Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2016 17:17 - Принс умрял заради „Свидетели на Йехова
Автор: varg1 Категория: Музика   
Прочетен: 775 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

Принадлежността на Принс към сектата „Свидетели на Йехова” е коствената причина за смъртта му. Това коментират всички световни агенции, след като стана ясно, че един от най-легендарните музиканти си е отишъл едва на 57 години. Все още не е ясна реалната причина за смъртта, но медиите в САЩ вече разпространиха мнение на лекари, че са открити следи от наркотици и по всяка вероятност се касае за предозиране.

image

Музикантът е започнал да взима повече дрога и успокоителни отпреди две години, когато тазобедрената му става била буквално раздробена. Лекарите препоръчали операция, но той отказал, като обяснил, че членува в „Свидетели на Йехова”, които забраняват преливането на кръв. Оттогава започнал да търпи неистови болки и често прибягвал до наркотици или успокоителни.

Тялото на музиканта е открито в асансьор, който водел до звукозаписното студио в имението на Принс. Дошлите на място лекари могли само да констатират смъртта му.

image

Принс бе приет по спешност в болница само няколко дни преди да умре. Той пътувал с частния си самолет за концерт, но внезапно му прилошало и се наложило полетът да бъде отклонен. Лекарите прегледали певеца, но той отказал да постъпи в болница, защото не могли да му осигурят самостоятелно крило на етажа и той подписал, че напуска. Тогава официалната информация гласеше, че се касае за усложнения, настъпили след грип. Според сайта TMZ.com обаче Принс се е лекувал от предозиране с наркотици.

„Източниците ни от болницата твърдят, че Принс се е подложил на т. нар. процедура „save shot”, която се прилага именно при предозиране”, пише на сайта. Изданието разкрива още, че ден преди да умре, Принс е посетил предната вечер местна клиника, където се оплакал, че не се чувства добре, но пак, поради неясни причини, е предпочел да напусне болницата, вместо да остане там за лечение.

image

Изданието публикува и вероятно последната снимка на Принс, направена на излизане от клиниката ден преди да умре.  

 http://www.front.bg/razvlechenija/shoubiznes/prins-umrjal-zaradi-svideteli-na-jehova




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20128369
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031