Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 23:49 - ДО КАКВО ВОДЯТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1459 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 26.02.2014 23:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Известен бизнесмен от село Мадара, собственик на къща за гости и СПА център, разположен в подножието на скалния барелеф, е подсъдим за отвличане на млада жена и за опит за изнасилване. Делото днес влезе в съдебна зала на Шуменския окръжен съд. Не му беше даден ход, защото обвиненият, 37-годишният Димитър Тодоров, се яви без адвокат и беше готов да се защитава сам. Според него се отказал от досегашния си защитник, който имал стратегия да бави процеса, а самият той имал интерес делото да приключи по-бързо, защото бил невинен. Пред съда Тодоров зави, че не желае защита, защото нямал и финансова възможност да плати на адвокат. Това му изказване е твърде странно, защото в интернет неговата СПА вила на четири етажа е рекламирана като уникална и изключително атрактивна. Заради явяването му без защитник държавният обвинител, прокурор Румен Рачев, поиска да му бъде наложена глоба, но съдът не уважи това. Според съдия Светлин Стефанов явяването на Тодоров без защитник се явява процесуална пречка. Делото беше отложено за 12 март. Тогава трябва да се явят всички свидетели и вещи лица.
Историята с отвличането на 19-годишната Албена Мирчева от село Марково е колкото зловеща, толкова и абсурдна с насилието, употребено срещу слабичкото и дребно момиче и побоят, които му е бил нанесен.
Престъплението е извършено на 23 срещу 24 юни 2013 г. в село Мадара, но то не беше съобщено от полицията на журналистите. Не е отбелязано и в ежедневния бюлетин на шуменската дирекция.
Според обвинителния акт Димитър Тодоров и Албена Мирчева, се познавали и имали интимни отношения от април м. г. През тези 2-3 месеца двамата многократно се срещали в неговата къща за гости, включително и в присъствието на съпругата му. Той обяснявал на жена си, че Албена е любовница на приятеля му Калин Стоянов и всичко вървяло нормално до началото на юни. Момичето дори си наело квартира в село Мадара.
Според обвинението, тогава Албена разбрала, че Димитър е женен. Решила да прекратят връзката си и му заявила, че повече не иска да има нищо общо с него. Обвиняемият обаче не приел решението й и продължил да ходи до родното й село, да я взема оттам с колата си и да я води до жп гарата в Мадара или до своята къща за гости.
На 23 юни 2013 г. Албена си била в квартирата в Мадара и имала уговорена среща с приятеля на Димитър – Калин Стоянов. Към 21 ч. обаче се появили и двамата – обвиняемият и Калин. Въпреки формалния отказ на младата жена, Тодоров я качил в колата и потеглили към къщата за гости. Там Димитър, жена му, Албена и Калин Стоянов правили барбекю и пили бира до към 23 часа. Тогава жената на Димитър заявила, че отива да си ляга и се прибрала. Димитър продължил да пие и заявил на Албена: ”Ти тази вечер ще бъдеш с двама ни”. Като получил отказ, той я хвърлил в басейна в хола на къщата. След като мократа Албена излязла, я заставил да се съблече по бельо, като през цялото време я снимал с мобилен телефон. После й заповядал да отиде в банята, да се изкъпе и да го чака в спалнята. На това се противопоставили и жертвата, и Стоянов, койте сега е свидетел по делото. Това ядосало Тодоров, той им викнал: „Вие ли ще ме учите, палета такива.”
Жената изпълнила указанията и като излязла от банята, увита в хавлията, той ги пратил двамата със Стоянов в спалнята. После се появил и самият той и поискал сексуални ласки от Албена. Пак според обвиненето, като получил отказ, Димитър се нахвърлил върху младата жена с шамари. После я завлякъл до автомобила си и насила, както била увита в хавлията, я вкарал в багажника. Заставил и своя приятел да се качи до него в колата.
Мокрите дрехи на момичето и обувките й хвърлил в купето на задната седалка. С колата се отправили към гората на село Марково. Към 3 часа след полунощ той извадил момичето от заключения багажник и й заповядал да прави с него орална любов. След като получил отказ, започнал да я налага с шамари и да повтаря „Какво, харесва ли ти в багажника?” Последвала нова серия от шамари и заплахи. Димитър отново направил опит да получи интимни ласки, но и този път Албена не склонила, заради което последвала и нова порция шамари. Накрая дръпнал от нея хавлията, защото била негова и й хвърлил мокрите дрехи да се облече.
След това жертвата била закарана до квартирата си да се преоблече. През цялото време нейният похитител продължавал да я заплашва и да я бие. Всички се върнали в къщата за гости. Тогава Стоянов решил да върне момичето отново до квартирата й с личната си кола. В последния момент при тях се качил и обвиняемият.
Вече призори спрели пред тях и тя успяла да слезе от колата. Димитър продължил със заплахите си: „Кучко, прибирай се, веднага се връщай в колата”, викал той след нея.
В този момент край тях минал млад мъж, който също е свидетел по делото. Видял състоянието на младата жена и заплашил, че ще се обади в полицията. Албена била освободена и още същия ден потърсила полицията, била е освидетелствана и от съдебен лекар.
Пред журналисти вчера свидетелят Севдалин Михайлов, мъжът, който се притекъл на помощ на Албена, разказа, че след като видял, че тя е в беда я попитал дали иска да тръгне с него. „Взех я в колата, а двамата мъже ни преследваха до центъра на селото”.
След като разбрала, че Севдалин пътува за Шумен, Албена го помолила да я вземе. „Качих в колата и още едно момиче, за да не кажат после нещо, защото съм женен”, разказа той. Така Албена е била спасена.
Според съдебно-медицинска експертиза от побоя Албена е получила спукване на тъпанчето, имала е кръвонасядания и отоци по главата и крайниците. След случилото се развила остър стрес.
Според прокуратурата Тодоров е съзнавал общественоопасния характер на деянието, а престъплението е извършено с пряк умисъл.


http://grada.bg/157384/бизнесмен-от-с-мадара-е-подсъдим-за-отв/comment-page-1/#comment-11405
 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. furiika - има много въпросителни тук...
27.02.2014 11:58
звучи малко като фантасмагория
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20136749
Постинги: 18643
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031