Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2012 16:52 - Anonymous-ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравей, България. Вече знаете името ни, но изглежда, че не знаете кои сме всъщност. Вашите медии ни представиха пред хората като кибер-престъпници, хакери, хакерска група и групировка. Това е голяма грешка. Anonymous не са хора, група или движение. Anonymous е просто идея. Идея, обединяваща хората, които искат справедливост, равноправие и свобода. Идея, която събира хора от целия Свят и ги прави едно цяло. Ние сме Anonymous. Ние сме навсякъде. В магазина, в кухнята на ресторта, в закусвалнята, в болницата, на следващата маса в кафенето, на спирката до вас, пред вас или зад вас. Ние сме хора от ежедневието. Няма да как да ни познаете, нито как да ни намерите, защото сме Anonymous. Ние сме тези, които се борят за свободата на света. Да, някой от нас са хакери, други са компютърни специалист, а трети са просто обикновени хора. Нашата сила е необятна.

Отново ще се опитате да отнемете свободата и спокойствието от хората, без тяхното знание. Ние знаем за законопроектът "Закон за детето", който е потенциално опасен за обществото, пораждащ риск от пълен социален срив или гражданска война. С приемането на този закон, рискувате свободата, спокойствието и безопасността на семействата и всички деца. Безобразието, което се опитвате да приемете е в разрез с всички човешки права и норми.

Този законопроект е в разрез с основните човешки права, Конституцията на България, Конвенцията на ООН за правата на детето, Законът за закрила на детето и семейния кодекс на Народна Република България. Проектът претендира, че ще въведе правата на детето по Конвенцията за правата на детето на ООН, което е пълна лъжа и поредната психо-манипулация на хората.

Този проектозакон ще има възможността да отнема или насърчава децата спрямо собствените си родителите. Според този проект, детето може да успори всяко едно родителско решение, намесвайки социални служби или обръщайки се към съд, при навършени 14 години. Социалните служби ще могат да оспорят всяко едно родителско решение чрез концепцията за най - добрия интерес на детето. Според този проект всяко родителско действие може да бъде интерпретирано като насилие, въвличане в дейности, неблагоприятни за развитието на детето или форма на въздействие, която противоречи на интересите на детето, а религиозното възпитание може да бъде определено като въвличане в религиозни дейности, като всичко това може да доведе до отнемане на детето от родителите.

Приемането на този закон е в пълно противоречение с обществените, социални свободи и интереси. Нарушава човешките права и правото на избор. Потъпква всякакви семейните права и ценности като нарушава свободното му развитие в обществото.

Член 5 от Конвенция на ООН за правата на детето гласи:

Държавите - страни по Конвенцията, зачитат отговорностите, правата и задълженията на родителите или в зависимост от случая на членовете на по-голямото семейство или общност, както предвиждат местните обичаи, на законните настойници или на другите лица, отговорни по закон за детето, да осигуряват по начин, съответствуващ на развитието на способностите на детето, подходящи насоки и ръководство в упражняването от него на правата, признати в тази Конвенция.

Член 18, точка 1 от Конвенция на ООН за правата на детето гласи:

Държавите - страни по Конвенцията, полагат всички усилия за осигуряване признаването на принципа, съгласно който двамата родители носят обща отговорност за отглеждането и развитието на детето. Родителите или според случая законните настойници носят първостепенна отговорност за отглеждането и развитието на детето. Висшите интереси на детето са тяхна основна грижа.

Член 18, Точка 2 гласи:

С цел гарантиране и закрила на правата, изложени в тази Конвенция, държавите-страни по нея оказват подходяща помощ на родителите и законните настойници при осъществяване на тяхната отговорност по отглеждане на децата и осигуряват създаването на институции, служби и услуги в областта на грижите за децата.

Член 18, Точка 3 гласи:

Държавите - страни по Конвенцията, предприемат всички подходящи мерки, за да осигурят на децата на работещите родители правото да се възползуват от услугите за деца и детските заведения, които се полагат за тяхното отглеждане.

Чл. 14 от Конституцията на България гласи:

Семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото.

Член 47, точка 1 от Конституцията на България гласи:

Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата.

Член 2, Протокол 1 от Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи гласи:

Право на образование - Никой не може да бъде лишен от правото на образование. При изпълнението на функциите, поети от нея в областта на образованието и преподаването, държавата зачита правото на родителите да осигуряват на своите деца образование и преподаване в съответствие със своите религиозни и философски убеждения.


Член 18, Точка 4 от Международният пакт за Гражданските и политическите права гласи:

Държавите - страни по този пакт, се задължават да зачитат свободата на родителите или на законните настойници, да осигуряват религиозното и моралното възпитание на своите деца съобразно собствените си убеждения.

Трябва да знаете, че приемането на този закон ще бъде равно на война. За какво са създадени законите, ако те ще бъдат нарушавани от други закони? Спазвайте и не нарушавайте законите си.

Имате шанс и пълното право да се откажете от този законопроект и никога да не го приемате, в противен случай - Очаквайте ни.

Това вече не е съобщение. Предупреждение е.

Ние сме Анонимните. Ние никога не забравяме. Ние никога не прощаваме. Очаквайте ни. 

Гласувай:
2
0Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14424555
Постинги: 16899
Коментари: 9166
Гласове: 68007
Архив
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031