Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2012 18:37 - "Анонимните" стартираха "Операция Израел
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 924 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Анонимните" започнаха "Операция Израел", целяща да деактивира различни израелски уебсайтове в отговор на атаките в ивицата Газа към лица, заподозрени, че помагат на Хамаз. Атаките не се ограничават обаче само към правителствени сайтове свързани с еврейската държава. Повече от 90 уебсайта с домейни .il са вече неактивни или компрометирани по различен начин.

Цел на хактивистите са също правителствени и военни сайтове, като сред първите жертви бяха сайтът на общината на Тел Авив и страницата на президента на страната Шимон Перез (сайтовете са активни в момента). Освен атаката върху сайтовете, акаунтите в социалната мрежа Twitter свързани с Anonymous предават новини свързани със събитията в Израел, в това число местата на бомбардировките и начините, по които местните жители могат да се свържат с Интернет, ако връзката им с Мрежата е прекъсната.

Ето и посланието на хактивистката групировка към палестинците и израелските сили за сигурност:

"Приветстваме ви, свят.

Твърде дълго "Анонимните" седяха безучастно с останалата част от вас и гледаха безпомощно варварското, брутално и достойно за презрение отношение на израелските сили за сигурност към палестинския народ в т.нар. "окупирани територии". Като много от вас, ние се чувствахме безпомощни пред лицето на подобно безмилостно зло и сегашните атаки и застрашителната агресия наложена над Газа са потвърждение на това отношение.

Но когато израелското правителство заплаши да прекъсне връзките към Интернет и всяка форма на комуникация към и от Газа, те прекрачих линия, която не трябваше да прекрачват. Както и предишният диктатор на Египет, Мубарак, така и сега властите трябва да разберат: ние сме "АНОНИМНИТЕ" и НИКОЙ не прекъсва връзките с Интернет, когато сме наблизо. Към израелските сили за сигурност и правителството на Израел: предупреждаваме ви само веднъж. НЕ прекъсвайте връзката към Интернет в Окупираните територии и прекратете терора, който упражнявате над невинните хора в Палестина или ще изпитате цялата мощ на гнева на "Анонимните" и подобно на други правителства, НЯМА да успеете да се измъкнете без загуби.

Към хората от ивицата Газа и "окупираните територии": знайте, че "Анонимните" са с вас в тази борба. Ще направим всичко възможно, за да спрем злините на израелските сили за сигурност, които ви подтискат. Ще използваме всичките си ресурси, за да останете свързани с Интернет и да може да споделите това, което преживявате тези дни. Като първоначална стъпка от тези наши усилия, ние подготвихме "Пакет за спешни случаи предназначен за Газа", който съдържа инструкции на английски и арабски и ще ви помогне в случай, че Израел изпълни заканата си и прекъсне връзката ви с Интернет. Тук също така ще намерете полезна информация относно това как да избегнете следене от страна на израелските сили за сигурност, съвети за оказване на първа помощ и други неща. Ние ще продължаваме да допълваме и обогатяваме този документ и ще го направим достъпен за вас по всеки един начин, който можем. Препоръчваме ви да свалите този пакет и да го споделите с колкото се може повече други палестинци.

Ние ще бъдем с вас. Без значение, колко мрачно може да изглежда всичко, колко сами и изоставени се чувствате - знайте, че десетки хиляди от нас, "Анонимните", са с вас и работят неуморно и постоянно, за да ви помогнат, с каквото могат.

Ние сме Анонимните
Ние сме Навсякъде
Ние сме Легион
Ние не забравяме
Ние не прощаваме

Към подтисниците на палестинския народ,
късно е да НИ ОЧАКВАТЕ". 





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - ))))) Майтапчии
24.11.2012 18:51
))))) Майтапчии
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120339
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031