Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2010 11:00 - КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ ИДВА
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 26309 Коментари: 65 Гласове:
38

Последна промяна: 02.04.2010 19:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЩОМ КАТО ДЪРЖАВА ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ СЪЗДАВА ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ЕДИН ОТ НАЙ-СВЕТЛИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ ВЕЛИК ДЕН В ГРАД ШУМЕН ЗНАЧИ С БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ.
МОЯТ ВЕЛИК ГРАД НЯМА ДА ПАДНЕ ОТНОВО ПОД ТУРСКО РОБСТВО ДОРИ ТОВА ДА СТРУВА ЖИВОТА МИ.
А МЕЖДУ ДРУГОТО АЗ ТАМ ТУРЦИ НЕ ВИДЯХ.САМО ЦИГАНИ БЯХА.ОСВЕН ПОЛИЦИЯТА,КОЯТО БЕШЕ НА ВСЯКА КРАЧКА В РАДИУС ОТ ПОЛОВИН КИЛОМЕТЪР ОКОЛО ХОТЕЛ ""ШУМЕН"" ИМАШЕ И ЧАСТНА ОХРАНА ПРЕД ХОТЕЛА.ПО ЕДНО ВРЕМЕ ИЗЛЕЗЕ ТОЯ ЮЗЕИРОВ ЛИ Е КАКЪВ Е С ФЕС НА ГЛАВАТА И МАХАШЕ С РЪЦЕ.
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ ДОШЛИ И ОТ ДРУГИ ГРАДОВЕ,ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ТАКИВА ДОЛНИ ИЗЯВИ.
АЗ ЛИЧНО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ТАЗИ ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ С БЪЛГАРИЯ И В ЧАСТНОСТ С МОЯ ВЕЛИК ГРАД.ТУРСКИ ТЕРОРИСТИ КАТО ТОЯ ЮЗЕИРОВ,АХМЕД ДОГАН И.Т.Н. НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ.

 


Тагове:   България,


Гласувай:
39



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. ninaantonova - Стига бе, я дай малко позитивизъм!
02.04.2010 11:08
Идват празници, Велики, усмихни се и дай възможност емоцията, позитивната да те грабне, че да не те изпусне. Весели празници. :)
цитирай
2. varg1 - Позитивизъм
02.04.2010 11:10
ще има,когато видя и последният турски крак да напуска границите на България
цитирай
3. djgator - браво
02.04.2010 11:13
Поздрави за позицията ти!!
цитирай
4. анонимен - nasko4445
02.04.2010 12:24
Не, турците трябва да напуснат България, а онез чийто основно занятие е правенето на закони! Защо Германия - може да откаже на Ердоган - турски училища , а наш`те творци на "закони" - дремят в парламента!
цитирай
5. анонимен - Санде - Немой, брате...
02.04.2010 12:30
Ти си нужен на всички, на България.
Нека си правят партийки.
Нали го видя Янето.
цитирай
6. raders - недей
02.04.2010 12:51
не се коси, няма страшно. те тези партии са ала-бала
цитирай
7. bamby13 - Абсолютно против съм създаването ...
02.04.2010 13:54
Абсолютно против съм създаването на такава Партия. Но ми се струва леко пресилено това за последният турски крак. Доган и обкръжението му са крадлива, нечистоплътна сган, но обикновените турци са нормални хора като теб и мен. Бачкат си, плаща данъци и т.н. Гоци и той е продажник, значи ли това че и аз и ти сме боклуци. Аз си мисля, че НЕ
цитирай
8. анонимен - де да можеше всички българи да са ...
02.04.2010 14:30
де да можеше всички българи да са като теб националисти щяхме да сме много нопред и да се държим един друг а не да се плюем и закопаваме един друг. вънка турците от България мисля че 500 години достатъчно ги търпяхме и сега да ни се подиграват такива "уроди" защото не бих ги нарекла хора(никъде в Корана не се споменава незачитането на другите Богове даже напротив) а тия мухлувци от ОТОМАН дори не са мюсулмани те са безбожници което е по-голямото зло хора без вяра и ценности.
цитирай
9. анонимен - Нямам нищо против турците да си ж...
02.04.2010 14:32
Нямам нищо против турците да си живеят тук но като най-обикновени хора.Останали са след освобождението ,останали,но да им се дават неограничени права спекулирайки зад паравана на демокрацията -сори господа политици ,идеолози и всякакви измислени защитници на правата на човека ,като че ли тук ги ебем ,бием ,колим и какво ли не още ,което се знае от 100 г.насам че те са сповече права от нас.Те са наши поробители,остатъци от османско време ,те са ни избивали,асимилирали и т.н и т.н. и не може да имат претенции за повече права от тия които са им равни с правата на всички в тая държава.Не ме интересува педерастията че били граждани на р.България и видите ли трябвало да участват в управлението и.Не.Няма нужда.Имат право само да живеят свободно като всички нас ,а като не им отърва да си ходят в майката Турция.Мерси от такива добронамерени малцинства.Не може да са били завоеватели и сега да се пдиграват по време на избори ,те да ни определят какво ще става.Те дори не трябва да гласуват.Ако искат да гласуват ,да се прекръстят и да се самоопределят като Българи ,а не с т.н. турско самосъзнание.Това кой идиот го измилси не знам.Или си българин или си турчин ,какво ще ми мият очите пред света с т.н. Български граждани с турско самосъзнание.Ей политолози,идеолози,политици и всички педерасти които сте яхнали измислени идеи да се мазните на Америка,Англия и на Анкара. ,кого лъжете и омайвате бе.Кръвта вода не става.Те си ни превземат без бой бе шибаняци такива. ,какви ги дрънкате в корумпираните си глави ,дупедавци такива.И да добавя:-те и циганите с тяхната раждаемост-бе майка ви циганска дето ви размножи оня Тотю Кратуню(Т.Живков),те тия са една голяаааама бомба .Ми спрете им раждаемостта бе.Не ходели на училище .Ми има лесно-няма детски,а ако има нашите Българки да вземат детски много по-големи от циганките и това е.Защо.Ми защото нашите деца докато учат за средно и висше образовяание гадната циганска смрад маа кючеци и се ебе на тумби,нашите деца учат и не могат да ражда.
цитирай
10. анонимен - neeeeeeeeee
02.04.2010 14:34
усещам лека параноя................ има място за всички под слънцето ,така че забрави какво се е случило преди толкова години,хората които сега живеят там едва ли гледат на нас като на евентуална тяхна колония ,така че не се напрягай ,а празнувай. Вярвай в хората и в добротата им :))))))))))
цитирай
11. анонимен - Каква добрта може да има в народ к...
02.04.2010 15:25
Каква добрта може да има в народ който ни е клал и изнасилвал жените ни бе?!Вие сте загубеняци.ТОЛКОВА СА НАГЛИ ТИЯ ВМИРИСАНИ ТУРЧИЛЯ, ЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ В МЕСЕЦА МИ ИДВА ИДЕЯТА ДА ВЗЕМА ЕДИН КАЛАШНИКОВ ТА ДА ГИ ПОЧНА И ДА ГИ ИЗБИЯ ДО КРАК.Имам съседи турци, които живеят шест месеца в турция и шест в България.Детето им е първи клас, и като си кара велосипеда по улицата, вика след почти всеки българин - гяур, или домус.Гад мръсна!!!Нито един турски крак в България.
цитирай
12. анонимен - Стига примиренчество
02.04.2010 15:27
С Българското може да не свърши, но с територията България е възможно. Особенно, като има такива позитивисти, които обаче при наистина такава опасност появена, или предатели, или са турци, посрещащи Анадолците с добре дошли, или исторически неграмотни плямпаджии - първи бегълци, където им падни, или са потенциални предатели на всичко Българско. Тези последните са най-опасни за род и държава.
цитирай
13. анонимен - ZZD
02.04.2010 15:43
ZAKON ZA ZA6TITA NA DARJAVATA -TRJBVA DA VLEZE V SILA KOLKOTO SE MOJE PO SKORO,A S TAKIVA JLOVI PREDSKAZANIA-AIDE STIGA.ZVU4I TUPO.BALGARIA TEPARVA 6TE STAVA VSE PO SILNA I VLIATELNA.A VIE TAM PO 6UMEN VZEMETE DA SI KONTROLIRATE CIGANJTA,PRAVJT SE NA TURCI I PRAVJT ZOLUMI.
цитирай
14. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.04.2010 15:54
По темата
http://voinyt.blog.bg/drugi/2009/05/26/evala-na-avstraliicite-moje-bi-vsichki-triabva-da-se-pouchim.339968
цитирай
15. анонимен - турските партии стават две, т. е. ...
02.04.2010 15:59
турските партии стават две, т.е. гласовете им се разпределят по-малко и загиват на изборите
цитирай
16. анонимен - след като насилствено сменихте ...
02.04.2010 16:13
след като насилствено сменихте турските имена със славянски на честните, трудолюбиви турци после ги изгонихте принудително за 24 часа и сега се чудите какво да правите със циганите.Бог да вие на помощ но помнете, че турците никога не са били враг на България и българския народ, това е болното ви въображение
цитирай
17. анонимен - Нека и последният турски крак да ...
02.04.2010 16:17
Нека и последният турски крак да напусне България! замислихте ли си какво ще стане след това.Ще си останете само с братята цигани.Те мързеливиб вие мързеливиб какво ще прави бедна българия.Не бъдете толкова шовинисти и пък и ако погледе в миналото и вашия произход е турски
цитирай
18. анонимен - gadjali
02.04.2010 16:18
turcite na sapun v bg...mamkaim mrasna gadna mrazagi
цитирай
19. varg1 - Нека и последният турски крак да ...
02.04.2010 16:22
анонимен написа:
Нека и последният турски крак да напусне България! замислихте ли си какво ще стане след това.Ще си останете само с братята цигани.Те мързеливиб вие мързеливиб какво ще прави бедна българия.Не бъдете толкова шовинисти и пък и ако погледе в миналото и вашия произход е турски


Отивай в Анадола и не се обяснявай ве амуджа.
цитирай
20. анонимен - Реалност
02.04.2010 16:25
Това което сега се случва е резултат от безхаберието и простотията на минали правителства в стремежа си да вземат всички гласове на даден електорат създадоха партия която в последствие стана неуправляема и мутира в злокачествено образувание което трови и унищожава всичко в пределите на РБ.За съжаление държавата умира , липсата на адекватни деиствия на органите , разузнаването означава че всичко е оставено на самотек или още по-лошо - битката да е изгубена преди да е започнала.От тук нататък ще става все по зле , това е началото на края.Ще бъдем свидетели на тежки и трагични събития , няма как да не е болезнено да наблюдаваш как ти превземат и унищожават родината и я превръщат в едно пустеещо гето.Какъв е изхода ли ? Дилемата е емигриране или да ловим тоягите да си върнем държавата.За разлика от предишните воини сега никой няма да дойде да ни помага , по-скоро могат да дойдат да ни пречат.Но каквото и да направим вече е много късно , всичко е вече загубено/за съжаление/.
цитирай
21. malinko69 - ....
02.04.2010 16:49
по мирен път явно няма да стане...кръв трябва да се лее...
цитирай
22. varg1 - Всяка
02.04.2010 16:54
велика цивилизация е изчезнала.Маи че времето на България изтича.
цитирай
23. анонимен - абе хора, вие четете ли се след като ...
02.04.2010 17:07
абе хора, вие четете ли се след като пускате смешните ви коментари... България винаги ще си стои на политическата карта на света без значение какво и е населението-турци,цигани или българи.Вие сте се научили да гледате винаги лошото в хората,а защо не гледате доброто?Като сте големите патриоти защо не се вдигнете на протест?Като българите сме големи умници защо за толкова години не успяхме да хванеме Доган... Защо изобщо сте тръгнали да се биете след като и вие не знаете за какво?? Ей тфа чувството за стадото е много силно... на където са всички овце натам съм и аз...Просто сте толкова смешни отстрани с вашия изкуствен патриотизъм,че чак ми се повръща...Големите патриоти,ама си изхвърляте боклука на улицата... биете се че в държавата живеят турци и цигани,а не гледате че и вие не сте по-долу от тях...По-добре не пишете такива излагащи коментари, за да не ви се смеят хората...Упс вие не плащате данък "Обществено мнение",но като някой говори за вас,ходите да се разправяте се 1 е дошъл края на света.Колкото до емиграцията- и да излезнеш в чужбина,като те чуят че си бг,без значение колко си кадърен,се държат с теб сякаш си най-големия обитак,живееш като най-големия мангасар,и си идваш в бг се 1 си цар и всички са ти длъжни...Е аре стига щото ми писна да гледам турбо- гъзари =клошари по улиците, седнали зад комп,пишейки за патриотизъм и борба,неможещи да си напишат една молба за работа като хората...
цитирай
24. varg1 - абе хора, вие четете ли се след като ...
02.04.2010 17:14
анонимен написа:
абе хора, вие четете ли се след като пускате смешните ви коментари... България винаги ще си стои на политическата карта на света без значение какво и е населението-турци,цигани или българи.Вие сте се научили да гледате винаги лошото в хората,а защо не гледате доброто?Като сте големите патриоти защо не се вдигнете на протест?Като българите сме големи умници защо за толкова години не успяхме да хванеме Доган... Защо изобщо сте тръгнали да се биете след като и вие не знаете за какво?? Ей тфа чувството за стадото е много силно... на където са всички овце натам съм и аз...Просто сте толкова смешни отстрани с вашия изкуствен патриотизъм,че чак ми се повръща...Големите патриоти,ама си изхвърляте боклука на улицата... биете се че в държавата живеят турци и цигани,а не гледате че и вие не сте по-долу от тях...По-добре не пишете такива излагащи коментари, за да не ви се смеят хората...Упс вие не плащате данък "Обществено мнение",но като някой говори за вас,ходите да се разправяте се 1 е дошъл края на света.Колкото до емиграцията- и да излезнеш в чужбина,като те чуят че си бг,без значение колко си кадърен,се държат с теб сякаш си най-големия обитак,живееш като най-големия мангасар,и си идваш в бг се 1 си цар и всички са ти длъжни...Е аре стига щото ми писна да гледам турбо- гъзари =клошари по улиците, седнали зад комп,пишейки за патриотизъм и борба,неможещи да си напишат една молба за работа като хората...


Напускаи България.Тук не си желан.отивай при братят си в Анадола.
цитирай
25. teachme - понеже живеем в свободна държава
02.04.2010 17:21
затова ще си кажа мнението не като АНОНИМЕН, както повечето, писали горе.
Какви са тия измислени партии, кому е нужно това постоянно противопоставяне на етноси...не ги е срам! Все едно някой да разреши на българите в чужбина, които са много вече навсякъде, да си спретват разни партии, е няма как да стане. Подкрепям те, защото 20 г. живях в Т-ще, в Шумен съм учила, обичам този град:) а родом съм от Русе...все градове, където има много турци, знам как е! В Т-ще съкратиха мен от работа, за да остане колежка туркиня, много са подобните случаи, всички го знаят това...
прав си страх ни е...затова сме на тоя хал, но все пак съм и учителка, а като такава дълги години съм работила с дечица турчета и циганчета, не съм против тях, а срещу ето такива прояви на родителите им...има и още...но точно днес ли трябва да говорим по такива болезнени теми...
Все пак...светли и хубави празници, varg1:)

цитирай
26. varg1 - затова ще си кажа мнението не като ...
02.04.2010 17:22
teachme написа:
затова ще си кажа мнението не като АНОНИМЕН, както повечето, писали горе.
Какви са тия измислени партии, кому е нужно това постоянно противопоставяне на етноси...не ги е срам! Все едно някой да разреши на българите в чужбина, които са много вече навсякъде, да си спретват разни партии, е няма как да стане. Подкрепям те, защото 20 г. живях в Т-ще, в Шумен съм учила, обичам този град:) а родом съм от Русе...все градове, където има много турци, знам как е! В Т-ще съкратиха мен от работа, за да остане колежка туркиня, много са подобните случаи, всички го знаят това...
прав си страх ни е...затова сме на тоя хал, но все пак съм и учителка, а като такава дълги години съм работила с дечица турчета и циганчета, не съм против тях, а срещу ето такива прояви на родителите им...има и още...но точно днес ли трябва да говорим по такива болезнени теми...
Все пак...светли и хубави празници, varg1:)



Радвам се за теб.НИкога не бива да ни е страх да бъдем българи.
цитирай
27. spasunger - "Краят на България идва" --
02.04.2010 17:50
-- Това май съм го чувал ... около 254951 пъти.
цитирай
28. varg1 - -- Това май съм го чувал. . . около ...
02.04.2010 17:58
spasunger написа:
-- Това май съм го чувал ... около 254951 пъти.


Кажи и колко пъти си го чел
цитирай
29. анонимен - Реалност
02.04.2010 18:03
анонимен написа:
абе хора, вие четете ли се след като пускате смешните ви коментари... България винаги ще си стои на политическата карта на света без значение какво и е населението-турци,цигани или българи.Вие сте се научили да гледате винаги лошото в хората,а защо не гледате доброто?Като сте големите патриоти защо не се вдигнете на протест?Като българите сме големи умници защо за толкова години не успяхме да хванеме Доган... Защо изобщо сте тръгнали да се биете след като и вие не знаете за какво?? Ей тфа чувството за стадото е много силно... на където са всички овце натам съм и аз...Просто сте толкова смешни отстрани с вашия изкуствен патриотизъм,че чак ми се повръща...Големите патриоти,ама си изхвърляте боклука на улицата... биете се че в държавата живеят турци и цигани,а не гледате че и вие не сте по-долу от тях...По-добре не пишете такива излагащи коментари, за да не ви се смеят хората...Упс вие не плащате данък "Обществено мнение",но като някой говори за вас,ходите да се разправяте се 1 е дошъл края на света.Колкото до емиграцията- и да излезнеш в чужбина,като те чуят че си бг,без значение колко си кадърен,се държат с теб сякаш си най-големия обитак,живееш като най-големия мангасар,и си идваш в бг се 1 си цар и всички са ти длъжни...Е аре стига щото ми писна да гледам турбо- гъзари =клошари по улиците, седнали зад комп,пишейки за патриотизъм и борба,неможещи да си напишат една молба за работа като хората...

Никой не е казал че ще изчезне България , по скоро ще изчезнат Българите като етнос а РБ ще остане само географско понятие в историята/ако не и сменят името разбира/.Ако искаш да видиш бъдещето какво ще е след 10-20г. гледай 1 филм - Black Hawk Dawn , това е точното изображение на деиствителноста която ни очаква.С думи да искам няма да мога така да го опиша но филма е много точен.А оцелелите Българи ще емигрират в човешки държави - тук просто ще бъде циганска пустош и воюващи племена чакащи камиони с помощи от човешките държави.
цитирай
30. galina1 - Здравейте.
02.04.2010 18:11
Искам да припомня едни думи на Васил Левски, които гласят следното: "В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско. В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, нито вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и самите турци..

В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето". Всеки ще си служи по вярата и законно ще се съди както българинът, така и турчинът. Свобода и чиста република.

Левски до чорбаджията Ганчо Милев
в Карлово, 10.05.1871 г."
----------------------------
Надявам се хората да се чувстват преди всичко българи, независимо каква етнос са те. Всички сме на една земя наречена БЪЛГАРСКА.
цитирай
31. анонимен - Българче
02.04.2010 18:45
На всеки млад българин, на когото му е присърце общото българско благо, препоръчвам да се образова, да стане влиятелна личност и да работи в посока въздигане на българщината.

Викането на "България над всичко" или развяването на български знамена по мачове, няма да помогне особено. Да, хубаво е да ги има понякога, обаче ако говорим за истинско въздигане и обединение на българите(а съответно и на България), трябва да действаме в друг план - образование и култура.
цитирай
32. анонимен - Момче,
02.04.2010 19:05
глупав ли си?
цитирай
33. varg1 - глупав ли си? Мене ли питаш бре. ...
02.04.2010 19:06
анонимен написа:
глупав ли си?


Мене ли питаш бре.Аи кажи умния за какво става въпрос
цитирай
34. chitatel - до galina1
02.04.2010 19:16
Да се чувствали българи, без значние от какъв етнос са. И аз като варг1 съм от тоя край и като гледам как се се зачувствали българи ми се реве. Кой турчин се е почувствал българин (нищо че много от тях им личи какви турци са - сини очи, светла кожа и т.н.). Никога един човек, който е от друг етнос и знае това не може да "се чувства" българин и да бъде българин. Българинът си е българин, турчинът си е турчин, циганинът си е циганин. Българин не е равно на български гражданин, разликата е огромна, разликата е етническа, културна и историческа. Но за да си говорим първо трябва да знаем елементарни неща, нали?
цитирай
35. chitatel - ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ - ПЕТ ...
02.04.2010 19:17
ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -
ПЕТ ПРЪСТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,
ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,
КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД.

ЧЕ ТУКА СЕ РАЖДАШЕ ИЗГРЕВА,
ПОНЕСЕН ОТ БУЙНИ КОНЕ
И ГРЕЙ НАД ЗЕМЯТА НИ ГИЗДАВА
ТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ДО ДНЕС.

ОТТУКА ЗАПОЧВА ЗЕМЯТА НИ -
ОТ РАЛО НА БЕДЕН ОРАЧ,
ОТ ХАПКИТЕ СУХИ, ПРЕСМЯТАНИ
И ТЪЖНИТЕ ПЕСНИ ПО ЗДРАЧ.

ЧЕ ТУКА СЕ РАЖДАШЕ ИЗГРЕВА,
ПОНЕСЕН ОТ БУЙНИ КОНЕ
И ГРЕЙ НАД ЗЕМЯТА НИ ГИЗДАВА
ТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ДО ДНЕС.

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

ЧЕ ТУКА СЕ РАЖДАШЕ ИЗГРЕВА,
ПОНЕСЕН ОТ БУЙНИ КОНЕ
И ГРЕЙ НАД ЗЕМЯТА НИ ГИЗДАВА
ТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ДО ДНЕС.
цитирай
36. анонимен - Българче
02.04.2010 19:25
34, прав си.

Според новите демократични закони българин е всеки с българско гражданство. Това е абсурдно.

Ето защо говоря за образоване и издигане в социалноикономическо ниво на българите, които ги е грижа. Ако в парламента имаше повече родолюбиви българи едва ли щяха да се прокарват подобни закони.
цитирай
37. chitatel - Това горното за невежите е химна на ...
02.04.2010 19:26
Това горното за невежите е химна на Шумен.

А за госпожата/госпожицата, която обича да цитира Апостола:

* т.4. Ние желаем щото тая земя, която е населена с Българи да се управлява по Български, т.е. съобразно с нравите, обичаите и характера на Българския народ ...
* т.5. Ние не желаем чуждото, т.е. онова що не е наше, но не можем да дадем и другиму своето.
* т.7. ... Ние не желаем да владеем над другиго и затова не позволяваме да ни владеят и другите.
* т.8. Ние причисляваме в числото на нашите врагове и противници и ония български изроди и чорбаджии, които пречат на народната ни цел и ще ги преследваме навсякъде и винаги.

Из програмата на Български Революционен Централен Комитет (БРЦК)
Съставител: Васил Левски
цитирай
38. анонимен - van turcite ot bg
02.04.2010 19:29
giveya v london ot 13 godini tova koeto 4aka bulgaria s tezi tur4ulya tuk go ima v deistvitelnost, na 4ernite maimuni ni6to ne mogat da im kagat a te sa nai - dolnata sastavka na ob6testvoto kradat , narkotici , ubivat i vsi4ki na pomo6ti , koito rabotyat vse sa ohrana ili podobno koeto ne e svarzano s mnogo rabota . tova li tryabva da ya spoleti na6ata rodina tolkova li ne se nameri svesten balgarin dago premahne tozi urod dogan i vsi4ko 6te6e da se zabravi za 12 4asa . vdignete se bratya bulgari .
цитирай
39. анонимен - А ПОИСЛИЛ ЛИ СИ Е НЯКОЙ ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е СЦЕНАРИЙ НА ДОГАН?
02.04.2010 19:34
В ТОЗИ МОМЕНТ, ДОГАН Е АТАКУВАН ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СИ ДОРИ ОТ БИВШИ САПАРТИЍЦИ. НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЛКО ДОБЪР СТРАТЕГ Е ТОЍ! КАКВО ПО ЛЕСНО ОТ ТОВА /КАТО НИ ПОЗНАВА ЩО ЗА ХОРА СМЕ,КОЛКО ЛЕСНО СЕ ПОДВЕЖДАМЕ ПО ВСЯКА ПОДАДЕНА НИ ОТ МЕДИИТЕ-ПРОДАЖНИЦИ ПРОВОКАЦИЯ/ И НИЕ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ БАЛЪЦИ СЕ ХВАЩАМЕ ЗА ХОРАТА КОЍТО ИМАТ НАЍ-МАЛКО ВИНА ЗА ТОВА!
МОЕТО МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ДОКАТО НЕ СЕ МАХНЕ ДОГАН ОТ ПОЛИТИКАТА И НЕ СЕ ВКАРА В ЗАТВОРА /НО НЕ НА СВОБОДЕН РЕЖИМ/ НЕЩАТА НЧМА ДА СЕ ОПРАВЯТ.
цитирай
40. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.04.2010 19:44
анонимен написа:
абе хора, вие четете ли се след като пускате смешните ви коментари... България винаги ще си стои на политическата карта на света без значение какво и е населението-турци,цигани или българи.Вие сте се научили да гледате винаги лошото в хората,а защо не гледате доброто?Като сте големите патриоти защо не се вдигнете на протест?Като българите сме големи умници защо за толкова години не успяхме да хванеме Доган... Защо изобщо сте тръгнали да се биете след като и вие не знаете за какво?? Ей тфа чувството за стадото е много силно... на където са всички овце натам съм и аз...Просто сте толкова смешни отстрани с вашия изкуствен патриотизъм,че чак ми се повръща...Големите патриоти,ама си изхвърляте боклука на улицата... биете се че в държавата живеят турци и цигани,а не гледате че и вие не сте по-долу от тях...По-добре не пишете такива излагащи коментари, за да не ви се смеят хората...Упс вие не плащате данък "Обществено мнение",но като някой говори за вас,ходите да се разправяте се 1 е дошъл края на света.Колкото до емиграцията- и да излезнеш в чужбина,като те чуят че си бг,без значение колко си кадърен,се държат с теб сякаш си най-големия обитак,живееш като най-големия мангасар,и си идваш в бг се 1 си цар и всички са ти длъжни...Е аре стига щото ми писна да гледам турбо- гъзари =клошари по улиците, седнали зад комп,пишейки за патриотизъм и борба,неможещи да си напишат една молба за работа като хората...


Ние молба за работа си я пишем много добре даже. За разлика от теб и повечето като теб, дори знаем какво означава съкращението CV и че всъщност то си има и българска думичка- автобиография. А че в чужбина ни гледат с лошо око- така е, защото там първи отидоха гнусните цигани, крадат навред и ни докараха "хубавата" слава. Те са същите които живеят като клошари по улиците и вместо да работят мрънкат, че имали 5 деца и не можели да ги изхранят. А ти като не си турбогъзар- скъсвай си гъза, давайки го на цигани и турци, лигавейки се край тях.
цитирай
41. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.04.2010 19:48
Пък ако ти се случи да отскочиш до някое родопско село и ти откажат да ти продадат хляб, защото не можеш да си го поръчаш на турски (това е действителност, а не виждане за бъдещето), пак ще си поговорим.

Ае- тея капути кога са сложили ограничение на дължината на мненията...пак тъпотии...

39- всичко е сценарий на някого, дали на ага Мехмед или на друг, все тая. Хората си правят експерименти за да видят кк ще реагираме, когат тръгнат сериозно да си вършат работата, а ние смучим пишки и говорим за толерантност.
цитирай
42. анонимен - Цъцъц
02.04.2010 19:55
Цитат: 38. анонимен - van turcite ot bg

Май някои хора много се вживяват, даже повече отколкото трябва. След като живееш в Лондон от 13 години време ти е да се върнеш в България да поживееш тук. Когато се върнеш тогава ще имаш правото да изказваш подобни мнения.
цитирай
43. galina1 - Това горното за невежите е химна на ...
02.04.2010 19:59
chitatel написа:
Това горното за невежите е химна на Шумен.

А за госпожата/госпожицата, която обича да цитира Апостола:

* т.4. Ние желаем щото тая земя, която е населена с Българи да се управлява по Български, т.е. съобразно с нравите, обичаите и характера на Българския народ ...
* т.5. Ние не желаем чуждото, т.е. онова що не е наше, но не можем да дадем и другиму своето.
* т.7. ... Ние не желаем да владеем над другиго и затова не позволяваме да ни владеят и другите.
* т.8. Ние причисляваме в числото на нашите врагове и противници и ония български изроди и чорбаджии, които пречат на народната ни цел и ще ги преследваме навсякъде и винаги.

Из програмата на Български Революционен Централен Комитет (БРЦК)
Съставител: Васил Левски

--------------------------
Ти добре, че го цитираш, ама вземи го разбери.
цитирай
44. varg1 - Така
02.04.2010 20:02
тука искам да отговоря на последните две мнения.
Аз не опрадвам хората,който напускат своята родина.И второ хора,който незнаят какво е България не са българи.
цитирай
45. chitatel - до галина1
02.04.2010 20:05
Аз съм го разбрал. Искам България да се управлява по български, искам нашето да си е наше и не го давам. Не искам да ме управляват турци и предатели еничари. Други въпроси?
цитирай
46. frustrated - а тай..
02.04.2010 20:29
Мноооооого правилно ...ама сами си го правим..
има ли в Турция подобно нещо?! ..Накрая всъщност ние ша си духаме супата ..
цитирай
47. galina1 - varg1
02.04.2010 20:31
От филма Хан Аспарух: „Тази пръст от Велика България ще остане тук, завинаги. Кръвта на моите мъртви войни я иска. Преди години Великият Хан Кубрат повели: Българите да намерят нова родина. Вие изпълнихте неговата воля. Аз, Хан Аспарух, обявявам тази земя за държава на българите. И нека тези, които идват след нас и носят нашето име – я обичат и пазят. КАЗАХ!!!”
------------------
Дано!!! Повече няма какво да кажа. Навремето обаче, същият този Хан е успял да обедини различията в една обща държава наречена БЪЛГАРИЯ. Толкова от мен. Много хора знаят какво е България, въпроса е кой какво иска да направи за тази БЪЛГАРИЯ!!! Големи думи не са необходими. Левски също е бил за обединение народно. Успех от мен.
цитирай
48. galina1 - ...
02.04.2010 20:41
Трябваше да свърша с това, песента на Епизод с име "Аспарух". Любима ми е.

Ето я земята, сякаш Бог,
Всесилния владетел на Небето,
я даде на народа ми в Оброк,
след дългите страдания,
И ето – аз вземам шепа пръст на свойта длан.

Аз влизам в бой с великата империя,
За правото да бъда твой земя
Като изгубен бащин край намерена
По волята на Тангра и рода

Как дирих те през пясъчни пустини,
През речни прагове и равна степ,
как с парещата жажда за Родина,
прегазих Дунав и целунах теб

Петима бяхме синове-орли,
От царственото семе на Кубрат,
Преди смъртта си, татко ни закле, да се държим задружни брат до брата,
За да не скърши буря нашите криле

Аз прогласявам новата държава
Със знамето забодено в пръстта,
На падналите в тая битка – слава!
На живите – венецът на честта.

Преведох през пустинята народа
През дързък нрав на чуми и стрели
Кубрате, татко мой, стани от гроба,
да видиш как духът ми дава плод.

Заклевам се, в тривързения ремък,
във всяко късче българска трева,
Земята си от Бога и от кремък,
Ще браня с острието на гнева

Заклевам се, да бъда твой, земя!

Уникална песен.
цитирай
49. chitatel - Николай Хайтов : "В един зв...
02.04.2010 20:45
Николай Хайтов : "В един зверилник - толерантност е равно на смърт!"
цитирай
50. анонимен - Действайте
02.04.2010 22:03
Казах Ви, с патетизъм и словоизлеяния не става....създайте в противовес на О.Т.О.М.А.Н,българска партия Х.И.Т.Л.Е.Р,нали знаеш какво значи...? 500 дейни българи в Шумен няма ли да се намерят...!?
цитирай
51. анонимен - МОЖЕ ЛИ ТАКА
02.04.2010 22:06
ЗАЩО СЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТАКИВА СВОЕВОЛИЯ?ЩО ЗА СТРАНА СМЕ?В НАЩИЯ ГРАД НЕ СМЕЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ СЛЕД 21Ч - СТАВА ВЪПРОС ЗА ШУМЕН!ТИЯ МАНГАЛИ ДЕБНАТ И СУТРИН РАНО ПО СПИРКИТЕ!ХОДЖИТЕ ИМ ПЕЯТ С ВИСОКО ГОВОРИТЕЛИ ПО ЦЯЛ ДЕН И НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ КАЗВА!КОГАТО ПРАВЯТ ЦИГАНСКИТЕ СИ СВАТБИ ПО ТРИ ДНИ ТРЕЩЯТ ФОЕРВЕРКИ ПОСРЕД НОЩ И РАЗНИ ЦИГАНОРИ ПЕЯТ ДОКОГАТО СИ ИСКАТ И НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ!КАТО ПРИБАВИМ И ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ НОН СТОП ПО ВСИЧКИ ПРОГРАМИ - ЧОВЕК ДОБИВА ЧУВСТВОТО ЧЕ ЖИВЕЕ В АНАДОЛА!ЩО ЗА ШАНТАВА ДЪРЖАВА СМЕ????
цитирай
52. baletlnetpepas - супер
02.04.2010 22:21
кога ще дойде, за да не го изпусна
цитирай
53. varg1 - кога ще дойде, за да не го изпусна...
02.04.2010 22:24
baletlnetpepas написа:
кога ще дойде, за да не го изпусна


Питаи сайта http://www.deathclock.com/
цитирай
54. анонимен - Стига
02.04.2010 22:29
Ма наистина ли вярваш на това което си написал.България е оцеляла на 500 години войни и кланета.Само извънземни не са опитвали да ни унищожат и пак сме живи.Идва празники ако си наистина Християнин гледаи по ведро,пак ще оцелеем.
цитирай
55. varg1 - Ма наистина ли вярваш на това което ...
02.04.2010 22:30
анонимен написа:
Ма наистина ли вярваш на това което си написал.България е оцеляла на 500 години войни и кланета.Само извънземни не са опитвали да ни унищожат и пак сме живи.Идва празники ако си наистина Християнин гледаи по ведро,пак ще оцелеем.


Ако не вярвах в това,което пиша щях да се мразя.
цитирай
56. анонимен - Спокойно,
02.04.2010 22:39
скоро и теб ще обрежем :-D
цитирай
57. varg1 - скоро и теб ще обрежем :-D Гл...
02.04.2010 22:42
анонимен написа:
скоро и теб ще обрежем :-D


Гледай да не ти обрежат горната глава на тебе.
цитирай
58. анонимен - Стига
02.04.2010 22:49
Пак съм аз,преди 20 години ,след изследване на всичко което беше възможно да изследват,ми дадоха от 6 до 8 месеца живот.Диагнозата беше страшна и болеста нелечима.Бях дете представи си как са се чувствали родителите ми след подобно нещо.А защо ти пиша сега ,след като би трябвало да съм мъртав от 20 години.
Няма да изчезнем и няма да загинем.Просто вярваш в нещо ,както вярваха и лекарите тогава.
Разпуснете бе хора.
цитирай
59. varg1 - Пак съм аз, преди 20 години, след ...
02.04.2010 22:51
анонимен написа:
Пак съм аз,преди 20 години ,след изследване на всичко което беше възможно да изследват,ми дадоха от 6 до 8 месеца живот.Диагнозата беше страшна и болеста нелечима.Бях дете представи си как са се чувствали родителите ми след подобно нещо.А защо ти пиша сега ,след като би трябвало да съм мъртав от 20 години.
Няма да изчезнем и няма да загинем.Просто вярваш в нещо ,както вярваха и лекарите тогава.
Разпуснете бе хора.


Спокойно една грешка не се повтаря два пъти.
цитирай
60. анонимен - подкрепям шуменеца изцяло!!!
02.04.2010 22:59
анонимен написа:
скоро и теб ще обрежем :-D

ето,за това говорим.толерантност ли? от всички тук на-прям и най-прав е varg1. и аз мисля като него.
цитирай
61. galina1 - ===
03.04.2010 01:03
Хм. Я да успокоите малко топката. Аз се притеснявам повече от думите " КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ ИДВА". От тази "патетика" потъват гемиите. Не мисля, че турците са проблем. Той е много по-дълбок. Цялата ни схема е тотално объркана. Приятни празници.
цитирай
62. анонимен - ---
03.04.2010 13:14
Докато живеех в Шумен, и в моите очи изглеждаше трагична турската инвазия. мислех, че е само в България. След като се преместих в Германия, там е същото нещо. На всяка крачка турчин, на всяка крачка турска Дюнерджийница или турски ресторант. Цели квартали само с турци. Блокове, около които не играе нито едно германче, само турчета. Фитнес център, в който 10% са немци или някакви други, а 90% от редовните посетители турци...Баби със забрадки, като в Шуменския Делиорман... Това се случва в град Бремен, не в Шумен. Много са и са навсякъде, не само в България. Обиколих всички квартали на Бремен, само в най-централните и богаташки 1-2 почти няма турци, във всички останали, а те са поне още 10 на брой живеят турци. Колкот турци има в България, толкова ще си останат, никой няма да дойде повече, защото не е атрактивна. Докато Германия е привлекателна и те прииждат все повече и повече. И пак няма проблем. Но да, партия турска не трябва да се допуска в България.
цитирай
63. анонимен - =
07.04.2010 16:17
Време е българина да вземе пример от французите и италианците, също и германците. Откога французите и италианците спряха противоречията и решиха веднъж завинаги да бъдат нация единна. Нямам впечатления от тази партия която искат да създадат в момента. Въз основа на каква алтернатива се крепи тя. Защото в интерес на истината "Отоман" не ми звучи добре, а с превода не съм много наясно.
цитирай
64. kostadin - Абе какви национаисти сте вие?! - ...
09.04.2010 10:30
Абе какви национаисти сте вие?! - направете по 7-8деца ,отгледайте ги ,изучете ги Направете ги българи по дух ,пък да видим дали ще смеят да се покажат .
цитирай
65. varg1 - Незнам
09.04.2010 12:44
националист ли съм сатанист ли съм,ама си обичам родината.Мразя държавата.
И съм го казал спокойно.Заръчал съм да се роят,но в днешната ситуация 7-8 деца без пари не се гледат.А българите за разлика от циганите искат най-доброто за децата си.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123827
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031