Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2013 21:14 - ОЩЕ ЕДИН МАФИОТ ОТ ГЕРБ ОКАПА
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Пловдив не е бил единен толкова години. Има нещо красиво все пак в грозното явление Тотев и грозното явление ГЕРБ – че успяха да обединят цял един град срещу себе си". Това заяви Николай Бареков по време на предаването "България без цензура" в града под тепетата.

Общинари от различни партии се обединиха около искането за оставка на градоначалника Иван Тотев. На площада се събраха и хиляди граждани на Пловдив, недоволни от кмета си.

"Не съм виждал толкова пълен площад. Обединило ни е това, че казваме не на беззаконието", коментира Николай Бареков. Той подчерта, че щом не искат да си отидат по мирен начин Тотев и ГЕРБ ще трябва да си отидат с митинги, разкрития, стачки и протести.

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов определи действията на своя наследник Иван Тотев като абсолютно недопустими. „Всички кметове правят грешки, но когато грешиш умишлено, в ущърб на пловдивчани, когато съсипваш институции като Общинския съвет, кметството, задължително трябва да си подадеш оставката", посочи той.

Общинският съветник Николай Радев бе категоричен, че е дошло времето някой да носи отговорност. "Тотев постигна нещо голямо. Той успя да обедини партии от БСП до десните със защита на законността в България, с искането за оставката на този кмет. Тези хора трябва да бъдат вън от политиката, вън дори от нашия град", посочи Радев.

"Това поведение е на човек, който много си е повярвал, който не стъпва на земята и витае във въздуха“, коментира общинският съветник ген. Димитър Цветков.

"Хиляди хора на площада на Пловдив посрещат близо 500 хора с таксиметрови автомобили и линейки, които идват да подкрепят нашия протест и ние казваме: "Г-н Борисов така ви изпращаме с вой на линейки и пожарни, нали сте пожарникар", заяви Николай Бареков, когато на площада започнаха да пристигат таксиметровите автомобили и линейки на Спешна помощ в подкрепа на протеста срещу Тотев.

"Това е моят поздрав за Борисов. България и Пловдив са единни. Благодаря за вашата гражданска воля, за волята на тези достойни труженици от Спешна помощ, таксиметровите фирми, неправителствените организации и хилядите пловдивчани, дошли да изразят своята гражданска позиция", заяви Николай Бареков и призова: "Мутрите, вън от политиката".


http://bulgaria-bez-cenzura.tv7.bg/Видеа/Пловдив/Тотев-и-ГЕРБ-обединиха-Пловдив-срещу-себе-си-_l.eln_i.32950_c.1143.html 



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20308261
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930