Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2013 14:19 - Окупацията продължава пред къщата на Бойко Борисов
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1309 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2013 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тази сутрин окупацията не беше пред Софийския университет, а се пренесе на няколко километра от София, а именно пред дома на екс-премиера- Бойко Борисов.

Около 300 ранобудни протестиращи показаха недоволството си, именно към Борисов. С протеста си хората искаха да покажат, че не искат да има партийни протести, такива, каквито организира Борисов ежедневно, не само в София, но и в Пловдив.
Това са хора, които не само протестират срещу Борисов, те наистина искат той да напусне политиката завинаги.
image
Сред протестиращите имаше и студенти, които открито критикуваха скандалния начин, по който се провеждат протестите и окупацията на СУ, както и срамните корупционни схеми, които лъснаха в лицето на Прокопиев.
неговата нагла манипулация, разчистваща му политическата сцена.
image
Протестиращите бяха категорични, че в никакъв случай не се причисляват към неговите партийни протести, които организира в Пловдив. На въпроса защо окупират къщата на Борисов, протестращите отговориха, че искат той да напусне политиката завинаги и както престъпните му схеми лъснаха в окупацията на университета, така и неговият дом е подложен на окупация.

Бойко Борисов е продукт на бившата номенклатурна класа, която превърна своята политическа власт в икономическа и възприе нова идеология, защитаваща социалните интереси на нейните представители, станали вече капиталисти, а много от тях и олигарси, забравили за съществуването на истинската лява идея, която доскоро са споделяли.Пашата от СИК и Бойко от СИК въртели общ бизнес в три фирми – „Интербулпред”, „Цебра” и бургаската „Тео интернешънъл”, а приятелката Цвети „била съдружник на Пашата в „Интерпрайм табако” – АД. Той е участвал в него чрез своето дружество „Арена”.
Когато бившият Цар се завръща в България за постоянно и ентусиазираният народ го избира за министър-председател, в знак на благодарност и доверие той назначава Бойко Борисов за главен секретар на МВР – пост, който Борисов превръща в най-силната служба в министерството.

И все пак кой отваря вратата на политиката за Бойко Борисов?
Именно протестиращите се вълнуват от този въпрос, плакатите, които демонстрираха бяха с лозунги „Пак той предложи Борисов“.

В ръцете му беше съсредоточена огромна власт, която той умело използва в личен план.

Сега властта не е изчезнала напълно от ръцете му, но хората не го пропускат, протестите не го подминават и народът иска справедливост.

www.silnabulgaria.com/бойко-борисов-политически-хамелеон/



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20295244
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930