Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 14:04 - Защо рускините раждат, а българките – не ?
Автор: varg1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 923 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 28.03.2016 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Да се иска от българката нещо ДНЕС е все едно да поискаш от пустинята да отгледа гора.

Българките, благодарение на американската пропаганда – най-вече от БТВ и Нова, започнаха да си въобразяват, че са от някаква висша материя, че са някакви избрани и свръх важни същества. Същества, които като имат „специални“ гърди, таз и пр И са предназначени да бъдат обслужвани, обгрижвани, да им се купува, подарява всичко /почти/, което си пожелаят. Не те да дават и създават, дори мнозина смятат, че за нищо на света няма да работят.

Съвременната българка е всъщност диво, вулгарно словом и делом, невъзпитано, високомерно издание на холивудско-юдейския модел на все по-напълняващата и погрозняваща американка. Да уточня – не всяка българка, но поне 4/5 от младото и над 66 % от средното поколение, но тук пишем за по-общия случай, не за някакъв идеализиран по петкославейковски модел.

Младата българка флиртува по скайпа с някой /полу/скапан американец, германец или смотан, не можещ да си намери булчица западняк, като в това общуване на развалено-подмазващ се английски му обещава добро ложе и принципна вярност. Това явно предателство и цялостно нагъзване те наричат „свобода на личния избор“. Друг е въпросът, че повечето, да не кажа 90 % от продалите си женското българки, установяват с нетърпима горчивина, че западняците са тъпи, високомерни, лицемерни, изцяло комерсиални, изцяло потребителски настроени. Мога да цитирам почти всяка моя позната, омъжила се за западняк, че мечтае най-много след 2-3 години да се разведе с иначе желания си съпруг. То не че „нашите“ западни съпрузи са богати, дори повечето са под средна ръка, но тук става въпрос за душевна нетърпимост и пълно разминаване в чувства, а често и във физика – като външност и чувственост. Става въпрос и за студенина в отношения от всякакъв вид. Като цялостен резултат – 2-3 поколения на продалите се българки ще бъдат на /най-/ниско социално равнище в новата си страна.

Българките, които останаха в Българско, пък повечето са с мисълта, че да родят е някакъв кой-знае какъв огромен жест към мъжа си и към родното общество. Те се разхождат почтително с детските колички и имат претенции към всеки и всичко, особено към държавата. Която са всички, но не те самите. Наистина, много трудно е да се отгледат днес в Българско деца, но 90 % за това ВИНАТА е на Запада. Той граби ежегодно над 10 млрд Евро чрез банки, корпорации, енергодружества, вериги магазини и пр, но /без да сваляме вината от управляващите през последните 26 г/ нашенките стоварват всичко върху гърба на мъжете си. Не че българинът е цвете, че прави всеотдайно всичко за деца и съпруга, но той понесе основното напрежение и ужас на прехода:

Докато средната продължителност на живота за жените се увеличи с 2 и нещо години, за българина намаля с 6 месеца.

Можем да продължим и със статистика, но от всички /почти/ мои познати – женени или не – чувам точно такива факти за жените им. Което означава, че западната пропаганда `ала Дълес е унищожило святото съзнание за чисто и отдайно майчинство в душата на българката. За нея „Матерните“ се превърна в мраз, в досада, в някаква глупава отживелица. Статистиката казва, че етническата българка ражда средно по 0,9 деца! Тоест, българката убива поне по едно дете в живота си, щом не ражда, както е по Божията повеля поне 2, а е редно 3 и повече.

На фона на нашите новонаперени манекенки рускините рязко повишиха ражданията си след идването на Путин във властта. Във Варна съм виждал десетки млади, дори под 30-годишни рускини, които се разхождат по улиците или в Морската или обядват в ресторанта, или се разполагат на плажа с 3 малки русначета, а веднъж видях и с 5 /пет/. Статистиката показва, че съвременната рускиня ражда вече по 2,3 деца – пълна гаранция за демографския възход на Русия, заради и икономическия, и политическия, освен всичко.

Но при новите, нетоталитарни, но не и либерално-капризни рускини става въпрос за ОСЪЗНАВАНЕ на майчинството, на жената като създателка на живота. Да роди – за една жена означава да живее честно, според цялото съдържание на тялото и душата. Рускинята разбира, че няма право да живее, ако не роди – както на нея й е даден от нейната майка живота. Да добавим и почти пълната грижа на Държавата Русия за рожбите й – не само материална. Защото Русия на Путин забрани пропагандата на педерастия и лезбийство сред непълнолетните, присъдата за нарушителите не е затвор, но доста солидни глоби.

Рускинята вече живее със стандарт – ако не по-висок, в никакъв случай не по-нисък от българката, заема като % повече ръководни постове в обществото и фирмите от българката, но си остава майка. МАЙКА.

Да си дадем сметка, че за всичко това падение на жената и майчинството в Българско е виновна западната демокрация – тя е доказаната истинска убийца на живота ни и държавата ни.

Димитър КУНЕВ / RodinaBG.com




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. minevv - uwi
28.03.2016 14:20
пак си прав
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20122281
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031