Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2017 19:14 - 28 години геноцид над етническите българи в България
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3128 Коментари: 1 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  На 10 ноември 1989 г. след 35-годишното му управление на Народна република България като Генерален секретар на Българската комунистическа партия Тодор Живков е принуден да подаде оставка на Ноемврийският пленум на ЦК на БКП.

image

Този ден се счита за начало на Прехода към демокрация в България. Ден натоварен с множество разнопосочни емоции. От възторжени до силно негативни. С времето стават все повече българите, които считат, че на 10 ноември е бил извършен преврат. Че свалянето на Тодор Живков е вътрешнопартиен преврат. След тази дата в страната се развихрят драматични събития, които се описват от участниците в тях... отново по разнопосочен начин. Периодът от последвалите 27 години е изпълнен с прехвалени „фалшиви герои“ и „неизвестни мъченици“. Днес много българи се чувстват измамени. За 27 години българите станаха едни от най-бедните в Европа, ако не и най-бедните. За 27 години българите станаха едни от най-болните в Европа, ако не и най-болните. За 27 години българите измират най-много в Европа. За 27 години жителите на България намаляха с над 2,5 милиона. За 27 години българската армия и силови структури са в окаяно положение. Българската държавност тежко боледува. 
Преди да се води битка с „паралелната държава“ е необходимо да се направи честна и открита оценка на Прехода след 1989 година. Само след това може да се разчита, че ще се върне изгубеното доверие на българския народ към тези, които го управляват. Само тогава ще бъде победена „паралелната държава“!

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ МИНАВА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ НА ЕВРОПА СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

Златният период на България беше 1944-1989. Докато България беше заедно с Москва страната ни беше фактор в Европа и икономическа сила по-голяма от Гърция, Турция, Полша, Сингапур и Южна Корея.

България имаше модерно оръжие, модерна икономика.

Тодор Живков поддържаше отлични отношения и със Запада и със СССР.

САЩ виждаха, че социализмът е заплаха за робовладелския им строй. За много от младите зомбита това е неразбрана материя, защото плитките им и празни тикви разбират от чалга, дюнери, бране на ягоди и студентски бригади. Тези отрепки са "бъдещето" на България, което я обрича на сигурна гибел.

Днес е факт, че Западът се провали. Западът удавя несъгласните в кръв и ги разграбва, но това вече дотегна и на самите западни граждани.

БЪЛГАРИТЕ НАПРАВИХМЕ ГРЕШКА ПРЕДИ 28 ГОДИНИ И ТАЗИ ГРЕШКА НИ СТРУВА ОТЕЧЕСТВОТО.

БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ НОВА РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ ИМА! НАТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ! ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ! САЩ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ! БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ТАМ, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО - НА БАЛКАНИТЕ И С РУСИЯ, А НЕ ПРИ ЗАПАДНИТЕ Й ГОСПОДАРИ-ВРАГОВЕ!

КОЙТО ИМА В ГЛАВАТА МОЗЪК И СЛЕДИ СЪБИТИЯТА ЗНАЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ОСТАНАЛАТА СГАН ИМА РЯДКА КАФЯВА КОНСИСТЕНЦИЯ В ТИКВИТЕ СИ И НЯМА КАК ДА ГО ПРОУМЕЕ. ЗАТОВА И ТЕ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГРОБ И ПОДОБНА СГАН. ЗАТОВА И КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА, ТИКВИТЕ ИМ ЩЕ ПАДНАТ!

ПОКЛОН ПРЕД ТОДОР ЖИВКОВ - ЧОВЕК, КОЙТО ОТДАДЕ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

СМЪРТ ЗА ВРАГОВЕТЕ, КОИТО УНИЩОЖИХА, ОГРАБИХА И РАЗПРОДАДОХА ОНОВА, КОЕТО ТОЙ И ТОГАВАШНИТЕ БЪЛГАРИ ПОСТРОИХА!

ИЗРОДИТЕ ТОГАВА СЛЕД 1989 СЕ ПРЕВЪРНАХА В ДЕМОКРАТИ - ТОВА СА БИВШИТЕ ФАШИСТИ, БИВШИТЕ ЧОРБАДЖИИ. ЩЕ ДОЙДЕ НАРОДНИЯТ СЪД, БЪДЕТЕ СИГУРНИ!

КАКТО САЩ ПОДКРЕПЯТ ИЗРОДИ ПО СВЕТА ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВА, ТАКА И БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ И УДАВИМ В КРЪВ ВРАГОВЕТЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

 




Гласувай:
10



Спечели и ти от своя блог!
1. pando - 100 %
11.11.2017 05:36
ISTINA!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20087732
Постинги: 18630
Коментари: 10015
Гласове: 71230
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031