Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2016 19:15 - Инфаркт и СМЪРТ след 300 ПЛАСТИЧНИ операции: Тъжната история на известен музикант (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)
Автор: varg1 Категория: Музика   
Прочетен: 755 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Певецът Пийт Бърнс почина на 57-годишна възраст, потвърди мениджърът на звездата. В съобщение в Twitter, той заяви:

"С огромна тъга ви съобщаваме тази трагична новина - нашият любим Пийт Бърнс (Dead or Alive) почина внезапно от масиран инфаркт. "

Бърнс беше истинска икона в родината си Великобритания.

Бандата му Dead or Alive имаше десетки хитове в топ класациите от края на 70-те до 90-те години. След залеза на кариерата си като вокалист на известната група обаче, Пийт се обърна към пластичната хирургия. Пийт изпада за дълго време в дълбока депресия. Няколко пъти сменя коренно имиджа си. След 80-те, вдъхновен от glam рока, той започва да носи женски дрехи и да се гримира по изключително ексцентричен начин.

Смъртта му идва само дни преди бандата да издаде нов албум, който ще да бъде пазара на 28 октомври. Всички негови приятели са в шок от смъртта на Пийт.

"Той беше визионер, красива и талантлива душа и ужасно много ще ни липсва - всичко, което беше и всички чудни спомени, които ни остави.", казва близък до певеца пред медиите.

 

image

преди

image

след

image

По-рано тази година Бърнс направи шокиращото признание, че е лягал под ножа повече от 300 пъти. Манията му към пластичните операции беше извън контрол, но по този повод той казваше "Надявам се, когато съм на 80 и отида в Рая..и Господ да не ме разпознае!" Обсесията му по пластичните корекции започва 20 години по-рано, времето когато песента му You Spin Me Round беше на върха на класациите.

"Осъзнах, че трябва да представлявам една визуална цялост и да добре. Счупиха ми носа - в онези пънкарски години някакъв ме блъсна в Ливърпул и така ми удари носа, че той се обърна на една страна", разказва Пийт в едно от своите интервюта.

Това е само началото на зловещата му история, включваща желание за съвършенство, скалпели, много кръв и мъки. Стотици пъти Пийт "налива" устните си със силикон, скулите си с ботокс, който веднъж започва да се разлива в останалата част на лицето му, което се издува като балон.

image

Операциите на устните му не винаги завършваха добре - Пийт често се появява с брутални отоци, шевове и други нелицеприятни белези от хирургически намеси.

През 2006 година той напомни за себе си в британската версия на ВИП Брадър, където изуми зрителите с визия и пиперливо поведение. 

image

Огромното количество лекарства, които му се налага да взима след всяка операция, започват да влияят зле на здравето му. Той веднъж дори изпада в кома, след като тялото му го предава, но учудващо за всички се възстановява напълно. От много операции на носа и устните страдат най-вече зъбите му. Голяма част от тях били буквално разядени. 

Бърнс така и не успя да доживее до 80 години, както сам си бе предрекъл. Желанието му за красота и вечна младост го отнеха от фенове и близки преди да навърши дори 60. Негови колеги от бизнеса като Бой Джордж се изказаха ласкаво за музикалния талант на звездата и изразиха съжаление, че не е успял да представи последния си музикален проект.

 

 

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20259817
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930