Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2016 20:20 - Стига с тая чалга! Деградирахме!
Автор: varg1 Категория: Музика   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Момичета, приличащи на застаряващи порно актриси, дебнат хищно за тлъст чичко с пари. И момчета, чиято сексуална ориентация е или трудна за определяне, или пък крещяща, благодарение на потните петна и септичния дъх. Ето това е гледката във всяка една чалготека, пък била тя и „елитна“. Фалшиви коси, фалшиви мигли, фалшиви ци*и, фалшив алкохол, фалшиви дрехи, фалшив морал, фалшиви хора. И всичко това се кърши като за последно на поредния хит на Азис. Седя и се чудя, как по дяволите допуснахме чалгарският манталитет да тласне българския народ към тотална деградация?

И тук, преди да са ме разкъсали феновете, държа да подчертая, че нямах нищо против музиката, която се създава. Но имам против това, че се превърна в манталитет! Защото точно вие, чалгарите, заедно с онези бледи копия на порно звезди, осмелили се да се нарекат певици, заедно с гримьорите, фризьорите, фотографите, текстописците, продуцентите, ПР-те и всички там, събрали се във великата „гилдия“, пратихте по дяволите и малкото ценности, които ни останаха!

Наложихте една извратена форма на женска красота и обноски. Защото, за да е „красиво“ едно 16-годишно момиче, то трябва да изглежда като 30-годишна компаньонка. А пък на момчетата наложихте стандарта – лъскаво возило, италиански дрешки и дебел портфейл, иначе нямате шанс, пичове! Ако не се вписвате в стереотипа, хващайте си багажа и марш навън! Евала на тези, които останаха и все пак оцеляха. Морално!

И знаете ли какво? Хич не ми пука колко стойностни и хубави песни има в чалгата. Не и докато силиконови маймуни в оскъдно облекло ми пеят за любов. Слушайте си ги, пейте си ги, правете гимнастика на тях, ако щете! Само спрете да пишете великите им текстове във Фейсбук, горди, все едно споделяте рими на Ботев. Нито пък ни натрапвайте звуците им, надули до дупка плейъра в колата си и, гледайки мръсно да си мислите, че демонстрирате класа. Защото ще ви светна в нещо - класа в чалгата няма!

Помните ли колко се смяхме на повечето абитуриентки тази година? Хайде сега, замислете се, дали всяка една от подиграваните не беше досущ като фолк певица? А нали също се сещате, че тези момичета не са се облекли така с идеята да бъдат смешни за един от най-вълнуващите дни в живота си? Те са вярвали, че са красиви! Убедени са били в това. Както са убедени, че подигравателните коментари са направени само от задръстени комплексари, които им завиждат!

Защото днес, ако нямаш екстеншъни и силен грим, ако не си накъсал поне 20 пакета салфетки по дискотеките и, ако нямаш смартфон, който да звъни с чалга ритми, значи си задръстен! Така че си стой кротко пред образователните канали, докато ние се учим на живот в леглото на поредния непознат, стискайки палци, този път да сме уцелили по-златна кокошка. Да, правилно разбра, това е животът! Ако не вярваш, пусни си Планета и пак помисли!

И после обвиняваме българския народ, че стои и търпи политическите извращения. Ми ще търпи, я! Ще си сипе една голяма ракия (щото пари за хляб няма, но за ракия има!), ще си пусне яко чалга за релакс и ще му стане едно леееко на душата. Какво ти пука, че няма 13-та заплата, че цената на тока скочи до небето, че майките гледат децата си с мизерни пари, че пенсионерите изнемогват и се молят по-бързо да им дойде краят? Какво ти пука, че 10-годишната ти дъщеря мечтае да стане като Преслава и си е поръчала изкуствени нокти и червен лак на Дядо Коледа? Какво ти пука, че синът ти казва, че никога няма да се ожени, защото жените са гадни и мислят само за пари? Я, щракни с пръсти, плесни два пъти с ръце, пък вземи, че си сипи още една ракия! 

Какви ценности, каква политика, какво бъдеще, какви млади хора бе?Докато слушаме кючеци, имаме за идоли надуваеми кукли и Бойко реже ленти, всичко ще е наред!




Гласувай:
12



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20130639
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031