийнейджъра следват 19 харесвания и 9 проклятия. Млади хора коментират, че ако задържаният бъде пуснат на свобода, той би могъл да убие и други.

Вместо лична снимка на профила си, Мерт се е скрил зад фотос на намръщен Мики Маус с доларови банкноти в двете ръце и на него красноречив надпис "Светът е твой…". "Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия всичките!!!", "Не ония, които мразим, а ония, които обичаме, ни причиняват най-много страдания в живота", е написал ученикът в средата на март т.г. Егоцентрично той е отбелязал в данните си, че учи в Професионалната гимназия "Руска Пеева", известна като техникум по тютюна и че живее в Маями, Флорида, работи в Импайър Стейт Билдинг и е от Ню Йорк. Очакват се криминални психолози в Кърджали, които професионално да анализират профила на младежа.

Малкото тийнейджъри, които се шляят из Джебел, са чували, че Мерт е задържан и друг път заради кражби и други нарушения. Те потвърждават, че младежът е известен наркоман. Съседът на убитите майка и дъщеря Шабан Дурмуш е виждал многократно Мерт да влиза в жилището на 24-годишната Джейлян. "Тя живееше доста освободено, често имаше веселби в дома й, но се грижеше много добре за детето си. Обичаше шумните компании, често се събираха у тях, Мерт водеше и други свои приятели", разказа мъжът. Той живее на 4-ия етаж в същия вход на кооперацията, където на първия етаж е извършено бруталното убийство. В петък снаха му се върнала от работа и отбелязала, че вече дни наред откъм вратата на Джейлян се носи тежка миризма, а вътре постоянно светят лампите.

Шабан Дурмуш сигнализирал в полицията и след това случаят бил разплетен. Когато пристигнали полицаите, той заедно с тях обиколил блока. Балконската врата на първия етаж била отворена и според него убиецът е излязъл през нея. "Вътре беше страшно за гледане, целият матрак беше пропит с кръв, а телата покрити. Кварталният не успя да се сдържи и повърна", с ужас разказва възрастният човек. Той не може да си обясни как никой не е чул викове и допуска, че убиецът може да е упоил майката и момиченцето й със спрей. "Защо толкова дни никой не потърси Джейлян, не й звъннаха по телефона? Тя има толкова много близки приятели, възможно ли е никой да не е забелязал, че дни наред я няма", питат се в Джебел. Не са малко онези, според които Мерт е имал съучастник.

Родителите на Джейлян неотдавна купили къща за дъщеря си на 200 метра от блока, в който тя предпочела да живее на квартира. В къщата с двете си деца живее една от близките приятелки на мъртвата.

Айтен и Ергюн пристигнаха днес от Германия в кирковското село Старово, за да изпратят дъщеря си и единственото внуче. Малката Джейда била родена в Германия и за нея Джейлян получавала по 300 евро детски надбавки. Преди време тя започнала работа в шивашка фирма, но след 2 месеца се отказала. Миналото лято Мерт също пробвал сам да печели парите си в едно от градските кафенета, но се задържал едва седмица. Местните поясниха, че той е дете на разведени родители, единият е държавен служител.
цитирай
3. mt46 - Още не е доказано кой е убиецът...
27.04.2014 19:30
http://www.struma.com/sinya-lampa/izdirvat-dvama-lyubovnika-na-zaklanata-ot-revnost-djeilyan_53459/

Омъжила се на 18 години, имала много ухажори, вече е разпитан бившият й съпруг

24-годишната Джейлян, която вчера бе намерена жестоко убита в Джебил, винаги имала много ухажори, твърдят местни хора пише „Стандарт”. В жилището, където тя и 7-годишната й дъщеря Джейда, бяха открити мъртви често имало купони. Джейлян е от кирковското село Фитоново. Била разведена, но през последните месеци имала връзка с друг мъж. Омъжила се едва 18-годишна. Бившият й съпруг Орхан е от Джебел. Завършила основно училище в село Старово, община Кирково, обясни кметът Юсеин Мехмед. Той уточни, че в селото живеят нейни близки, баба й и дядо й, но родителите й близо 15 години работели в Германия.

"Имат адресна регистрация тук, но като се върнат, остават в Джебел", каза още кметът. Детето е в първи клас, но не учи с връстниците си, защото семейството му живее в Германия. Криминалисти предполагат, че телата са били в жилището поне седмица преди да бъдат открити.

24-годишната Джейлян е вечеряла с приятеля си в понеделник.

Това твърдели хора от Джебел, които са забелязали двойката, съобщи 24rodopi.com. След това никой в града не е виждал младата майка и дъщеря й. Полицията издирва двама млади мъже, за които се знае, че са поддържали връзка с младата жена. Разпитан вече бил и бившият съпруг на убитата.

„Джейлян винаги е имала много ухажори. Като се омъжи за Орхан, беше още непълнолетна. Двамата са от Старово, но учеха в джебелската гимназия. Имаха голяма любов, но преди година се разведоха. Джейлян беше много добра като характер. Баща й Ергюн работи в Германия от 23 години. Пращаше й много пари", разказват за 24rodopi.com осведомени. Гурбетчията Ергюн купил къща в Джебел и апартамент в Кърджали за дъщеря си и внучката.

В жилището, където са открити мъртви 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеря Джейда, често е имало купони. Съседите сметнали, че наемателката и дъщеря й отсъстват от града, защото не се чувал шум в последните дни. Убийството е извършено в понеделник през нощта или във вторник през деня, когато в блока нямало много хора. Не е изключено убиецът да е вече зад граница. /Блиц/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20121689
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031