Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2016 13:26 - Гери-Никол продължава с мръсната война срещу Дара
Автор: varg1 Категория: Музика   
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Жестока война се завихря в музикалните среди, а главни действащи лица в нея са най-младите представителки на попа. Скандалната певица Гери-Никол, която скоро навърши 18 години, е повела битка с бившата си вече приятелка Дарина Йотова, пише столичен седмичник. 
Музикалната кариера и на двете момичета започна от Х Фактор, а се оказа, че двете са и приятелки. За напрежението между двете се заговори още по време на музикалния формат, тъй като Дара беше в отбора на Криско, който преди това лансираше Гери-Никол. Музикалните амбиции на девойките вече са разрушили крехката им дружба. Доскоро блондинката бе определяна за новата кралица в поп музиката и за кратко време успя да детронира Мария Илиева и Михаела Филева. 

Русокоската залагаше на скандалното си поведение и изключително скъпи клипове, за да си осигури успех, но плановете й сериозно се объркаха. Малко след като Гери-Никол пусна третата си песен I m The Queen, за която родителите й хвърлиха баснословни пачки Дара представи първото си парче К‘во не чу. В началото блондинката изобщо не е допускала, че доскорошната й приятелка може да й бъде конкуренция и не е изпивала притеснения, тъй като видеото към въпросната песен никак не е скъпо.

Феновете обаче показаха, че качествената музика не винаги зависи от парите, и песента на Дарина задмина тази на колежката й. Тъмнокосата вече е по-предпочитана от феновете и защото не залага на голотата, провокативните текстове и изкусителното поведение. Почитателите на двете момичета се разделиха на лагери. Така например в едната от фен страниците на Гери-Никол тема за коментар и критика станаха задните части на Дара. Кулминацията на войната настъпи, когато медиите гръмнаха с новината, че Дарина е задържана от полицията с наркотици. Оказа се, че в тези слухове няма грам истина. А източник на „новината“ е Гери-Никол. Говори се, че тя използвала връзки в някои медии и нарочно разпространила жълтата интрига, като се надявала, че подобни слухове ще сринат репутацията на Дара, както се случи с Жана Бергендорф. В музикалните среди се говори, че войната между двете певици тепърва ще се задълбочава.

http://www.blitz.bg/news/article/437450





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20239930
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930