Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2013 15:13 - Знаем ли как България изпълнява договорните си задължения като член на НАТО, на ЕС и като колония на САЩ и на Западна Европа?
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 871 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.12.2013 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Аз зная и вие, предполагам, знаете! 

Но голямата част от българското население не знае, защото няма достоверна информация. Това, което показват и коментират електронните медии или което пишат във вестниците, са откровени измислици и лъжи! Измислици и лъжи за лековерни! Твърде голяма част от българското население е лековерно! Лесно възприема информацията и вярва! Вярва безпрекословно! 

България участва в терористичните действия на САЩ, на НАТО и на ЕС по косвен начин. Защо да казваме, че България участва? Участва българското правителство – сегашно и предшествениците му! 

На българска територия, с участие на правителствените държавни органи, са докарани и настанени заплашени терористи от разобличаване и арестуване в техните държави. Освен техните многодетни семейства, тук са докарани и жените и децата на действащи в момента терористи на територията на Близкия Изток, Арабския п-в, Кавказ, Африка и в други региони на света! Българското правителство им осигурява закрила! С това си изпълнява съюзническите и колониалните задължения! Няма друг начин! 

И какво от това, че аз и вие го знаем? Небългарската телевизия bTV показа един-два пъти театрални постановки – уж на границата, как няколко души, наричани от журналистите „сирийци“, преминават, бягайки от войната! И толерантните българи ги съжалиха! Съжалиха тези, които им бяха показани по телевизията, за да ги видят … А другите, докарани с различни превозни средства, никой не ги видя! Няма как да ги видим ... 

И за да си мълчим и да си траем, постоянно ни плашат с „нетолерантност“ и „ксенофобия“! Теб, гражданина на България, който си длъжен да пазиш и да защитаваш земята и територията си от чужди нашественици, те обявяват в нетолерантност и следователно – в ксенофобия! Браво!

Докато вие спокойно гледате сеира в поредното извращение Big brother хората действат.Като призраци в сенките,защото вие им позволявате.Сега всеки има камера,фотоапарат или телефон.използвайте ги не само да се снимате като ядете и пиете по масите вкъщи или в заведенията.Това ще е едно добро начало за развитие на страната ни.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20225593
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930