Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2013 21:45 - Иранските генерали: “Ако нападнете Сирия, ще унищожим Израел. Чака ви втори Виетнам!”
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1842 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Командващият Корпуса на стражите на ислямската революция Мохамед Джафари предупри САЩ, че в случай на нападение над Сирия “ги чака втори Виетнам”. Висопосоставеният военен заяви, че поредното разпалване на война ще коства на Америка “унищожението на Израел”.

Изявлението на Джафари е било подкрепено от началника на генералния щаб на иранската армия Хасан Фирузабади. Според думите му, при каквито и да са военни дейстивя срещу Иран “ИЗРАЕЛ ЩЕ ГОРИ В ОГЪН”.

В същото време президентът на Иран Хасан Роухани и руският президент Владимир Путин по-рано по телефона се договориха да предпиремат по-решителни мерки за предотвратяване на военната агресия срещу Сирия. 
Както уточнява Ино ТВ, по време на телефонните разговори държавните глави са отбелязали, че всяка употреба на въоръжена сила по отношение на която и да е държава без мандата на ООН е грубо нарушение на международното право. Путин и Роухани са на мнение, че използването на химическо оръжие е недопустимо и че сирийската криза може да бъде разрешена само по дипломатически път.

Министърът на външните работи на Китай Ван И по-рано също каза, че “сирийският въпрос може да бъде решен само чрез политически методи”. Шефът на китайската дипломация подчерта, че “военната намеса противоречи на принципите и Устава на ООН, както и на основните норми в международните отношения”.
worldtodaybg.com/2013/08/29/иранските-генерали-ако-нападнете-сир/



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. josarian - Въпросът със Сирия е много щекотлив - не бива да се оставя Башар Асад да си прави каквото и ска и да трови хората със газ от една страна.
31.08.2013 22:31
Не бива да се допусне война от една страна а от друга - не бива един престъпник като Асад да издеватгелства над народа. А Израел току така не мисля че може да бъде унищожен. Вземи прочети за шестдневната война напрмиер. Израел не е лъжица за всяка уста. УЕвреите не са за подценяване, нито пък израелската военна машина.
цитирай
2. varg1 - Когато
31.08.2013 23:11
аз взема властта в България и жените ще ходят в казармата.
цитирай
3. josarian - Когато ти вземеш властта в България в казармата могат да ходят и децата.
31.08.2013 23:56
Нали си миролюбец, за каво ти е армия? Аз съм ходил в казармата, но съм абсолютен пацифист. Не съм като твоите приятелчета, избили милиони а биещи се в гърдите, че са първи човеколюбци:)
цитирай
4. varg1 - Това,че ще се ходи в казармата
01.09.2013 00:23
не значи че ще се води война и ще има постоянна пълна мобилизация.Казармата учи на много неща на ред,дисциплина на работа в екип на хигиена ако щеш.На труд.Които не стане човек в казармата няма друго място където може да бъде поправен.
цитирай
5. josarian - Ти си невероятно наивен. Аз, за разлика от теб съм ходил в казармата. И знам много добре на какво учи тя, особено комунистическата казарма.
01.09.2013 13:14
Основното на което ни учеха беше силно да любим и мразим - да любим тях, безродните комунисти, и да мразим всички останали. А това за което пишеш се учи вкъщи, от родителите - тези дето трябва възпитават децата си. А на добро възпитание и да бъдеш добър човек може да те научи само добър човек, който е достатъчно интелигентен, свободно израснал, без да е усетил оковите на робството. И поради факта, че мат'ряла у нас не струва, именно защото комунистите навремето унищожиха всичко напредничаво, съответно няма кой да възпитава правилно децата и да ги учи на всичко онова, за което говориш. Именно защото другарите комунисти навремето избиха интелигенцията и цвета на нацията, след което 45 години потискаха и унищожаваха всички свободомислещи и способни хора. Остана една еднородна, проста, бедна, болна, неука безволева маса, която е изключително лесно манипулируема - това беше търсен ефект след промените. За да могат да я управляват както си искат, да и инсталират торба с лайна за шеф на ДАНС безпроблемно, да източват и обезкръвяват държавата и затова да обвиняват Америка, Израел, Атлантида или Долната Земя примерно, но не и себе си... Ето, сега обвиняват протестиращите, че са хора на Бойко и простата, желеподобна маса, вярва. А това са именно най-умните и способни българи, истинското гражданско общество, от което комунистите така жестоко се плашат - и тези млади и способни българи протестират именно срещу наглите комунисти, които не са мръднали и на йота в развитието си, все същите ретроградни мръсници са. Или както казва Христо Бойчев - за 23 години преход нищо не се случи - само циганите станаха роми, педерастите гейове а комунистите - социалисти :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120504
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031