Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2016 18:07 - Нека мрат, нали НЕ НИ Е СТРАХ
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 15.07.2016 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 И бомба да ни вдигне, и гръм да ни удари, и камион да ни гази, и багер да ни товари, и с ножче да ни стържат от асфалта, и с пароструйка да ни измиват, и с дезинфектант да ни почистват – пак ще си носим снежнобелите гащи. Може да скърбим, но пак няма да загубим позитивната си нагласа. Може пак на погребение да отиваме, но след него пак ще танцуваме.

Всичко може, само не и да излезем от либералния си транс и да спрем да повтаряме – НАС НЕ НИ Е СТРАХ, НЯМА ДОРИ ДА ПОТРЕПЕРИМ, НЯМА ДА ПРОМЕНИМ ЖИВОТА СИ ЗАРАДИ ВАС.

Не с камион, а с топ не можете да ни мръднете. Ние сме безстрашни либерали и ще бъдем такива до гроб. А на собствения си гроб пак няма да дадем клетва, че ще отмъстим за себе си тук и сега. И пак ще пратим самолети за някъде, където си струва всичко да бъде изравнено със земята, а хората да бъдат натикани два метра под нея. Не ни интересува кого ще затрият там – правим го единствено заради баланса. Не ни интересува какъв е смисълът – правим го, за да не разваляме нищо тук.

Ние сме незнайните воини от охранителната рота на най-добрата измисляна някога свобода. А онези покрити с чаршафи трупове на всяка следваща улица са неизбежните жертви на златния ни стандарт – дори и той иска някакви жертви. Но по-добре всички да измрем, вместо да загубим дори троха от свободата и стандарта си. Така или иначе сами ще се обесим, защото животът ни не би струвал нищо, ако не е същият. 

Ако се откажем от него, ако направим и леко отстъпление - бихме извършили престъпление срещу човечеството и ще умре поне едно коте. Наистина го вярваме, защото неприлично много сме си повярвали, че всяко лайно може да бъде дефинирано като неотменимо човешко право и с него да се пребоядисат цели държави. 

Ние демонтирахме реалния живот и го сменихме с имагинерна свобода. Взривихме добрата стара пирамида на Маслоу и я деградирахме наново от върха към основата. Може сън да не спим, хапка в устата да не сложим, полициите и армиите да разпуснем или да им забраним всичко освен преследване на антимигрантски хейтъри. Но в никакъв случай няма да позволим да загубим самоуважението си на прогресивна цивилизация.        

Човешкият разум отдавна напусна европейското тяло, а от него вече си заминават и човешките инстинкти. То не може да мисли в перспектива и от едно лято, то не може и да се страхува от следващия кървав петък. То буквално не трябва да мисли за своята кожа, буквално не трябва да придиря кой влиза и излиза в неговия задник. 

Буквално трябва да повтаря в транс – ВИЖТЕ МЕ САМО КОЛКО НЕ МЕ Е СТРАХ. Погледнете също долните ми гащи от вътрешната им страна - колко са празни. Отворете и черепната ми кутия - колко е чиста.     

Който го е страх от бомби, който ви плаши с камиони, който ви ужасява с мигрантското либидо – зарежете го и го заклеймете като популист. И преди е гърмяло и трещяло, и преди е имало жертви на катастрофи, и преди са изнасилвали бели жени – защо намесвате бежанците и религията, популисти ниедни. По-добре да живеем заедно с нашите мулти-култи братя и сестри, отколкото с вас. По-добре да ви вкараме в затвора, а оттам да извадим всеки Ахмед Чатаев. По-добре да живеем в Ислямска държава, отколкото в Популистка.

Наистина го вярваме, защото сме най-напредналите сноби, които светът някога е виждал. И вероятно ще бъдем последните такива, които светът ще изтърпи още малко. Нямате си идея колко сме му досадни и безполезни, даже не подозирате с какво удоволствие ще се отърве от нас.

http://novinar.bg/news/neka-mrat-nali-ne-ni-e-strah_NTQzNTsxMw==.html



Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20257875
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930