Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 13:59 - Намерихме дом на Чери! Благодаря за съдействието на всички!
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 955 Коментари: 0 Гласове:
2



 Това е първата статия разгледайте я:
http://havefun.blog.bg/lichni-dnevnici/2015/09/06/podariavam-sineoko-kuchence.1389604

image

    МИЛИ ХОРА, БЛАГОДАРЯ ЗА СПОДЕЛЯНИЯТА! НАЙ-СЕТНЕ НАМЕРИХМЕ ДОБРИ СТОПАНИ НА ЧЕРИ! ТЕ Я ХАРЕСАХА ВЕДНАГА! ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕЯ, ЩЕ Я ОБИЧАТ И ТЯ ЩЕ ОБИЧА ТЯХ! ПРИЯТЕЛИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ СПОДЕЛЯНИЯ И ПОДКРЕПА!

    *** каза: и благодарностите преди всичко към Светльо - момчето, което финансира целия престой на Чери в кучешкия хотел, лечението през тези 2 седмици и не на последно място превозването на кученцето през половин България със собствени средства и в личния си автомобил, за да го представи на евентуални осиновители...но помогна на Чери да се прибере най-после у дома...Благодаря на Ния, Кони, Мони и Любо, които дадоха своя принос това да се осъществи! Работата за спасяването на един живот ви направи по-добри хора!

    *** каза: Martin *** и прекрасното му семейство осиновиха Чери! Благодаря Ви, че ще я дарите с много любов и внимание! Несъмнено Чери ще бъде благодарна и верен приятел за цял живот

    кой ще приеме това красиво кученце и ще му подсигуридом и сигурност?!? Малката душица е добра и любвеобилна. За 10 дни е била в пансион за кучета, в приемен дом при едно сърцато момче и отново е в пансион. Имате стотици приятели във Фейсбук - разпространявайте и споделяйте! Не е толкова трудно да попитате хората около вас - все някой ще я хареса за другарче, а всяко куче заслужава да има дом...


    Скъпи приятели днес (29.08.) около 19 часа намерихме това кученце по пътя между Суходол и Филиповци. Кучето е с едно синьо око и едно кафяво, женско, на 3-4 месеца,черно-бяло, с кожена каишка. Прилича малко на хъски. Обезпаразитено е. Засега е при нас, но нямаме възможност да го задържим. Кръстихме я Чери. Чери е игрива, дружелюбна, добра и послушна. Много е любвеобилна. Ако желаете да ви дари с безгранична и безкористна любов, да ви посреща всеки ден с приветлив лай и да тръпне в очакване да се приберете у дома, да ги гледа с верни очи, вие можете да станете новите ѝ стопани! Ако желаете приемете нов член на семейството си, обадете се на тел: ***!
    МОЛЯ, СПОДЕЛЯЙТЕ! НЕКА ПОМОГНЕМ НА ЧАРА ДА НАМЕРИ СВОЯ ДОМ СЪС СТОПАНИ, КОИТО ЩЕ Я ОБИЧАТ И ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕЯ!

     

    image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523454
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832