Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2011 19:00 - БОЙ ПРЕД ДЖАМИЯ В СОФИЯ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 11104 Коментари: 21 Гласове:
22

Последна промяна: 21.05.2011 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАПОЧВА СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ.ДА ЗАЩИТИМ РОДИНАТА СИ.ВИЖДА СЕ КАК ЕДИН ТУРЧИН АТАКУВА БЪЛГАРИ С ГОЛЯМА ТРЪБА.ПОСЛЕ ДРУГ ПЪРВИ ПОСЯГА,А НАШАТА БЪЛГАРСКА ЕНИЧЕРСКА ПОЛИЦИЯ АРЕСТУВА БЪЛГАРИНА,А НЕ ТУРЧИНА.ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ РОДИНАТА Е НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ.ПРОДАЖНИЦИ.ПРОДАВАТЕ РОДИНАТА СИ.НИКОИ НЕ ПРЕЧИ НА ТУРЦИТЕ ДА СИ ИЗПОВЯДВАТ РЕЛИГИЯТА.НАПРОТИВ ТЕ ПРЕЧАТ НА НАС,АМА НА ДЪРЖАВАТА НЕ Й ПУКА.НИКЪДЕ В ЦЪРКВИТЕ НЯМА ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ.БИЛ СЪМ В СОФИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ СЪЖАЛЯВАМ.АГРЕСИВНОТО ПРОПОВЯДВАНЕ НА ИСЛЯМИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ,КЪДЕТО ОФИЦИАЛНАТА РЕЛИГИЯ Е ХРИСТИЯНСТВОТО  НЕ ЗАСЯГА ДЪРЖАВАТА.ДЪРЖАВАТА НЕ Й ПУКА И ЗА СЕКТАТА НА ЧАЛГАТА ДАЖЕ ГИ ПООЩРЯВАТ.ТАКА ИМ Е ИЗГОДНО.
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ТАКОВА НЕЩО БЕШЕ СТАНАЛО В ЕВРОПЕЙСКА ФРАНЦИЯ КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА.ИЛИ В ГЪРЦИЯ ДА РЕЧЕМ.А ТУКА НЯКАКВИ СИ МЮФТИИ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ.СРАМ И ПОЗОР.А ЗАБРАВИХ И ЗА РУСИЯ.ТАМ ПЪК СЪВСЕМ ЩЯХА ДА ГИ ПРАТЯТ С КОСМИЧЕСКИ КОРАБ НА ЛУНАТА ЗАЕДНО С ДЖАМИЯТА ИМ."В една зверилница, толерантността е равна на самоубийство"Н.Хайтов
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТИДЕ СИ ЧОВЕКА.ОТИВАТ СИ И ДРУГИ КАТО НЕГО И НЯМА ДА ИМА ДРУГИ КАТО ТЯХ,ПОЧТИ.
 ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ СЕ БИХА ПОМЕЖДУ СИ ТУРЦИТЕ В ПАЗАРДЖИК ЛИ БЕШЕ.ТОГАВА МЕДИИТЕ УСЛУЖЛИВО НЕ ПИСАХА НИКАКВИ СТАТИИ.СЕГА ТУРЦИТЕ НАПАДНАХА И БЪЛГАРИ.А ПРЕЗИДЕНТА ГОЦЕ ВЪОБЩЕ КАК НЯМА СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
А НОВИНА ИЗЛЕЗЕ.КОЛА НА НСО ПРЕДИЗВИКАЛА КАТАСТРОФА.ТОЗИ ПЪТ ПРИЗНАЛИ,ЧЕ ШОФЪОРА ОТ НСО Е ВИНОВЕН.
МНОГО ИМ Е КЪСА ПАМЕТТА НА НЯКОИ.ЗАТОВА МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕННОТО ВИДЕО ОТ СЪБИТИЯТА ТОГАВА,КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НЕКА ВИ ПРИПОМНИ КАКВО УЖАСНО НЕЩО БЕШЕ ИЗВЪРШЕНО В ШУМЕН.ГЛЕДАИТЕ ВИДЕО НОМЕР 2.
ВМЕСТО ДА ГО АРЕСТУВАТ ТОЗИ ЮЗЕИРОВ НАШАТА МИЛА ПОЛИЦИЯ ГО ПАЗИ.АКО АЗ УТРЕ РЕША ДА НАПРАВЯ ПАРТИЯ ХИТЛЕР СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ЩЕ МЕ ПАЗИ.
МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ВИДЕО 3.А ЗА ВИДЕО НОМЕР 4 ДУМИ НЯМАМ.
НАВСЯКЪДЕ ПО МЕДИИ И САЙТОВЕ ИМА ГЕНОЦИД СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ.











Гласувай:
25



Спечели и ти от своя блог!
1. highvoltage - Циганите предизвикват конфликта, ...
20.05.2011 19:22
Циганите предизвикват конфликта, но сега ще видим дали медийте ще бъдат обективни.
цитирай
2. varg1 - Чакаи
20.05.2011 19:23
ти за обективност от продажници.Естественно,че ще изкарат българите виновни.Почти всички медии за платени и обслужват небългарски интереси.
цитирай
3. tutankhamon661 - Много точно.
20.05.2011 20:05
Някои хора имат претенции, че са цивилизовани, а нарочно карат болшинството да си трае. Именно това е подстрекаване. Само че надигнеш ли справедлив глас, веднага казват, че подклаждаш.
Днес пуснах най-обикновен текст, но някой е решил, че е расистки и го изтриха. Сега получавам съобщения с молба да пратя линк, понеже съм го публикувал в друг сайт.
Не може да казваш "Трай си, за да те доят", а в същото време да претендираш за цивилизованост. Някои хора не разбират значението на собствените си думи.
цитирай
4. phoenix2000 - В Европа
21.05.2011 09:14
В Европа не е разрешено да има молещи се извън джамиите, не са разрешени високоговорители. Джамиите им са обикновени сладкарници или кафета с малки изключения. В Германия също живеят окло 7-8% турци както в България, но не съм чул ходжа да пее по високоговорители???? В известен смисъл провокацията идва от страната на турците, защото принуждават българите да ги гледат и слушат как се молят. Как живеят тия хора около джамията???? Или ще бъдат принудени да се изселят и на тяхно място ще дойдат турци????
цитирай
5. varg1 - Аз
21.05.2011 10:43
не живея близко до джамия,но като вървя по пътя се чува.Все едно аз да сложа тонколони пред дома си и да надувам метъл музика.Ще им хареса ли на всички.
цитирай
6. tutankhamon661 - Колкото и да не ни харесва, в тази ...
21.05.2011 11:04
Колкото и да не ни харесва, в тази държава има нещо много сбъркано.
Израел - за да отидеш там, ще ти преровят всички дупки и ще ти се изсмеят, ако негодуваш.
Турция - същата работа.
Даже Румъния - скоро осъдиха невинен българин въпреки всички доказателства по делото.
Така правят по цивилизованите държави. А някои си позволяват да се барат на големите европейци, подкрепяйки несправедливостите.
Само ние, най-толерантните /без преувеличение/, вечно се оказваме подстрекатели.
За каква законност ми говорят, след като защитават именно онези, които не се съобразяват с никой? Не са глупави, а даже много умни и образовани. Остава да са платени. Други варианти няма.
Това е някакъв хорър. Стивън Кинг пасти да яде!
цитирай
7. varg1 - Нека Господ
21.05.2011 12:13
и Сатана прощават греховете на тези които работя срещу България.Аз не мога.
цитирай
8. buba4ko - нормално е :)
21.05.2011 13:04
Абе квото да си говорим, масата са страхливи офце, и затова вместо да кажат думата - "страхливи сме", казват "толерантни сме". Всичко е толкова просто...
Направо да правят джамия пред парламента и толкоз. дано тогава някоя овца се събуди.
цитирай
9. vmir - Защитата иска не по-малко ум от нападението.
21.05.2011 14:09
Как ще защитаваш родината от турчин с тръба??? Главата е дадена за мислене, а не за закачалка на шапката.
цитирай
10. enlil - Ехх...
21.05.2011 14:18
маскари има и сред едните, и сред другите...а трябва да има мир. Малък ли е хаосът в нашата държавица,който политиците създават...с омраза нищо няма да постигнем и още пет века ще теглим под робство,робувайки на самите себе си,на глупостта си и на подчинението на идиотщината,проповядвана отгоре... Долу на мръсните ислямисти,които мразят българи! Ние сме толерантна нация и сме спасявали много народи и сме ги числили като българи...но,ако те не искат да са такива и още повече...мразят своите спасители и братя - ВЪН!!!
цитирай
11. asthfghl - Извинявам се за повторението, можеш да премахнеш предния ми, по-съкратен коментар...
21.05.2011 15:00
Гледам всички бълват коментари по случая в Баня башъ в София и атаката на... хм, "Атака" и случилото се там. Та защо пък и аз да не кажа нещо, та да стане една хубава говорилня, а? Знам, че сега ще ме нападнат хор дюдюкащи "патриотари", но все пак...

Въпрос. Какво правеше тази тълпа озверели, облечени в черно люде в двора на джамията по време на молитва и защо толкова държаха да сложат високоговорители, та да се надвикат с ходжата? Нима това е нормалният начин да заявиш несъгласие с нещо? Или може би целта е била именно ненужно нагнетяване на напрежение с някаква цел?

И още един въпрос. Относно целта. Защо точно сега, преди изборите? Защо Волен, който доскоро беше вярното кученце на Бойко, изведнъж сам си изнамери поводи да мине в драстична опозиция и да поднови старите и позабравени навици на конфронтация? И защо точно сега, преди изборите, излезе от двегодишната си дрямка и започна да си намира начини да нагнетява положението, посредством изнамиране на мними вътрешни "врагове", по които неговите облечено в черно лумпени да могат да мятат тръби?

Мисля, че всички сме наясно с въпроса. За тези, които не са го гледали, препоръчвам филма "Да разлаем кучетата" - когато имаш натрупани сериозни проблеми, с които не искаш или не смееш да се занимаеш, а все някак трябва да отклониш вниманието от собствените си недостатъци, за да не ти се стоварят върху главата - има само един лесен изход. Търси проблеми другаде, а където не съществуват си ги изфабрикувай. И най-важното: винаги обвинявай "другите" за собствените си проблеми... и хората ще те последват! Е, поне повечето от тях. Тези, дето ги мързи да си размърдат мозъка и да се запитат: "абе, какво става всъщност тука?"

Всеки уважаващ себе си патриот (ама от истинските, не псевдо-то) би следвало да си зададе въпроса: ТОВА ли са хората, които представляват моите виждания? Или може би се опитват да ме вземат заложник и да ме употребят електорално - за пореден, N-ти път?
цитирай
12. reader1 - ДПС и АТАКА са двете страни на една и ...
21.05.2011 15:15
ДПС и АТАКА са двете страни на една и съща монета. Кому са полезни , освен на лидерите им и на кликата около всеки от тях . На всеки е ясно на какво се дължи активирането на Волен Сидеров. Но за конкретната демонстрация, не е ли редно да протестира пред кмета на София за това, че не се вземат мерки за забрана на молитви и разстилане на килимчета на тротоара пред джамията. Силата на високоговорителите на джамията също може да се заглуши само с един подпис на кметицата. Въпросът е защо това не се прави .
цитирай
13. varg1 - Аз
21.05.2011 15:18
не харесвам Атака защото играеха с Герб,но в този случай ги подкрепям.Изборите са много далече още така,че няма общо с това.Много от вас имат роднини извън България що не ги питате там как стои въпроса със джамиите.
цитирай
14. nestinar - Не харесвам Атака защото играеха с ...
21.05.2011 16:39
varg1 написа:
Не харесвам Атака защото играеха с Герб,но в този случай ги подкрепям.Изборите са много далече още така,че няма общо с това.Много от вас имат роднини извън България що не ги питате там как стои въпроса със джамиите.

Толкова си глупав,че не е истина!
Не разбираш ли,че Атака и ДПС са скачени съдове!Спонсорите им са едни и същи!
Гръцки и турски,и руски, и САЩ-служби и т.н.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И са с огромен паричен ресурс!
Тябва България да се разпарчетоса!Това е истината!Пример-запдните ни съседи!
А живели!
цитирай
15. asthfghl - 13.
21.05.2011 17:16
Напротив, точно навреме се случва, за да могат да се дистанцират достатъчно от ГЕРБ преди изборите. Разчитат на кратката памет на хората - имат достатъчно време чрез много викане да ги накарат да забравят как безрезервно подкрепяха управляващите с тъпото обяснение, че "всеки заслужава кредит на доверие" (което рязко контрастира с не-даването нито на ден кредит доверие на предните управляващи).

Що се отнася до джамиите по света, доста широка тема. Който е несъгласен с тях - има си цивилизовани начини да го изрази. Това, което в момента правят, се нарича "тролене" в реално време.
цитирай
16. haralanov - Да те попитам
21.05.2011 17:48
Ти как разбра,че атакуващият с тръбата е турчин?
цитирай
17. varg1 - Ти как разбра, че атакуващият с т...
21.05.2011 20:29
haralanov написа:
Ти как разбра,че атакуващият с тръбата е турчин?

Ще излязат още клипове мисля ще гледам пак и ще ти кажа кои какво прави.
цитирай
18. varg1 - Коментари
21.05.2011 22:03
на турски сепаратисти няма да бъдат одобрявани.
цитирай
19. varg1 - Чета
21.05.2011 22:34
сега,че срещу двама симпатизанти на Атака има повдигнати обвинения понеже са арестувани,обаче за нападениято срещу депутатката Деница еди каква си срещу неизвестен извършител.Е защо турците не бяха арестувани,а само българите?Нашата полиция за Турция ли работи?
цитирай
20. megafon - Удобрявам твойта
23.05.2011 02:25
позиция. Утре и аз ще се изкажа по въпроса, но няма да бъда толкова толерантен и мек като теб.
цитирай
21. varg1 - Тука един гражданин
01.06.2011 08:11
много добре написал

Закон за обществения ред:
(2) При провеждането на спортни и други масови прояви на открити и закрити съоръжения (стадиони, спортни зали), както и на други обществени места, се забранява:

1. внасянето на огнестрелно или хладно оръжие, както и на други предмети, предназначението или употребата на които би застрашила обществения ред, живота и здравето на присъстващите.

Закон за обществения ред:
Чл. 2. (1) На обществени места и в частни имоти, находящи се на територията на СО, се забранява викането, шумният говор, пеенето, свиренето и създаването на неестествен шум, използването на озвучителни системи и други електронни устройства, нарушаващи обществения ред и спокойствието на гражданите, включително и за религиозни, политически и търговски цели .


Закон за обществения ред:
Чл. 7 Забранява се извършването на непристойни действия на обществени места нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото и личността.
Чл. 23 Забранява се повреждането и промяната на пътните, тротоарните, градинските и паркови настилки и съоръженията; на телефонните обществени апарати, съоръжения и кабини; на заслоните по спирките на обществения транспорт; на обществените чешми, уличните хидранти, уличните, подлезните и парковите осветителни тела и съоръжения; на съдове за смет; на афишните съоръжения и площи, на скулптурно-декоративните фигури и елементи; на обществените тоалетни, сгради и огради; на противопожарните съоръжения, пътни знаци, табели, указатели, светофари, ограждения, съоръжения, превозни средства, както и на всякакви други общински имоти.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20206940
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930