Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2014 17:04 - На къде ни водят ?
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4286 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 15.01.2014 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    

       Повечето съвременници са чели и чували за градовете Содом и Гомор, описани в Библията и Корана, знаят каква е била съдбата на хората живели там. Днешната наука доказва, че те са изпепелени от мощен, ядрен взрив далеч преди откриването на атомната бомба от човеците. Религиозното обяснение на случилото се е, че това е божие наказание за животинско поведение, разврат, поквара и извращение на човешките отношения и добродетели. По -късно се въвежда и термина „содомия”, който означава полов акт, който не е пенално -вагинален, а орален, анален ..., както и сексуален акт между човек и животно.
             В многовековната си история, хората винаги са си задавали въпроса, кое е нормалното и правилно поведение. Ако анализираме животинския свят и поведението на животните, констатираме че тяхното поведение е инстинктивно и връзката е свързана основно с продължаване на рода. При някои видове, сексуалното поведение в повечето случаи е демонстрация на притежание и територия, отколкото на удоволствие. Създателят явно е допуснал грешка при определени гризачи, маймуни и човека, засилвайки физическото изживяване, където секса се е обособил като незаменимо удоволствие и цел, надвишаващ понякога инстинкта за самосъхранение. Сексуалната зависимост и ангажираност, често е водела до смъртоносни битки и войни. Религиите са се опитвали с морални и верски ограничения, с физическо въздействие и порицание да ограничат човешката сексуалност и да я вкарат в моногамна, семейна норма. До днес на места се практикува обрязване, бичуване, скопяване, въвеждане на облекла, задължително поведение и порядки. Независимо от всичко, религиите в началото са покровителствували и развивали разврата, печелили са от него доста пари, по- късно до днес, тайно са средища на содомия и педофилия.
          В резултат на научните постижения се доказва наличието на множество, генетични нарушения във функцията на хипоталамуса и хипофизата. Тази желези задават и контролират нивата на хормоните в нашето тяло и реално определят чувството за полова принадлежност, независимо от вторичните, полови белези. Действието им е съчетано и по сложност не отстъпва на човешкия геном, пряката връзка с нивата на половите хормони, прави мозъка най- голям, полов орган. Тези жизнено важни, изключително сложни желези и тяхното действие са крайно неизучени и неконтролируеми. Едно е категорично ясно, че когато се намираме дълго време в състояние на стрес, тяхната функция се уврежда и застрашава всички останали органи ! Хората с нарушен хормонален баланс и увреждане не са лично виновни за това, в последните години към тях се подхожда с разбиране и толерантност. Във всички останали функции и отношения те са напълно нормални и работоспособни. Няма статистика за техния брой, но е значителен.

 

image

 

        Капиталистическите отношения между хората, раждат стрес и са една от причините и главен катализатор за психическите и хормонални изменения! Хората се отчуждават и живеят в самотата на семейната крепост, не познават и не общуват даже и със съседите си. Затворения, монотонен живот, често води до содомия, насилие, педофилия, кръвосмешение и пр....Класици в това отношение са жителите на САЩ . Започна се с „битникултурата” на поколение без шанс за реализация и смислен живот. После през слободията на „хипикултурата” и отклоняване на вниманието от политическите процеси в обществото. Днес до без гащи в метрото и по улиците !?

 

imageimageimageimage

Тези са нашенски последователи на американските глупости !


          От пуритани и религиозни католици, днес са първи, официални защитници на хомосексуализма, гейпарадите, дрогата, порноиндустрията и пр.... Явно този „объркан” природно електорат е нужен за политическите цели и за първи път беше явно употребен от семейство Клинтън в предизборната борба ! Да не говорим за финансовите интереси и онаследяването на имущество, там се стигна до узаконяване на еднополови бракове, осиновяване на деца и пр....Виждате ли грандиозното лицемерие на тази алчна и нехуманна империя на парите !?

 

image

 

        Не закъснява и индустрията за сексуални оргии и удоволствия, рекламите и слободията. Влезте в един сексмагазин, колкото и развинтена фантазия да имате, колкото и да сте гледали, правили и мечтали, сами ще се убедите, че нищо не знаете.... Там за броени минути ще ви убедят, че не ви е нужен партньор за нищо, вие можете да се справите напълно самостоятелно и при това по- успешно. Нужно ви е дете, о само кажете какво предпочитате, на каква възраст и ... платете !? Просто е, ако сте богат получавате всичко пожелано, ако сте беден, правите деца по традиционен начин, после ви ги вземат, по законен начин, основно, защото не се грижите достатъчно за тях!? Най- лесният път е ако ги напляскате, а те се обадят на телефона за закрила на детето...

 

imageimage

image


          Та накъде отиваме дами и господа, накъде ни води капитала !? В интимният си живот си го пъхнете където и на когото поискате, ако ви радва и няма насилие ! Само не се натрапвайте и рекламирайте, не поощрявайте децата да правят неестествени и опасни неща, не ги учете на слободия, преди основните, житейски уроци! Печелете, но не за наша сметка и неправилното естетическо и морално възпитание с подмяна на еволюционните, природни, човешки добродетели. Правете истинска, нормална любов, обяснете я на младите, не им пробутвайте содомия и слободия вместо нея ! Независимо от толерантността и търпението, не правете от природните изключения правило за подражание, не съдействайте на уродите в унищожението и деградацията на човешкия вид!  Щеше ли да ви има на този свят, ако той се състоеше от содомисти и хомосексуалисти !?     

 


imageimageimage



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. minevv - хем съм съгласен, хем не
14.01.2014 17:10
Създателят явно е допуснал грешка - значи няма бог!
Целия цирк с секса е планиран, за да ни подчини по-лесно
Само разума може да ни спаси
цитирай
2. dedenze - И аз много не вярвам на създателя minevv по много причини !
14.01.2014 17:23
Да само разума може да ни спаси, но той иска култивиране, труд, познания, умения ... и още много трудни и непривлекателни неща !
цитирай
3. ramone - Минус човече,
15.01.2014 10:05
много дебел минус!
Чак нема смисъл и да ти обяснявам защо. Ние с тебе живеем не само на различни планети, ми и в различни времеви отрязъци, ако ми схващаш мисълта.
цитирай
4. dedenze - Всеки има право на мнение ramone !
15.01.2014 10:43
Както и на лично, различно цветоусещане и вкус ! Въпроса е кое е най- правилно и добро за развитието на човечеството и неговото оцеляване !? Коя е обективната, неподправена истина ?
цитирай
5. minevv - da
15.01.2014 11:02
dedenze написа:
Да само разума може да ни спаси, но той иска култивиране, труд, познания, умения ... и още много трудни и непривлекателни неща !

съгласен...
Но малките недоучки няма да те раберат, а пък да не говорим да приемат - че само труд и пот се иска!!!!
I nqma raznocwetno. nqma swwetowe i wremewi interwali - глупостта им е безгранична, самоуверенна и непробиваема...
НО, природата не прощава- те вече са отсвирени от живота- безработица, самота и незадоволеност.
цитирай
6. dedenze - Прав си minevv, късно се усеща капана, тогава, когато щракне....
15.01.2014 11:33
Ученето и усвояването на знания е насилствен процес, изисква дисциплина и задължения! Псевдодемокрацията умишлено премахна този важен елемент и резултата е очевиден - без посока, без гащи и без знания на улицата- потребители !
Този който лансира и създаде тези условия, трябва ясно да се открои и осъди, не са младите, те са само меко, попивателно тесто !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467458
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031