Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2020 12:13 - Монополът на САЩ е под заплаха. И ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ е открита в Китай
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1264 Коментари: 11 Гласове:
4

Последна промяна: 24.02.2020 00:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече 31 години Уолстрийт е яхнал цветните революции и громи враговете си по света. Но тоягата има два края, и цветната революция като тоягата. Който воюва срещу ЦЕЛИЯ СВЯТ, го заплашва световна коалиция.

Трябва да започнем малко по-отдалече.

Кой ли си спомня днес,
че през 1966-76 години в Китай КИПЕШЕ И ИЗРИГВАШЕ "Културната революция"?

След блестящата победа над Чан Кай Ши през 1949г, Мао Цзе Дун е обожаван в Китай повече от Сталин в СССР. Но за разлика от Сталин, Мао има пристъпи на АВАНТЮРИЗЪМ. В икономиката това довежда до ред ТЕЖКИ И СРАМНИ ПРОВАЛИ. По-трезво мислещите кадри, с риск на живота си, се опитват да оспорят вожда и да спасят страната от глад и ниезбежни бунтове. Чрез РЕАЛИСТИЧНА икономическа политика, сродна на Ленинската НЭП (която ДНЕС е направила Китай ФАБРИКА И ТЪРГОВЕЦ на света).

Мао безспорно е гений (със своите недостатъци). Той предвижда, че опонентите му, макар и ПРАВИ икономически, няма да имат ВЛИЯНИЕТО И СИЛАТА да удържат властта на Комунистическата партия. Което ще върне Китай в битието на полу-колониална страна, осъдена на зависимост и бедност, разкъсвана между Япония и Запада. КАКТО СССР СЛЕД НЕГОВАТА "ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ" при Горби и Елцин.

И Мао СМАЗВА опонентите с "Културната революция". Милиони така наречени ХУНВЕЙБИНИ,  ученици, студенти и млади работници, доведени ДО ИСТЕРИЯ от монопола на Мао в пропагандата, с книжки ЦИТАТИ НА МАО в ръцете, обикалят улиците крещейки хорово цитати, залавят враговете, унижават, бият и понякога случайно убиват. Гигантски 10-годишен "Майдана" (без стрелба и огън обаче, защото НЯМА външна намеса). През януари 1997-ма, улица Позитано в София видя подобен бяс на сините наши хунвейбини.

Така КИТАЙ, чрез МАО ЦЗЕ ДУН, е И З О Б Р Е Т И Л  и  ЦВЕТНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ.!!!
След компаса, барута, ракетите, хартията (тоалетната в т.ч.) и т.н.

След двата НЕУСПЕШНИ опита Китай да бъде елиминиран с цветни революции в Пекин и Хонконг, УОЛСТРИЙТ БЪРЗА. ТАМ НЯМА ГЛУПАЦИ. Напротив. Въоръжени са с ТАЙНА  свръх-наука, свръх-технологии и неограничени финанси. Плюс военното могъщество на САЩ. Но вече ВИЖДАТ, че ВРЕМЕТО МАЙ НЕ РАБОТИ ЗА ТЯХ!!!

Нима Наполеон и Хитлер бяха глупци? След блестящото начало на техните грандиозни кампаний, те бяха бити СЪС СИЛАТА НА МНОЗИНСТВОТО, разгадало "номерата" им. Най-кратко - изненадите и артилерийската атака на Наполеон, и изненадата плюс аеро-танковия БЛИЦКРИГ на Хитлер, с пробивите в дълбочина и залавянето в "чували" на милиони вражески войници.

Пропускам другите прояви на гениалност - гражданския кодекс и блестящите политически ходове на Наполеон, невижданата победа на Хитлер над икономическата криза и хиперинфлацията, обединяването на нацията, в т.ч. асимилирането на комунистите и т.н. Но главното си остава ВОЙНАТА.!!!

ВОЙНАТА ОБАЧЕ СИ ОСТАВА  и  Р И С К О В А Н О  предприятие. В нейния ход е невъзможно запазване тайните на успеха до безкрайност.   

Вече даже обикновени хора се досещат за НЕОБЯВЕНАТА ВОЙНА на УОЛСТРИЙТ.

ВОЙНА СРЕЩУ ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ. И срещу "съюзниците" в Европа, с нас заедно.

Война с нечуван в историята размах, многообразие и чудеса на науката и технотлогията. Чудеса, които надхвърлят представите ни за магия.

И ако обикновените хора се досещат, какво остава за учените и военните на тежко ранена но ВЪЗКРЪСНАЛА Русия? А за летящ напред и нагоре Китай, който развива ВСИЧКИ АВАНГАРДНИ ОБЛАСТИ НА НАУКАТА И ТЕХНОЛОГИЯТА?

И Уолстрийт бърза. И хвърля в играта все нови козове. До кога ще има нови козове? А другите ще спят ли? Западът няма у враговете си диаспорите, които враговете му имат на Запад. Ох, какво оръжие е това! Още неизползвано. А има вече достъпни мини-дронове и мини термоядрени бомби. А китайците в САЩ (вече и русите май), са толкова много, много-много повече от мюсюлмани и африканци в Европа. Да не говорим за афро-американците...

Ако има висши сили, "извънземни" или не, те няма ли да вземат страна? 




Гласувай:
5



1. radostinalassa - Висшите сили са взели вече страна
22.02.2020 13:19
Те дават новите оръжия само на хората със съвест. Не мислиш ли и ти така ?
Не е хубаво , че заразиха китайците с новия вирус. Но те са 1млрд400 млн души. Толкова са и индийците. А негрите са по - малко, но скоро ще се прехвърлят в Европа. Всеки трябва да защитава страната си от това бедствие.
цитирай
2. radostinalassa - И какви ракети са изобретили китаййците ?
22.02.2020 13:20
Май са ги копирали отнякъде.
цитирай
3. zaw12929 - ВОЙНА СРЕЩУ ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ П...
22.02.2020 13:29
ВОЙНА СРЕЩУ ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ ПРОДЪЛЖАВА И ЩЕ СПРЕ, ЗАЩОТО КОРОНАВИРУСЪТ ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НЕ НА СВЕТА... А НА САЩ
цитирай
4. radostinalassa - Може би , но само на китайците ...
22.02.2020 13:39
в САЩ, и където и да са. това е видово оръжие.
цитирай
5. krumbelosvet - radostinalassa, комент 2
22.02.2020 13:46
Това са барутни ракети , преди хиляди години. Виж в нета. Свето е СТАР. А сегашната експанзия на Китай е НОВА.
цитирай
6. radostinalassa - Така е
22.02.2020 14:58
Ако тръгнат милиони китайци срещу Русия, как могат да ги спрат? Та те са като скакалци. Освен това те подпалваха горите не само в Русия, но и в САЩ. За да получат обработваема земя. Получават реколта, която е направо отровна от използваните препарати.Добре, че сме далече от тях.
цитирай
7. radostinalassa - Отворила съм точно 13 страници....
22.02.2020 14:59
на компа и не мога да проверя откривателя на ракетите. Но не вярвам да са китайци.
цитирай
8. krumbelosvet - Това е, щото не четеш китайски сайтове.
22.02.2020 15:30
По онова време още няма патентно право и патенти.
Ракетата не е откритие а ИЗОБРЕТЕНИЕ.
ШИРОКО ИЗВЕСТНО Е за приоритета им в
компаса,
барута,
ракетите,
хартията (тоалетната в т.ч.)
Това е ВЕЛИК НАРОД, с велика ЦИВИЛИЗАЦИЯ ПРЕДИ ЕГИПЕТСКАТА просъществувала БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ, макар и с разцвети и упадъци.
Монголците ги завладяват, но днес Монголия е нищо.
Имат останалия свят за ВАРВАРИ. Не без основание.
Например, имали са гениален уред за определяне посоката на епицентъра на земетресенията. Чисто механичен, с каменни сфери...
Сигурно си чувала за "глинената армия" на техен император. Хиляди войници от печена глина, в естествена големина, с ИНДИВИДУАЛНИ физиономии, погребани прави, заменили жертвоприношенията на живи хора...
ЧУДЕСА!!!
цитирай
9. radostinalassa - А пирамиди можели ли са да изобретяват?
22.02.2020 16:04
И защо засаждат откритите пирамиди с дървета, за да ги скрият ? Там са намерени мумии с български мартеници. Явно са откраднали доста неща по китайски обичай. Преди конфуций те са нямали никакви изобретения. Не им е по статута.
цитирай
10. radostinalassa - krumbelosvet
22.02.2020 16:19
Ти ли ми гласува /-/? Децата трябва да се възпитават. Иначе ще стане лошо.
цитирай
11. krumbelosvet - Сега гласувах с +
22.02.2020 16:27
А за минуса имаш достатъчно врагове. Най му отива на гертигер Готлиб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953386
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031